Translate
Derniers sujets
gastrita hipoacida si acupunctura in 5 energii
Page 2 sur 3
Page 2 sur 3 • 1, 2, 3
gastrita hipoacida si acupunctura in 5 energii :: Commentaires
Dr Tanase a écrit:Korsakov a écrit:De acord, ramane secretul nostru .
Vodka produce caldura sau uscaciune in stomac ?
Lovitura transversala a lemnului .
Mda .
Cu uscaciunea ramane cum am stabilit, nu mai insist .
Ar mai fi ceva , ce carti de taoism ati citit poate ma ajutati si pe mine .
Cu uscaciunea ramane cum am stabilit, nu mai insist .
Ar mai fi ceva , ce carti de taoism ati citit poate ma ajutati si pe mine .
Dragul meu uscaciune inseamna deshidratare : piele uscata, mucoasa stomac deshidratata .
Imi place de dumneata ca esti sarguincios, vroiam doar sa te ajut sa intelegi legea transformarilor .
Am glumit in privinta cartilor .
Imi place de dumneata ca esti sarguincios, vroiam doar sa te ajut sa intelegi legea transformarilor .
Am glumit in privinta cartilor .
orientalmed a écrit:Da, una dintre patologiile pe care le da uscaciunea este deshidratarea, dar nu e singura, in absolut fiecare meridian si organ are o serie de patologii specifice de uscaciune. La nivelul stomacului, uscaciunea produce ulceratie. In urmatorul stadiu frig ori am perforare ori fibrozare.
Legile transformarilor nu le inteleg acum, le folosesc de peste 15 ani in tratamente.
Eu nu glumeam in privinta cartilor..m-am oferit intotdeauna sa ofer materiale persoaneleor interesate.
Stai sa inteleg, adica folosesti ceea ce nu intelegi ( legile transfomarilor ) ?
Orientale in acupunctura se folosesc cele 8 trigrame . Sunt scoli de acupunctura ce merg pe legea transformarii celor 8 trigrame .
Dar asta e primul pas spre intelegerea acupuncturi .Dupa cele 8 urmeaza cele 64 de transformari ( 8X8 ), adica 64 de sindroame acupuncturale .
La urmatorul pas poti sustine ca esti aproape de acupunctura si acum nu glumesc .
Dar asta e primul pas spre intelegerea acupuncturi .Dupa cele 8 urmeaza cele 64 de transformari ( 8X8 ), adica 64 de sindroame acupuncturale .
La urmatorul pas poti sustine ca esti aproape de acupunctura si acum nu glumesc .
Dr Tanase a écrit:Jos palaria maestre, inchin un pahar ptr you K .Avea dreptate cand zicea Ionica ca esti bun .
Ia mai ziii cum e cu alea 8 ca m-ai facut si pe mine curios .
Daca a zis Ioan sunt onorat .
E simplu trigramele reprezinta principalele stari patologice si principalele axe energetice ( meridiane ) .
Acum ma culc ca sunt obosit si maine sefa ma cearta .
Am citit aseara tot ce ati scris si nu mai inteleg nimic . Acupunctura coreeana e buna sau nu ?
"Acupunctura coreeana e o ramura a acupuncturii, desprinsa din acupunctura chineza "
Poate o ramura uscata .
La cata arsita e acolo nu ma mir .
Poate o ramura uscata .
La cata arsita e acolo nu ma mir .
Nu toate ramurile sunt uscate, uite oriental e verde .
Dr.Ionescu Sterian a écrit:Nu toate ramurile sunt uscate, uite oriental e verde .
Verde de oftica poate .
Page 2 sur 3 • 1, 2, 3