Translate
Derniers sujets
Institutul national de medicina complementara si alternativa Bucuresti servicii
02072011

Institutul national de medicina complementara si alternativa Bucuresti servicii
1. Adresa institutului este : strada Panduri nr.22, sector.5, Bucuresti, langa spitalul Panduri
2. Eu lucrez la etajul.1, cab.2
3.Pacientul are obligatia de a face fisa de observatie la fisier ce se afla la parter .
Costul fisei este 150 RON . Aveti nevoie doar de adeverinta serviciu, talon pensie, fara trmitere de la medicul de familie .
4. In acest pret sunt incluse :
- o consultatie acupunctura ( de fapt aproape la fiecare sedinta eu fac diagnosticul pulsului pentru a nu gresi )
- 10 sedinte acupunctura - Casa de asigurari decontand 50 %, adica nu platiti 300 RON ci doar 150 RON
- investigatii paraclinice la Centrul medical Panduri in care am incredere ca lucreaza bine ( decontate tot prin Casa de asigurari 100 % ) - un set util de analize
5. In principiu pacientul trebuie sa vina luni, miercuri sau vineri dimineata .
Pentru pacientii noi ce intra in seria de tratament ii programez la luni, miercuri sau vineri ora 10 .
6. La pacienti le fac masuratorile electrice de potential pentru face o acupunctura precisa ( si numarul de ace puse este mult mai mic, nu se inteapa punctele neutre )
Am mai scris aceste informatii dar vad ca e greu sa fie citite .
Uff
2. Eu lucrez la etajul.1, cab.2
3.Pacientul are obligatia de a face fisa de observatie la fisier ce se afla la parter .
Costul fisei este 150 RON . Aveti nevoie doar de adeverinta serviciu, talon pensie, fara trmitere de la medicul de familie .
4. In acest pret sunt incluse :
- o consultatie acupunctura ( de fapt aproape la fiecare sedinta eu fac diagnosticul pulsului pentru a nu gresi )
- 10 sedinte acupunctura - Casa de asigurari decontand 50 %, adica nu platiti 300 RON ci doar 150 RON
- investigatii paraclinice la Centrul medical Panduri in care am incredere ca lucreaza bine ( decontate tot prin Casa de asigurari 100 % ) - un set util de analize
5. In principiu pacientul trebuie sa vina luni, miercuri sau vineri dimineata .
Pentru pacientii noi ce intra in seria de tratament ii programez la luni, miercuri sau vineri ora 10 .
6. La pacienti le fac masuratorile electrice de potential pentru face o acupunctura precisa ( si numarul de ace puse este mult mai mic, nu se inteapa punctele neutre )
Am mai scris aceste informatii dar vad ca e greu sa fie citite .
Uff
Institutul national de medicina complementara si alternativa Bucuresti servicii :: Commentaires

Dorel a écrit:E cu programare ?
Eu m-am dus fara programare .

Cei din provincie pot veni ?

Dr Ioan are destui pacienti din provincie, deci se poate .

Da se poate .
Am dat detalii pe site .
Am dat detalii pe site .