Translate
Derniers sujets
Netul este o boala ?
Acupuncture et homéopathie :: Homeopatie :: Acupunctura chineza :: Informatii, discutii :: Ecologie spirituala
Page 1 sur 3
Page 1 sur 3 • 1, 2, 3
28112010
Netul este o boala ?
As vrea sa stiu daca netul poate genera boli sau simptome .
Sigur da dependenta ca un drog si ce tratament se poate aplica .
Sigur da dependenta ca un drog si ce tratament se poate aplica .
Stefan- Admin
- Numarul mesajelor : 263
Puncte : 54446
Data de inscriere : 16/01/2010
Netul este o boala ? :: Commentaires
Stefane netul este o lume virtuala ce tinde sa inlocuiasca lumea reala .
La fel ca in lumea reala si in virtual exista aceleasi reguli respectate sau incalcate .
Exista dreptul de proprietate si incalcarea acestuia prin copy paste . Exista hoti, criminali ce aici sunt denumiti hackeri ce utilizeaza programe de spart conturile bancilor, ale institutiilor publice, siteuri, conturi de e-mail .
Sunt razboaie mediatice, competitie pentru piata de vanzari si lupta pentru suprematie a motoarelor de cautare .
Google este un imperiu pe care chinezii viseaza sa il detroneze .
Nu trebuie omis faptul ca industria, productia de electronice este majoritar chinezeasca ceea ce va permite chinezilor sa castige in viitor batalia .
Am discutat acest subiect anul trecut la un congres ce avea chiar acest subiect al viitorului in strategiile psihoinformationale .
Chiar daca pare futurist, exista insa si varianta razboaielor purtate pe net .
Atacurile cibernetice la care a fost victima Casa Alba confirma aceasta .
Subiectul este mult prea vast de a fi discutat aici .
Ca fapt divers putem lua in calcul abordarea lumii virtuale patologice din punct de vedere psihologic, psihiatric, imunologic, neurologic .
Inclusiv bisericile isi disputa intaietatea cultului pe net .
In Rusia exista cercetari stiintifice serioase pe aceasta tema .
La fel ca in lumea reala si in virtual exista aceleasi reguli respectate sau incalcate .
Exista dreptul de proprietate si incalcarea acestuia prin copy paste . Exista hoti, criminali ce aici sunt denumiti hackeri ce utilizeaza programe de spart conturile bancilor, ale institutiilor publice, siteuri, conturi de e-mail .
Sunt razboaie mediatice, competitie pentru piata de vanzari si lupta pentru suprematie a motoarelor de cautare .
Google este un imperiu pe care chinezii viseaza sa il detroneze .
Nu trebuie omis faptul ca industria, productia de electronice este majoritar chinezeasca ceea ce va permite chinezilor sa castige in viitor batalia .
Am discutat acest subiect anul trecut la un congres ce avea chiar acest subiect al viitorului in strategiile psihoinformationale .
Chiar daca pare futurist, exista insa si varianta razboaielor purtate pe net .
Atacurile cibernetice la care a fost victima Casa Alba confirma aceasta .
Subiectul este mult prea vast de a fi discutat aici .
Ca fapt divers putem lua in calcul abordarea lumii virtuale patologice din punct de vedere psihologic, psihiatric, imunologic, neurologic .
Inclusiv bisericile isi disputa intaietatea cultului pe net .
In Rusia exista cercetari stiintifice serioase pe aceasta tema .
M-am gandit si eu la asta K .
Ar trebui gasite si solutii terapeutice pentru asta .
Dr.Ionescu Sterian a écrit:M-am gandit si eu la asta K .
Ce solutii Google CH 10 Mille ?
Glumesc .
In primul rand calculatorul ca orice aparat electronic este un emitator de frecvente deci o medicatie de antidotare a efectelor patologice ale frecventelor .
La fel ca si drogurile putem lua in calcul LUEZA, ce este mai evidenta la persoanele ce o au deja .
Astfel netul predispune la alcoolism, exhibitionism, violenta in limbaj, deci autodistrugere .
Preventiv as recomanda o doza dil inalta de Luezinum pe luna, precedata la 7 zile de Radiation dil inalta, ca si in gripe .
Eu am luat si am observat ca am un autocontrol mai bun .
E o sugestie .
Interesant, o sa incerc si eu .
Poate citeste si dr Tanase . Il apreciez foarte mult, dar uneori cam sare calul si e pacat pentru valoarea lui .
Poate citeste si dr Tanase . Il apreciez foarte mult, dar uneori cam sare calul si e pacat pentru valoarea lui .
Si eu il apreciez, e simpatic dar anumite limite se impun . E totusi un spatiu public .Dr.Ionescu Sterian a écrit:Interesant, o sa incerc si eu .
Astept sa imi spui si mie ce efect a avut la tine Luezinum.
Descopar oare un cunoscator care stie sa dea doar informatia de baza asteptand reactia ?
Korsakov a écrit:Descopar oare un cunoscator care stie sa dea doar informatia de baza asteptand reactia ?
Esti vigilent !
Nu e bine..Daca tot atingi un subiect, sustine-l...Spune-ti parerea.E a ta si apoi orice discutie este constructiva, in acest mediu.Patrunde in spatele monitoarelor, Oriental , si vezi "omul" de acolo.Cei doi sunt doar niste oameni , cu parerile lor, ca noi toti , dealtfel.Ar trebui sa vezi ca le place si sa trateze problemele cu maxima serioziate, dar sa si glumeasca..De fapt eu gasesc ca reprezinta .."sarea si piperul" , forumului si chiar da bine...Acesta este punctul meu de vedere...orientalmed a écrit:ma retrag din subiect, a venit artileria grea. nu va fac fata Domnilor.
Dr Tanase a écrit:Gata, nopate buna, sunt frant, am scos 3 vezici 2 stomace .
Sper sa o visez pe Natasa .
Natasa e fata serioasa, sper sa iti placa .
Ce nu intelegeti??Se apropie decembrie...veniti in Romania..Frica pazeste pepenii..Korsakov a écrit:Ai schimbat strategia T ?
Multumesc pentru acest post. Am un fiu de 12 ani, deja dependent de net, vrem sa-l scoatem din lumea virtuala. Va rog sa ma ajutati cu pasii de urmat. Mi-e teama de efectele secundare ale privatiunii. (copil calcarea phos.)
Greu raspuns, netul e ca un drog, da dependenta .
Imi aduc aminte de o povestire spusa de un bun prieten : " o femeie avea un sot dependent de alcool si ca sa il scape de acest viciu i-a cumparat o Lada mai veche .
Barbatul isi dorea mult sa aiba si el o masina, ca toti barbatii si pentru a o conduce nu putea sa bea, in plus masina fiind veche trebuia reparata mereu, deci bani ce nu mai erau utilizati sa cumpere bautura ci piese .
Si asa barbatul betiv a renuntat la bautura .
Care ar fi invatatura ?
Baiatul dumitale ar avea nevoie de o alta ocupatie care sa il atraga mai mult decat netul : sport sau ce ii place, alta solutie nu ma pricep, poate un psiholog sa iti fie mai de folos .
Imi aduc aminte de o povestire spusa de un bun prieten : " o femeie avea un sot dependent de alcool si ca sa il scape de acest viciu i-a cumparat o Lada mai veche .
Barbatul isi dorea mult sa aiba si el o masina, ca toti barbatii si pentru a o conduce nu putea sa bea, in plus masina fiind veche trebuia reparata mereu, deci bani ce nu mai erau utilizati sa cumpere bautura ci piese .
Si asa barbatul betiv a renuntat la bautura .
Care ar fi invatatura ?
Baiatul dumitale ar avea nevoie de o alta ocupatie care sa il atraga mai mult decat netul : sport sau ce ii place, alta solutie nu ma pricep, poate un psiholog sa iti fie mai de folos .
Multumesc, intradevar asta ar fi solutia.
Practic tine legatura cu prieteni virtuali (chat), care poate e si mai primejdios decat jocurile in sine, sau joaca online, gasindu/si prieteni in cadrul jocului. Stiu ca problema specifica a copilului calc.ph este legatura cu prietenii- i-am dat ch30 urmand ch200, i-am limitat orele pe calculator, dar prieteni nu pot sa-i gasesc eu. Face sport (scrima), si invata destul de bine la o scoala buna. Fac si prananadi (o terapie alternativa asemanatoare cu reiki), dar nici cu asta nu am avut rezultate decat pe moment. Am renuntat la un loc de munca epuizant ca sa pot sta cu el mai mult sa nu se simta singur, am intrat si eu in acel joc online sa cunosc lumea lui virtuala, dar nu vreau sa fiu nici prea apasatoare (sa fereasca de acest tip de mame), dar nu vreau nici sa ajunga leguma. Sotul il mai duce la cabinet in vacante-ca ultima solutie-, si il pune la lucru (e medic veterinar), dar nu-l atrage nici asta.
Intradevar, trebuie sa caut "o Lada veche", care sa-i capteze atentia...(Suma viciilor e constanta, se zice)
Practic tine legatura cu prieteni virtuali (chat), care poate e si mai primejdios decat jocurile in sine, sau joaca online, gasindu/si prieteni in cadrul jocului. Stiu ca problema specifica a copilului calc.ph este legatura cu prietenii- i-am dat ch30 urmand ch200, i-am limitat orele pe calculator, dar prieteni nu pot sa-i gasesc eu. Face sport (scrima), si invata destul de bine la o scoala buna. Fac si prananadi (o terapie alternativa asemanatoare cu reiki), dar nici cu asta nu am avut rezultate decat pe moment. Am renuntat la un loc de munca epuizant ca sa pot sta cu el mai mult sa nu se simta singur, am intrat si eu in acel joc online sa cunosc lumea lui virtuala, dar nu vreau sa fiu nici prea apasatoare (sa fereasca de acest tip de mame), dar nu vreau nici sa ajunga leguma. Sotul il mai duce la cabinet in vacante-ca ultima solutie-, si il pune la lucru (e medic veterinar), dar nu-l atrage nici asta.
Intradevar, trebuie sa caut "o Lada veche", care sa-i capteze atentia...(Suma viciilor e constanta, se zice)
Dl dr. Korsakov, gamma7n, asta era solutia. Nu fac reclama, nici acum nu-mi vine sa cred in acest rezultat spectaculos. I-am pus in fata monitorului, si dupa 10 min pustiul s-a ridicat si s-a apucat de alte treburi. Sa vad evolutia in timp...Multumesc Orientalmed, acest topic m-a pus pe jar sa rezolv problema. Revin cu monitoring
snowwolf a écrit:Dl dr. Korsakov, gamma7n, asta era solutia. Nu fac reclama, nici acum nu-mi vine sa cred in acest rezultat spectaculos. I-am pus in fata monitorului, si dupa 10 min pustiul s-a ridicat si s-a apucat de alte treburi. Sa vad evolutia in timp...Multumesc Orientalmed, acest topic m-a pus pe jar sa rezolv problema. Revin cu monitoring
Interesant .
Poate il incercam si noi la Institut daca are efect la baiat .
Dr.Ioan a écrit:snowwolf a écrit:Dl dr. Korsakov, gamma7n, asta era solutia. Nu fac reclama, nici acum nu-mi vine sa cred in acest rezultat spectaculos. I-am pus in fata monitorului, si dupa 10 min pustiul s-a ridicat si s-a apucat de alte treburi. Sa vad evolutia in timp...Multumesc Orientalmed, acest topic m-a pus pe jar sa rezolv problema. Revin cu monitoring
Interesant .
Poate il incercam si noi la Institut daca are efect la baiat .
O sa iti fac cadou unul mai performant cand vin in Romania.
Sa te convingi .
Page 1 sur 3 • 1, 2, 3