Acupuncture et homéopathie

Rejoignez le forum, c’est rapide et facile

Vous souhaitez réagir à ce message ? Créez un compte en quelques clics ou connectez-vous pour continuer.
Translate

Rezultate pe:

Rechercher Cautare avansata

Derniers sujets
» Acupuncture cas de Parkinson
Romania are nevoie de centrale eoliene nu de amenintari nucleare EmptyDim Mai 22, 2022 12:01 am par Dr Ioan Dumitrescu

» Fibromyalgie traite par l'acupuncture
Romania are nevoie de centrale eoliene nu de amenintari nucleare EmptyJeu Mai 05, 2022 4:38 pm par Dr Ioan Dumitrescu

»  Fibromyalgie
Romania are nevoie de centrale eoliene nu de amenintari nucleare EmptyLun Juin 07, 2021 1:52 pm par Dr Ioan Dumitrescu

» Centre médical d'excellence
Romania are nevoie de centrale eoliene nu de amenintari nucleare EmptySam Mai 15, 2021 9:02 pm par Dr Ioan Dumitrescu

» Endométriose
Romania are nevoie de centrale eoliene nu de amenintari nucleare EmptyDim Jan 17, 2021 10:51 am par Dr Ioan Dumitrescu

» Spasmophilie, pathologie gynécologique - applications du traitement homéopathique et d'acupuncture
Romania are nevoie de centrale eoliene nu de amenintari nucleare EmptyLun Nov 16, 2020 12:26 am par Dr Ioan Dumitrescu

» Consultation d'homéopathie par télémédecine
Romania are nevoie de centrale eoliene nu de amenintari nucleare EmptyJeu Mai 07, 2020 2:51 pm par Dr Ioan Dumitrescu

» Spasmophilie
Romania are nevoie de centrale eoliene nu de amenintari nucleare EmptyMer Mai 06, 2020 12:35 pm par Dr Ioan Dumitrescu

[Valid RSS]
Flux RSS

Yahoo! 
MSN 

Homeopatie acupunctura

https://migraineh.blogspot.ro/
Share

Romania are nevoie de centrale eoliene nu de amenintari nucleare

18032011

Romania are nevoie de centrale eoliene nu de amenintari nucleare Empty Romania are nevoie de centrale eoliene nu de amenintari nucleare

Trebuia sa se produca acest incident nuclear din Japonia ale carei urmarii vor incepe sa se manifeste in toata lumea pentru ca optiunea reactoarelor nucleare sa devina amenintarea planetei .
Romania trebuie sa mearga doar pe optiunea " verde" a centralelor eoliene, iar factorii de decizie din guvern sa renunte la taxele gigantice puse firmelor ce doresc sa investeasca in Romania .
De fapt exista si fonduri importante de la UE ce Romania ii poate primi si investi in centralele eoliene ce vor inlocui in timp bombele cu ceas numite reactoare nucleare .
Semnati aci petitia contra construiri reactoarelor nucleare in Romania .
În România există o singură centrală nucleară, la Cernavodă, care are 2 reactoare (Cernavodă 1 şi 2) şi este amplasată într-o zonă cu risc seismic. Guvernul României intenţionează să construiască încă 2 reactoare nucleare (Cernavodă 3 şi 4) şi o nouă centrală nucleară, a cărei locaţie nu a fost făcută publică (în presă au fost menţionate mai multe localităţi din Transilvania).
http://www*greenpeace.org/romania/campaigns/nucleare/nu-vrem-nucleare2
vstgx
vstgx
Moderator
Moderator

Numarul mesajelor : 829
Varsta : 48
Puncte : 55248
Data de inscriere : 17/02/2010

Revenir en haut Aller en bas

Partager cet article sur : reddit

Romania are nevoie de centrale eoliene nu de amenintari nucleare :: Commentaires

Marta

Message Sam Mar 19, 2011 9:18 am par Marta

In tarile nordice energia eoliana este suficienta sa produca energie electrica .
Si ai nostri ar trebui sa incurajeze asta .

L'auteur de ce message est actuellement banni du forum - Voir le message

vstgx

Message Dim Mar 20, 2011 9:55 am par vstgx

Nu sunteti informat .

Dr Ioan Dumitrescu

Message Dim Mar 20, 2011 2:11 pm par Dr Ioan Dumitrescu

Sa nu omitem panourile solare .
Si eu vreau sa imi cumpar panouri solare .

vstgx

Message Lun Mar 21, 2011 12:22 am par vstgx

E vorba de instalatii eoliene cu randament bun ce se justifica sub raportul cost investitie / productie energie electrica .
Am vrut sa postez cateva oferte dar Stefan m-a atentionat .
Stiu si de pompele convertoare, pretul lor este prohibitiv si sunt deocamdata in stadiul de testari .

Scuze .

Message  par Contenu sponsorisé