Translate
Derniers sujets
Institutul national de medicina complementara si alternativa Bucuresti tarife
Page 1 sur 1
16022011
Institutul national de medicina complementara si alternativa Bucuresti tarife
Primesc pe e-mail aceste intrebari .
Dau raspunsul aici
1. Cat costa sedintele de acupunctura ?
Pretul e de 30 RON / sedinta, din care Casa de Asigurari Bucuresti deconteaza 50 %, astfel ca 10 sedinte de acupunctura il costa pe asigurat, pensionar doar 150 RON, fiind inclus si diagnosticul acupunctural in aceasta .
2. Analizele efectuare la nivelul INMCAB, sunt decontate de Casa de Asigurari Bucuresti, deci nu il costa nimic pe pacient .
3. Pentru un diagnostic precis masuram punctele Jing, interpretare statistica, etc - fizician Ioan Mamulas .
Pretul la aceasta masuratoare costa doar 20 RON .
Serviciile oferite de Institutul national de medicina complementara si alternativa Bucuresti sunt o sansa pentru cei cu posibilitati financiare modeste, calitatea insa este superioara la majoritatea cabinetelor private .
Personalul angajat este echipa Centrului National de Acupunctura cu experienta de peste 30 ani in acest tip de tratament, majoritatea medicilor fiind lectorii, adica profesorii celorlalti medici din sistem .
Avem speranta ca vom rezista si vor avea acces la serviciile nostre si persoanele aflate in dificultate financiara si cu boli cronice grave .
Si ei au dreptul la sanatate, nu numai cei bogati .
Cazurile de Scleroza multipla si boala Parkinson beneficiaza din partea mea bonus nedecontat de Casa de Asigurari de analiza computerizata a cazului, pe gratis si am ceva experienta pe acest tip de patologie .
Ca fapt divers, noi nu lucram pentru bani la acest institut si dovada cea mai pertinenta este faptul ca desi nu ne-am luat salariul din martie 2010, continuam sa ne tratam pacienti .
Dau raspunsul aici
1. Cat costa sedintele de acupunctura ?
Pretul e de 30 RON / sedinta, din care Casa de Asigurari Bucuresti deconteaza 50 %, astfel ca 10 sedinte de acupunctura il costa pe asigurat, pensionar doar 150 RON, fiind inclus si diagnosticul acupunctural in aceasta .
2. Analizele efectuare la nivelul INMCAB, sunt decontate de Casa de Asigurari Bucuresti, deci nu il costa nimic pe pacient .
3. Pentru un diagnostic precis masuram punctele Jing, interpretare statistica, etc - fizician Ioan Mamulas .
Pretul la aceasta masuratoare costa doar 20 RON .
Serviciile oferite de Institutul national de medicina complementara si alternativa Bucuresti sunt o sansa pentru cei cu posibilitati financiare modeste, calitatea insa este superioara la majoritatea cabinetelor private .
Personalul angajat este echipa Centrului National de Acupunctura cu experienta de peste 30 ani in acest tip de tratament, majoritatea medicilor fiind lectorii, adica profesorii celorlalti medici din sistem .
Avem speranta ca vom rezista si vor avea acces la serviciile nostre si persoanele aflate in dificultate financiara si cu boli cronice grave .
Si ei au dreptul la sanatate, nu numai cei bogati .
Cazurile de Scleroza multipla si boala Parkinson beneficiaza din partea mea bonus nedecontat de Casa de Asigurari de analiza computerizata a cazului, pe gratis si am ceva experienta pe acest tip de patologie .
Ca fapt divers, noi nu lucram pentru bani la acest institut si dovada cea mai pertinenta este faptul ca desi nu ne-am luat salariul din martie 2010, continuam sa ne tratam pacienti .
Institutul national de medicina complementara si alternativa Bucuresti tarife :: Commentaires
Ne-ati dat o veste buna cu institutul D-vs .
Imi parea rau sa se desfiinteze .
Imi parea rau sa se desfiinteze .
Ce acte are ii trebuie pacientului ?
E vorba de o persoana saraca .
Feodora a écrit:Ce acte are ii trebuie pacientului ?
Nu ii trebuie decat adeverinta sau talonul . Eu am dus adeverinta anul trecut si am dat 80 RON .
Si eu am fost la institut de acupunctura dar tariful era 150 RON pentru 10 sedinte .
A meritat, acum nu ma mai doare spatele .
A meritat, acum nu ma mai doare spatele .
1. Someri - Adeverinta, dovada somaj - in xerox - tarif 10 % din somaj ( 10 % din cat somaj primeste )
Pentru elevi, studenti tariful este de 75 RON
Pentru pensionari
- sub 800 RON - tarif 10 % din pensie
- peste 800 RON - tarif 150 RON
In acest pret sunt 10 sedinte de acupunctura si 1 consult acupunctural ( de obicei fac mai multe si tratament homeopat simptomatic )
Si in plus la pacientii mei le recomand investigatii paraclinice, pentru stabilirea unui diagnostic corect ( decontate de Casa de Asigurari )
Lista investigatii paraclinice aici
https://acpunctura.forumgratuit.ro/t1259-analize-de-laborator-decontate-de-casa-de-asigurari-bucuresti#9279
Pentru elevi, studenti tariful este de 75 RON
Pentru pensionari
- sub 800 RON - tarif 10 % din pensie
- peste 800 RON - tarif 150 RON
In acest pret sunt 10 sedinte de acupunctura si 1 consult acupunctural ( de obicei fac mai multe si tratament homeopat simptomatic )
Si in plus la pacientii mei le recomand investigatii paraclinice, pentru stabilirea unui diagnostic corect ( decontate de Casa de Asigurari )
Lista investigatii paraclinice aici
https://acpunctura.forumgratuit.ro/t1259-analize-de-laborator-decontate-de-casa-de-asigurari-bucuresti#9279
Daca nu e angajat cat plateste ?
Am trimis si eu o vecina si e foarte, foarte multumita . Cica i-a pus 3 ace si dupa jumatate de ora a intrebat-o daca o mai doare ceva .
Am intrebat-o daca a pus ceva in ace la acupunctura si a zis ca nu stie .
Domnule doctor Dumitrescu puneti medicamente homeopate in ace ?
Vin si eu la institut daca ma programati .
Marta a écrit:Am trimis si eu o vecina si e foarte, foarte multumita . Cica i-a pus 3 ace si dupa jumatate de ora a intrebat-o daca o mai doare ceva .
Nu toate cazurile raspund la fel de bine .
Cine zice ca vindeca in totalitate boala, ala e mincinos .
Daca ar fi toti asa de sinceri .
acupunctura trateaza hiperhidroza palmara, plantara, axilara?