Acupuncture et homéopathie

Rejoignez le forum, c’est rapide et facile

Vous souhaitez réagir à ce message ? Créez un compte en quelques clics ou connectez-vous pour continuer.
Translate

Rezultate pe:

Rechercher Cautare avansata

Derniers sujets
» Acupuncture cas de Parkinson
Olimpiq Stemxcell -produs minune? EmptyDim Mai 22, 2022 12:01 am par Dr Ioan Dumitrescu

» Fibromyalgie traite par l'acupuncture
Olimpiq Stemxcell -produs minune? EmptyJeu Mai 05, 2022 4:38 pm par Dr Ioan Dumitrescu

»  Fibromyalgie
Olimpiq Stemxcell -produs minune? EmptyLun Juin 07, 2021 1:52 pm par Dr Ioan Dumitrescu

» Centre médical d'excellence
Olimpiq Stemxcell -produs minune? EmptySam Mai 15, 2021 9:02 pm par Dr Ioan Dumitrescu

» Endométriose
Olimpiq Stemxcell -produs minune? EmptyDim Jan 17, 2021 10:51 am par Dr Ioan Dumitrescu

» Spasmophilie, pathologie gynécologique - applications du traitement homéopathique et d'acupuncture
Olimpiq Stemxcell -produs minune? EmptyLun Nov 16, 2020 12:26 am par Dr Ioan Dumitrescu

» Consultation d'homéopathie par télémédecine
Olimpiq Stemxcell -produs minune? EmptyJeu Mai 07, 2020 2:51 pm par Dr Ioan Dumitrescu

» Spasmophilie
Olimpiq Stemxcell -produs minune? EmptyMer Mai 06, 2020 12:35 pm par Dr Ioan Dumitrescu

[Valid RSS]
Flux RSS

Yahoo! 
MSN 

Homeopatie acupunctura

https://migraineh.blogspot.ro/
Share

Olimpiq Stemxcell -produs minune?

28012011

Olimpiq Stemxcell -produs minune? Empty Olimpiq Stemxcell -produs minune?

Am descoperit intamplator numele acestui produs care pare bun la toate si ca sa fie mai credibil are si pretul pe masura(foarte mare). Eu sunt un pic cam neincrezatoare in eficienta lui pana la proba contrarie.
Mi-ar fi de folos daca aflu date mai concrete despre produs. M-ar interesa daca a avut efect la persoanele cu diabet(am in familie pe cineva cu diabet).
Ei spun ca se pot produce celule stem in organism cu ajutorul acestui produs.
O descriere a unui produs ar fi:"Olimpiq Stemxcell 75% SL (special pentru diabetici) Aceasta este varianta de Olimpiq Stemxcell care creste numarul de celule stem cu pana la 75 de procente, conceputa special pentru cei cu probleme diabetice.Compozitia StemX: alga AFA, germeni din samânta de cânepa, fucoidan, ganoderma lucidum, seminte de cânepa, clorofila, matase de porumb, lycium barbarum, black cohosh (cimicifuda racemosa).

Compozitia SL XCell: inulina, frunze de: dud, marar, afine, radacini de papadie, sulfat de zinc heptahidrat, seminte de: struguri-rosii, sorg, mure, coacaze negre, cirese-negre, soc, prune, mere, urzica-vie, coada calului, mesteacan, flori de soc, clorura de crom hexahidrat. "
Nu e cumva escrocherie?
Informatiile le-am gasit la adresa:http://www.olimpiqstemxcell.ro
Avand in vedere compozitia produsului ar fi bun la ceva?
Mentionez ca nu fac reclama. Multumesc celor care ma pot ajuta.
vnegraia
vnegraia

Numarul mesajelor : 137
Puncte : 54022
Data de inscriere : 10/02/2010

Revenir en haut Aller en bas

Partager cet article sur : reddit

Olimpiq Stemxcell -produs minune? :: Commentaires

Korsakov

Message Ven Jan 28, 2011 2:55 pm par Korsakov

Orice produs gemoterapic e bun la ceva .
Pacaleala cu ce stem e pentru naivi .
Abureala .

Dr.Ionescu Sterian

Message Ven Jan 28, 2011 5:45 pm par Dr.Ionescu Sterian

Aveti aici cea mai mare gama produse gemoterapice preparate profesionist si din culturi nepoluate a zonei Radaia .
Pretul este accesibil si nu isi fac genul asta de reclama desanta ca ar produce celule stem .
Firma este profilata pe export Germania si nemtii nu sunt prosti sa importe orice fleacuri .
Link sters

Admin

vnegraia

Message Lun Jan 31, 2011 3:17 pm par vnegraia

Multumesc pentru raspunsuri.

Message  par Contenu sponsorisé