Acupuncture et homéopathie
Acupuncture et homéopathie
Vous souhaitez réagir à ce message ? Créez un compte en quelques clics ou connectez-vous pour continuer.
Translate
 
 

Rezultate pe:
 


Rechercher Cautare avansata

[Valid RSS]
Flux RSS


Yahoo! 
MSN 


Homeopatie acupunctura

https://migraineh.blogspot.ro/

Impozit forfetar 2011: Guvernul renunta la impozitul forfetar, microintreprinderile ar putea fi impozitate cu 3 la suta

Aller en bas

25112010

Message 

Impozit forfetar 2011: Guvernul renunta la impozitul forfetar, microintreprinderile ar putea fi impozitate cu 3 la suta Empty Impozit forfetar 2011: Guvernul renunta la impozitul forfetar, microintreprinderile ar putea fi impozitate cu 3 la suta
Guvernul a decis sa renunte la introducerea impozitului forfetar si analizeaza posibilitatea revenirii la impozitarea cu 3% a veniturilor microintreprinderilor, au declarat pentru Mediafax surse guvernamentale. Decizia a fost luata din cauza dificultatilor care ar putea aparea in administrarea unui astfel de sistem.

Impozitul forfetar urma sa fie introdus incepand cu anul viitor ca masura compensatorie la impozitul minim, care a fost eliminat de la 1 octombrie. Potrivit surselor precizate, reintroducerea impozitului de 3% pe venitul microintreprinderilor este una din variantele care vor fi analizate impreuna cu Comisia Europeana si FMI pentru optimizarea sistemului fiscal si o mai buna colectare a veniturilor.

Ministrul Finantelor Publice, Gheorghe Ialomitianu, a declarat luni, ca, dupa discutiile cu reprezentantii FMI, ai Comisiei Europene si ai Bancii Mondiale, s-a ajuns la concluzia ca eliminarea impozitului minim nu necesita masuri compensatorii. Intrebat daca s-a renuntat la introducerea impozitului forfetar, ministrul a spus ca va fi luata o decizie dupa ce autoritatile vor discuta cu reprezentantii celor trei organisme. Impozitul minim a fost introdus in primavara anului trecut.

Incepand cu 1 octombrie, firmele platesc impozit pe profit de 16%. Pana sfarsitul anului 2009, microintreprinderile au beneficiat de un regim special de impozitare, care le permitea sa opteze intre plata impozitului pe profit si plata unui impozit pe venit, care a crescut progresiv in ultimii ani pana la 3% din venituri. Aceasta prevedere nu a mai fost aplicata si in 2010.

Data: 22.11.2010 / Sursa: Antena1
vstgx
vstgx
Moderator
Moderator

Numarul mesajelor : 829
Varsta : 45
Puncte : 41448
Data de inscriere : 17/02/2010

Revenir en haut Aller en bas

Partager cet article sur : redditgoogle

 
Permission de ce forum:
Vous ne pouvez pas répondre aux sujets dans ce forum