Acupuncture et homéopathie
Acupuncture et homéopathie
Vous souhaitez réagir à ce message ? Créez un compte en quelques clics ou connectez-vous pour continuer.
Translate
 
 

Rezultate pe:
 


Rechercher Cautare avansata

[Valid RSS]
Flux RSS


Yahoo! 
MSN 


Homeopatie acupunctura

https://migraineh.blogspot.ro/

Alimente modificate genetic

Aller en bas

10102010

Message 

Alimente modificate genetic Empty Alimente modificate genetic
Marea majoritate a oamenilor din SUA nu doresc alimente modificate genetic .

Vom realiza eliminarea de OMG-uri în SUA.

Octombrie este non-OMG Luna, şi aţi primit o mulţime de informaţii importante despre alimente modificate genetic în această săptămână.

Maine, 10 octombrie (10/10/10) este non-OMG Day, aşa că eu sunt bucuros pentru a aduce înapoi Jeffrey Smith, liderul reale din spatele acestei mişcări de a elimina alimentele modificate genetic de pe piaţa americană, pentru un alt interviu.

În această lună, organizaţia lui Jeffrey, Institutul pentru Responsabil Technology, lansează un plan pentru a aduce mesajul lor la numerele necesar de oameni pentru a crea un punct critic care poate conduce în mod eficient alimentele modificate genetic de pe piaţă.
Aproape 400 de magazine de vânzare cu amănuntul de produse naturale din ţară sunt deja promovează în mod activ informaţii despre alegerea sanatoase produse non-OMG.

Sunt încântat să facă parte din această mişcare, şi eu vă îndemn puternic alaturi de noi.

Institutul pentru Responsabil Tehnologie (IRT) a creat o varietate de instrumente care va face mai uşor pentru tine de a alege alimente nemodificate genetic, şi acesta este modul de a eradica OMG-uri de la magazinul dvs. local. În cazul în care nimeni nu vrea să le cumpere, magazinele nu le pot vinde, şi se va opri pur şi simplu le comanda. fabricanţii de produse alimentare vor trebui să se adapteze rapid şi schimbe ingredientele lor sau riscul de a pierde lor de afaceri.

Este foarte simplu!

Amintiţi-vă, ca un consumator este încă în partea de sus a lanţului alimentar.
Cele mai multe persoane doresc să evite alimentele OMG, dar este aproape imposibil să facă acest lucru, deoarece guvernul previne OMG etichetare.

Cu toate acestea, Jeffrey Smith a realizat o resursă pentru tine pentru a evita bloca guvernul de informaţii. Este gratuit non-OMG Ghid de cumpărături. Ne dăm seama că, odată cu economia provocare este foarte dificil pentru mulţi să doneze bani pentru a ajuta această cauză, aşa că suntem doar cere timp pentru dvs. şi legăturile cu familia şi prietenii.

Puteţi ajuta într-adevăr prin acest mesaj merge virale. Deci, dacă sunteţi convins că alimentele OMG nu ar trebui să fie în SUA, vă rugăm să trimiteţi aceste informaţii pentru toată lumea ştiţi, post-l pe Facebook şi Twitter ...

Asemenea, puteţi imprima afară non-OMG Ghid de cumpărături şi să-l prietenilor şi familiei.

Dacă vă simţiţi mai ambiţios puteti comanda, de asemenea, non-OMG Shopping Sfaturi broşură în vrac, şi să le aducă în magazinele alimentare din zona dumneavoastră. Discutaţi cu proprietarul sau administratorul şi obţine permisiunea de a le posta in magazinul lor.
Avem acum instrumentele dreptul de a face o mişcare naţională mai rapidă şi mai completă decât oricând în istorie. O parte importantă a acestui mesaj este că achiziţionarea organice ori de câte ori aveţi posibilitatea să nu este suficient pentru a interzice de fapt, alimentele modificate genetic ...

În schimb, ceea ce este necesar este consens asupra faptului că "am cumpere produse ecologice ori de câte ori pot, dar dacă eu nu cumpere produse ecologice, Cumpar non-OMG."

Amintiţi-vă, acest lucru include, de asemenea, de lapte de la vaci tratate cu rBGH, ca este un hormon de creştere modificate genetic, şi aspartam indulcitor artificial, care este derivat din microorganisme modificate genetic.

Dacă cei dintre voi care deja cumpere produse ecologice ori de câte ori este posibil, de asemenea, să evite întotdeauna alimentele modificate genetic, atunci când nu se poate obţine organice, atunci putem ajunge la punctul de basculare.

Puteţi ajuta alimenta această stare de spirit a consumatorilor prin aducerea de informaţii pentru local proprietar naturale magazin de produse alimentare, astfel încât ea poate partaja va toţi clienţii ei, precum şi. IRT a creat o campanie complet Retailer Kit pentru acest scop.

Aveţi posibilitatea să comunicati aceste informaţii cu scoala copilului dvs., furnizorii de îngrijire a sănătăţii, şi producătorilor de produse alimentare. IRT a creat pachete de informaţii pentru toate acestea, disponibile aici:

Informatii .
Vă rugăm să nu uitaţi să împărtăsiti aceaste informatii cu prietenii şi familia .
http://articles.mercola.com/sites/articles/archive/2010/10/09/jeff-smith-interview-gmo-week.aspx
vstgx
vstgx
Moderator
Moderator

Numarul mesajelor : 829
Varsta : 45
Puncte : 41358
Data de inscriere : 17/02/2010

Revenir en haut Aller en bas

Partager cet article sur : redditgoogle

Alimente modificate genetic :: Commentaires

Korsakov

Message le Dim Oct 10, 2010 10:13 am par Korsakov

E dreptul nostru sa cumparam alimente naturale si sa le refuzam pe cele modificate genetic .
E de apreciat initiativa societatii civile americane .

Revenir en haut Aller en bas

Dr.Ionescu Sterian

Message le Dim Oct 10, 2010 10:15 am par Dr.Ionescu Sterian

Korsakov a écrit:E dreptul nostru sa cumparam alimente naturale si sa le refuzam pe cele modificate genetic .
E de apreciat initiativa societatii civile americane .

Ai omis sa precizezi : dreptul nostru de a fi informati corect si complet .

In Rusia aveti alimente modificate genetic ?

Revenir en haut Aller en bas

Korsakov

Message le Dim Oct 10, 2010 10:29 am par Korsakov

Suntem importatori de produse alimentare .

Revenir en haut Aller en bas

Feodora

Message le Dim Oct 10, 2010 12:58 pm par Feodora

Ar trebui sesizat ANPC-ul . Astia sunt seriosi .

Revenir en haut Aller en bas

Message  par Contenu sponsorisé

Revenir en haut Aller en bas

Revenir en haut


 
Permission de ce forum:
Vous ne pouvez pas répondre aux sujets dans ce forum