Translate
Derniers sujets
Sindrom Wilson
4 participants
Acupuncture et homéopathie :: Acupuncture :: Acupuncture :: Detalii, istoric, simptome :: Bolnavi dificili, suferinte greu explicabile, boli rare
Page 1 sur 1
Sindrom Wilson
As dori sa stiu daca exista un tratament homeopat pentru sindromul Wilson (cuprul nu se elimina suficient din organism). Fratele meu a primit acest diagnostic in 2007 (acum are 21 de ani) si de atunci urmeaza un tratament cu Cuprenil (substanta activa este penicilamina). Simptomele ar fi un usor tremor al mainilor in repaos sau cand este nervos sau agitat care se mai estompeaza cand lucreaza ceva; este rigid in miscari , merge aplecat usor in fata; ca si copil a avut o usoara dificultate in vorbire; memoria foarte slaba si ar mai fi o lista intreaga de enumerat dar sunt convinsa ca un doctor sau cineva care sufera de aceeasi boala le stie mai bine decat mine. Nu se stie daca este o boala genetica sau dobandita. Avand in vedere ca tratamentul trebuie luat toata viata si are multe efecte secundare caut un medicament homeopat care sa-l inlocuiasca mai ales ca se gaseste foarte greu si este si foarte scump. Multumesc anticipat pentru raspuns.
Catalina- Numarul mesajelor : 1
Puncte : 51433
Data de inscriere : 07/10/2010
Re: Sindrom Wilson
Catalina Wilson este o boala genetica greu de tratat si singura medicatia homeopata nu este suficienta .
Si am avut pacienti cu boala Wilson care nu au raspuns satisfacator la tratamentul homeopat .
Am discutat cu colegul Dr Ioan ce mi-a confirmat ca leziunile neurologice se recupereaza in timp cu un tratament complex, adica acupunctura, plante, regim alimentar si homeopatie .
Ar fi simplu ii dai Cuprum homeopat si ii scade cupremia ( ceruloplasmina )
Incearca sa iei legatura cu dansul .
Si am avut pacienti cu boala Wilson care nu au raspuns satisfacator la tratamentul homeopat .
Am discutat cu colegul Dr Ioan ce mi-a confirmat ca leziunile neurologice se recupereaza in timp cu un tratament complex, adica acupunctura, plante, regim alimentar si homeopatie .
Ar fi simplu ii dai Cuprum homeopat si ii scade cupremia ( ceruloplasmina )
Incearca sa iei legatura cu dansul .
Korsakov- Admin
- Numarul mesajelor : 2254
Varsta : 77
Puncte : 55291
Data de inscriere : 22/05/2010
Am si eu un pacient cu boala Wilson, are virusul hepatitic C prezent, cu transaminaze crescute .
Astept parerea altor colegi .
dr Teodor Axinte- Admin
- Numarul mesajelor : 509
Varsta : 54
Localizare : Bacau
Puncte : 53260
Data de inscriere : 04/06/2010
dr Teodor Axinte a écrit:Am si eu un pacient cu boala Wilson, are virusul hepatitic C prezent, cu transaminaze crescute .
Nu am avut cazuri de boala Wilson si nici nu cred ca as lua un asemenea caz .
Poate a avut doctorul Tanase sau Ioan, sa ne spuna .
dr Corlatan- Numarul mesajelor : 110
Puncte : 52396
Data de inscriere : 15/07/2010