Translate
Derniers sujets
Boala Alzheimer se trateaza in Rusia
Acupuncture et homéopathie :: Homeopatie :: Acupunctura chineza :: Scleroza multipla, paralizii, parkinson, zona zooster, nevralgii
Page 1 sur 1
16102010
Boala Alzheimer se trateaza in Rusia
Un medicament aprobat o dată ca un antihistaminic în Rusia îmbunătăţite procese de gândire şi capacitatea de a funcţiona la pacientii cu boala Alzheimer într-un studiu realizat acolo, a declarat un expert de la Colegiul de Medicina Baylor din Houston.Rezultatele sunt publicate in numarul curent al revistei The Lancet.
Cercetatorii cred ca medicament de lucrări prin stabilizarea mitocondriile, componentele celulare care produc energie, şi, eventual, prin moartea inhibarea celulelor creierului. Cercetatorii au evaluat gândire pacienţilor şi capacitatea de memorie, funcţia de general, simptomele psihiatrice şi comportamentale, şi capacitatea de a efectua activitatile zilnice.
Alţi cercetători care au contribuit la acest studiu include: Dr. Svetlana I. Gavrilova, rusă Academiei de Ştiinţe Medicale, Moscova, Rusia; Dr. Mary Sano, Mount Sinai School of Medicine, New York, NY; Dr. Ronald G. Thomas, Universitatea din California, San Diego, La Jolla, CA; Dr. Paul S. Aisen, anterior cu Georgetown University School of Medicine, Washington, DC, iar acum la Universitatea din California, San Diego,, Dr. Serghei O. Bachurin, Rusă Academia de Ştiinţe, Institutul de compuşi fiziologic active, Chernogolovka, Rusia; doctorii. Lynn Seely şi David Hung, Medivation, Inc, San Francisco, CA.
Finanţarea pentru acest studiu a venit de la Medivation, Inc, companie de dezvoltare de droguri la nivel mondial. Doody este, de asemenea, un membru al consiliului consultativ ştiinţific şi clinice pentru Medivation, Inc
Raportul complet poate fi găsit la http://www.thelancet.com/
Mai multe informaţii despre cercetarea ştiinţifică, la Colegiul de Medicina Baylor pot fi găsite la http://www.bcm.edu/fromthelab sau http://www.bcm.edu/findings.
Sursa: Gutierrez Graciela
Colegiul de Medicina Baylor
Cercetatorii cred ca medicament de lucrări prin stabilizarea mitocondriile, componentele celulare care produc energie, şi, eventual, prin moartea inhibarea celulelor creierului. Cercetatorii au evaluat gândire pacienţilor şi capacitatea de memorie, funcţia de general, simptomele psihiatrice şi comportamentale, şi capacitatea de a efectua activitatile zilnice.
Alţi cercetători care au contribuit la acest studiu include: Dr. Svetlana I. Gavrilova, rusă Academiei de Ştiinţe Medicale, Moscova, Rusia; Dr. Mary Sano, Mount Sinai School of Medicine, New York, NY; Dr. Ronald G. Thomas, Universitatea din California, San Diego, La Jolla, CA; Dr. Paul S. Aisen, anterior cu Georgetown University School of Medicine, Washington, DC, iar acum la Universitatea din California, San Diego,, Dr. Serghei O. Bachurin, Rusă Academia de Ştiinţe, Institutul de compuşi fiziologic active, Chernogolovka, Rusia; doctorii. Lynn Seely şi David Hung, Medivation, Inc, San Francisco, CA.
Finanţarea pentru acest studiu a venit de la Medivation, Inc, companie de dezvoltare de droguri la nivel mondial. Doody este, de asemenea, un membru al consiliului consultativ ştiinţific şi clinice pentru Medivation, Inc
Raportul complet poate fi găsit la http://www.thelancet.com/
Mai multe informaţii despre cercetarea ştiinţifică, la Colegiul de Medicina Baylor pot fi găsite la http://www.bcm.edu/fromthelab sau http://www.bcm.edu/findings.
Sursa: Gutierrez Graciela
Colegiul de Medicina Baylor
Korsakov- Admin
- Numarul mesajelor : 2254
Varsta : 77
Puncte : 55291
Data de inscriere : 22/05/2010
Boala Alzheimer se trateaza in Rusia :: Commentaires
Nu e suficient sa dai google translate .
O opinie personala ?
Mie articolul citat nu imi spune nimic .
O opinie personala ?
Mie articolul citat nu imi spune nimic .
Sunt cercetari in stadiul experimental .
Hai sa nu exageram .
Hai sa nu exageram .
Dr.Ioan a écrit:Sunt cercetari in stadiul experimental .
Hai sa nu exageram .
Te-ai prins ?
Korsakov a écrit:Dr.Ioan a écrit:Sunt cercetari in stadiul experimental .
Hai sa nu exageram .
Te-ai prins ?
Cui foloseste sa aruncam vorbe goale, fara acoperire .
Aveam alte pretentii de la tine .
Korsakov a écrit:Nu stii de gluma ?
Se poate glumi cu asa ceva ?
Marta a écrit:Korsakov a écrit:Nu stii de gluma ?
Se poate glumi cu asa ceva ?
Nu cred ca era cazul sa faca astfel de glume .
M-ai dezamagit K .
Daca sciati ca rusii sunt cei mai buni si in domeniul acesta, maine veneam cu mama, la dumneavostra.Dar..vorba celorlalti..E atat de crunta aceasta boala, incat e greu sa glumesti.
Myka a écrit:Daca sciati ca rusii sunt cei mai buni si in domeniul acesta, maine veneam cu mama, la dumneavostra.Dar..vorba celorlalti..E atat de crunta aceasta boala, incat e greu sa glumesti.
Nimeni nu e perfect Myka .
Mai gresim si noi .
Stati linistit ca nu m-am suparat.Chiar imi place cand mai glumiti...Uneori sunteti prea inchistati..Vorbesc in general, nu fac referire la vreo persoana anume.
Si apropo de "grija"pentru cei care sufera de aceasta boala, aici in Romania...Mama mea avea cupoanele acelea gratuite pentru Aricept.Acum..zang..nu mai sunt gratuite.Platesc de fiecare data 200 de lei.Ma intreb ce naiba fac cei ce nu au bani?!Intrebare retorica, desigur.
Si apropo de "grija"pentru cei care sufera de aceasta boala, aici in Romania...Mama mea avea cupoanele acelea gratuite pentru Aricept.Acum..zang..nu mai sunt gratuite.Platesc de fiecare data 200 de lei.Ma intreb ce naiba fac cei ce nu au bani?!Intrebare retorica, desigur.
Vanadium homeopat este unul din remediile bolii Azheimer .
E o sugestie .
E o sugestie .