Translate
Derniers sujets
Masajul Guasha cu piatra de jad
Page 1 sur 3
Page 1 sur 3 • 1, 2, 3
Masajul Guasha cu piatra de jad :: Commentaires
Este o metoda foarte buna de a degaja meridianele tendino musculare afectate de frig .
Oriental folosim si noi aplicatiile pietrei de jad .
La policlinica privata din Cotroceni avem acum dispozitive de ultima ora ( ff scumpe ) ce folosesc pietrele de Jad .
La policlinica privata din Cotroceni avem acum dispozitive de ultima ora ( ff scumpe ) ce folosesc pietrele de Jad .
Nu va inteleg ce vreti sa imi spuneti !
Pe oamenii aceia cei chinuiti nu ii doare, mi se zbarleste pielea pe mine, parca s-au tavalit in sarma ghimpata .
Cred ca daca i-ar pedepsi pe infractori cu un masaj de ala nu am mai avea criminali in Franta .
Pe oamenii aceia cei chinuiti nu ii doare, mi se zbarleste pielea pe mine, parca s-au tavalit in sarma ghimpata .
Cred ca daca i-ar pedepsi pe infractori cu un masaj de ala nu am mai avea criminali in Franta .
Korsakov a écrit:Am facut si eu masaj Goshua .
E reconfortant Rely .
Si cat dureaza masajul Goshua ?
Eu am facut la Leningrad . Aveam o dischinezie biliara si dupa 3 sedinte mi-a trecut definitiv .
Dr Tanase a écrit:Korsakov a écrit:Eu am facut la Leningrad . Aveam o dischinezie biliara si dupa 3 sedinte mi-a trecut definitiv .
K masajul ala se face la cei cu febra cu os de jad sau cu os de bivol.
Daca ti-a facut cu os de bivol nu ma mir ca ti-a trecut .
Tu aveai febra in basica de la Stalinskaia .
In chirurgie totul se reduce la alcool ?
[quote="orientalmed"]
Mersi pentru intentia dumitale dar eu fac masaj normal .
Dr.Ionescu Sterian a écrit:Korsakov a écrit:Am facut si eu masaj Goshua .
E reconfortant Rely .
Corect se scrie GUASHA. chiar Gua-Sha
dureaza intre 5 minute si ...se poate si 40 minute. in functie de zona, patologie, cat de usor iese sangele la suprafata, cat de contractat este pacientul..etc. In medie 10- 15 minute sunt suficiente pentru a lucra pe o zona.
de exemplu la un pacient cu spondiloza cervicala , in 5-10 minute de frictionare USOARA gatul ii arata ca batut ( asta pt Rely) peste 3-4 zile se repeta procedura. Va spun ca pacientul "te" cauta asa de puternica amelioarare are chiar dupa prima sedinta.
Mersi pentru intentia dumitale dar eu fac masaj normal .
Masajul Guasha are rezultate in dureri lombare si cat tine efectul ?
Daca exista o hernie de disc cu prolaps in canalul medular, mesajul Guasha isi revine discul in canal ?
Daca stiti ceva in acest sens .
Daca stiti ceva in acest sens .
Page 1 sur 3 • 1, 2, 3