Translate
Derniers sujets
Olimpiq Stemxcell -produs minune?
Page 1 sur 1
28012011
Olimpiq Stemxcell -produs minune?
Am descoperit intamplator numele acestui produs care pare bun la toate si ca sa fie mai credibil are si pretul pe masura(foarte mare). Eu sunt un pic cam neincrezatoare in eficienta lui pana la proba contrarie.
Mi-ar fi de folos daca aflu date mai concrete despre produs. M-ar interesa daca a avut efect la persoanele cu diabet(am in familie pe cineva cu diabet).
Ei spun ca se pot produce celule stem in organism cu ajutorul acestui produs.
O descriere a unui produs ar fi:"Olimpiq Stemxcell 75% SL (special pentru diabetici) Aceasta este varianta de Olimpiq Stemxcell care creste numarul de celule stem cu pana la 75 de procente, conceputa special pentru cei cu probleme diabetice.Compozitia StemX: alga AFA, germeni din samânta de cânepa, fucoidan, ganoderma lucidum, seminte de cânepa, clorofila, matase de porumb, lycium barbarum, black cohosh (cimicifuda racemosa).
Compozitia SL XCell: inulina, frunze de: dud, marar, afine, radacini de papadie, sulfat de zinc heptahidrat, seminte de: struguri-rosii, sorg, mure, coacaze negre, cirese-negre, soc, prune, mere, urzica-vie, coada calului, mesteacan, flori de soc, clorura de crom hexahidrat. "
Nu e cumva escrocherie?
Informatiile le-am gasit la adresa:http://www.olimpiqstemxcell.ro
Avand in vedere compozitia produsului ar fi bun la ceva?
Mentionez ca nu fac reclama. Multumesc celor care ma pot ajuta.
Mi-ar fi de folos daca aflu date mai concrete despre produs. M-ar interesa daca a avut efect la persoanele cu diabet(am in familie pe cineva cu diabet).
Ei spun ca se pot produce celule stem in organism cu ajutorul acestui produs.
O descriere a unui produs ar fi:"Olimpiq Stemxcell 75% SL (special pentru diabetici) Aceasta este varianta de Olimpiq Stemxcell care creste numarul de celule stem cu pana la 75 de procente, conceputa special pentru cei cu probleme diabetice.Compozitia StemX: alga AFA, germeni din samânta de cânepa, fucoidan, ganoderma lucidum, seminte de cânepa, clorofila, matase de porumb, lycium barbarum, black cohosh (cimicifuda racemosa).
Compozitia SL XCell: inulina, frunze de: dud, marar, afine, radacini de papadie, sulfat de zinc heptahidrat, seminte de: struguri-rosii, sorg, mure, coacaze negre, cirese-negre, soc, prune, mere, urzica-vie, coada calului, mesteacan, flori de soc, clorura de crom hexahidrat. "
Nu e cumva escrocherie?
Informatiile le-am gasit la adresa:http://www.olimpiqstemxcell.ro
Avand in vedere compozitia produsului ar fi bun la ceva?
Mentionez ca nu fac reclama. Multumesc celor care ma pot ajuta.
vnegraia- Numarul mesajelor : 137
Puncte : 54022
Data de inscriere : 10/02/2010
Olimpiq Stemxcell -produs minune? :: Commentaires
Orice produs gemoterapic e bun la ceva .
Pacaleala cu ce stem e pentru naivi .
Abureala .
Pacaleala cu ce stem e pentru naivi .
Abureala .
Aveti aici cea mai mare gama produse gemoterapice preparate profesionist si din culturi nepoluate a zonei Radaia .
Pretul este accesibil si nu isi fac genul asta de reclama desanta ca ar produce celule stem .
Firma este profilata pe export Germania si nemtii nu sunt prosti sa importe orice fleacuri .
Link sters
Admin
Pretul este accesibil si nu isi fac genul asta de reclama desanta ca ar produce celule stem .
Firma este profilata pe export Germania si nemtii nu sunt prosti sa importe orice fleacuri .
Link sters
Admin