Translate
Derniers sujets
Romania are nevoie de centrale eoliene nu de amenintari nucleare
Acupuncture et homéopathie :: Homeopatie :: Acupunctura chineza :: Informatii, discutii :: Subiecte diverse :: Discutii libere despre orice
Page 1 sur 1
18032011
Romania are nevoie de centrale eoliene nu de amenintari nucleare
Trebuia sa se produca acest incident nuclear din Japonia ale carei urmarii vor incepe sa se manifeste in toata lumea pentru ca optiunea reactoarelor nucleare sa devina amenintarea planetei .
Romania trebuie sa mearga doar pe optiunea " verde" a centralelor eoliene, iar factorii de decizie din guvern sa renunte la taxele gigantice puse firmelor ce doresc sa investeasca in Romania .
De fapt exista si fonduri importante de la UE ce Romania ii poate primi si investi in centralele eoliene ce vor inlocui in timp bombele cu ceas numite reactoare nucleare .
Semnati aci petitia contra construiri reactoarelor nucleare in Romania .
În România există o singură centrală nucleară, la Cernavodă, care are 2 reactoare (Cernavodă 1 şi 2) şi este amplasată într-o zonă cu risc seismic. Guvernul României intenţionează să construiască încă 2 reactoare nucleare (Cernavodă 3 şi 4) şi o nouă centrală nucleară, a cărei locaţie nu a fost făcută publică (în presă au fost menţionate mai multe localităţi din Transilvania).
http://www*greenpeace.org/romania/campaigns/nucleare/nu-vrem-nucleare2
Romania trebuie sa mearga doar pe optiunea " verde" a centralelor eoliene, iar factorii de decizie din guvern sa renunte la taxele gigantice puse firmelor ce doresc sa investeasca in Romania .
De fapt exista si fonduri importante de la UE ce Romania ii poate primi si investi in centralele eoliene ce vor inlocui in timp bombele cu ceas numite reactoare nucleare .
Semnati aci petitia contra construiri reactoarelor nucleare in Romania .
În România există o singură centrală nucleară, la Cernavodă, care are 2 reactoare (Cernavodă 1 şi 2) şi este amplasată într-o zonă cu risc seismic. Guvernul României intenţionează să construiască încă 2 reactoare nucleare (Cernavodă 3 şi 4) şi o nouă centrală nucleară, a cărei locaţie nu a fost făcută publică (în presă au fost menţionate mai multe localităţi din Transilvania).
http://www*greenpeace.org/romania/campaigns/nucleare/nu-vrem-nucleare2
vstgx- Moderator
- Numarul mesajelor : 829
Varsta : 48
Puncte : 55248
Data de inscriere : 17/02/2010
Romania are nevoie de centrale eoliene nu de amenintari nucleare :: Commentaires
In tarile nordice energia eoliana este suficienta sa produca energie electrica .
Si ai nostri ar trebui sa incurajeze asta .
Si ai nostri ar trebui sa incurajeze asta .
Sa nu omitem panourile solare .
Si eu vreau sa imi cumpar panouri solare .
Si eu vreau sa imi cumpar panouri solare .
E vorba de instalatii eoliene cu randament bun ce se justifica sub raportul cost investitie / productie energie electrica .
Am vrut sa postez cateva oferte dar Stefan m-a atentionat .
Stiu si de pompele convertoare, pretul lor este prohibitiv si sunt deocamdata in stadiul de testari .
Scuze .
Am vrut sa postez cateva oferte dar Stefan m-a atentionat .
Stiu si de pompele convertoare, pretul lor este prohibitiv si sunt deocamdata in stadiul de testari .
Scuze .