Acupuncture et homéopathie
Acupuncture et homéopathie
Vous souhaitez réagir à ce message ? Créez un compte en quelques clics ou connectez-vous pour continuer.
Translate
 
 

Rezultate pe:
 


Rechercher Cautare avansata

[Valid RSS]
Flux RSS


Yahoo! 
MSN 


Homeopatie acupunctura

https://migraineh.blogspot.ro/

Remedii florale

Aller en bas

07052011

Message 

Remedii florale Empty Remedii florale
Plop tremurător
Pentru animalele care sunt plini de frica, pentru nici un motiv aparent, şi sunt foarte sensibile la anxietate şi teamă. Acestea pot să tremure de frică şi anxietate, fără nici o legătura de cauzalitate evidentă. (Bach)

Sângerare Heart
Doliu pentru animale care au suferit o pierdere, fie de alt animal sau persoană. El ajută, de asemenea, animalele care nu au recuperat de la o pierdere sau de durere că sa întâmplat în trecut.(FES)

Dioc
Pentru animalele care sunt prea supus şi dornic să vă rog, tendinţa de a fi hărţuiţi de către alte animale. Pentru animalele care se umili şi urina de la un comportament de supunere atunci când mangaiati. (Bach)

Muşeţel
Acesta este un remediu calmant care ajută animalele divizatul şi iritabil. Este utilă în special dacă acestea sunt erupţia dinţilor şi ajută, de asemenea, animale care tinde să aibă accese de furie teribilă temperament. (FES)

Cherry Plum
Pentru animalele care nu pot controla comportamentul lor, cum ar fi agresiunea şi musca, şi tind să aibă impulsuri violente faţă de alte animale şi oameni, şi chiar să fie periculoasă. (Bach)

Cicoare
Pentru animale prea posesiv şi materne care vrea atenţie tot timpul şi este, de asemenea, gelos de alte animale sau oameni care ar putea concura cu ei de afecţiune. (Bach)

Crab Apple
Pentru curăţarea corpului şi a scăpa de toxine. Acest remediu actioneaza mai mult pe corpul fizic decât orice alte esenţe şi este bun pentru orice situaţie în care este necesară curăţarea. (Bach)

Genţiană
Pentru animalele care sunt usor de descurajat şi să renunţe pur şi sunt uşor de stabilit înapoi. De exemplu, în programele de formare vor renunţa în cazul în care face chiar şi o mică greşeală. (Bach)

Buruiană
Pentru animalele care urasc sa fie lasat singur, si sufera de anxietate de separare. Aceste animale tind să fie foarte vocal, şi poate văita şi plâng mult, dacă acestea trebuie să fie lăsat în pace.(Bach)

Impatiens
Pentru nerăbdător, mişcare rapidă, animal hiperactiv că niciodată nu pare să încetinească. Aceste animale pot fi vioi şi iritabil şi tind să se avânte, sau trageţi pe lesa. (Bach)

Larice
Pentru animalele care lipsa de încredere de sine şi tind să fie timid si timid, poate ajuta la animale care au nevoie pentru a efectua în inelul de spectacol, dar dont au încredere să se arate bine. (Bach)

Mimulus
Acest remediu este pentru animalele care sunt speriati de lucruri cunoscute, cum ar fi furtunile, alte animale sau oameni. Aceasta îi ajută să depăşească temerile lor şi să fie timid şi speriat de lume.(Bach)

Olive
Pentru animalele care sunt epuizate şi drenate de o tulpină lungă sau de o boală greu, cum ar fi o boala cronica. Acest lucru îi va ajuta să se ocupe de calvarul mai bine şi să devină mai puternică din nou. (Bach)

Pink Coada soricelului
Ajută la protejarea animalelor de energie emotionala negativa, cum ar fi în timpul unui divorţ, sau de situaţia familială stresante, sau atunci când o altă persoană sau animal este bolnav sau drenaj rezervele lor de energie.

Rescue Remedy
Cel mai util combinaţie cale de atac de flori, ajuta cu orice fel de stres sau traume, cum ar fi accidentele, nastere, boala, stresul, şi îi ajută chiar şi recuperare după un atac de apoplexie. (Bach)

Rock Rose
Acest lucru este util pentru animalele care sunt foarte speriati si predispuse la atacuri de panica, pentru nici un motiv cunoscut. Ei devin complet rigid cu frică şi tind să fie foarte foarte înşirate şi nervos. (Bach)

Self Heal
Acesta este un remediu minunat, fie singur sau în combinaţie.Acesta ajută la vindecarea prin stimularea rezervelor înnăscută de vindecare a corpului şi este utilă în orice boala pentru a aduce despre vindecare. (FES)

Coada soricelului Formula speciale
Formula Coada soricelului Special ajută la protejarea animalelor si a oamenilor de la influenţe negative externe, cum ar fi poluarea mediului, toxine, energia electromagnetică şi alţi factori. (FES)

Steaua din Bethleem
Pentru animalele care au suferit orice fel de traume, emotionale sau fizice, cum ar fi un accident sau de abuz. Acesta le va ajuta să recupereze de la acest şoc, însă mult timp în urmă a avut loc.(Bach)

Tiger Lily
Acest remediu ajută cu agresiune şi animalele care au tendinţa de a muşca şi snap. Aceasta îi ajută să eliberare agresiune şi să fie mai puţin ostile, şi deschide-le până la a învăţa să coopereze cu alţii. (FES)

Verbina
Acest lucru este bun pentru animal foarte entuziast, care este de peste poartă şi foarte înşirate. El ajută hiperactivitate calm şi nelinişte şi costume de animal care poartă oamenii de energia lor în exces. (Bach)

De viţă de vie
Acest remediu ajuta cu animalul dominant care vrea sa fie sef de toate celelalte animale şi oameni. Ele sunt agresorii la alte animale din jurul lor şi urăsc să fie disciplinat. (Bach)

Nuc
Acesta este un remediu extrem de util pentru orice perioada de tranzitie, cum ar fi mutarea casa, a deveni gravide, de adaptare la animale noi sau membri ai familiei, sau se îndreaptă spre o nouă situaţie. (Bach)

Apă Violet
Acest remediu tinde să se potrivi cu pisicile care sunt neobişnuit de introvertită şi detaşată, şi îi ajută deschide-le să fie mai prietenos şi de ieşire şi mai puţin distant şi distant emoţional.(Bach)

Wild ovaz
Ajută animalul agitat că niciodată nu pare să ştie ceea ce doresc sau să se stabilească în nimic, îi ajută să se concentreze energiile lor şi să fie mai puţin răspândite în abordarea lor la viaţă. (Bach)

Salcie
Acest remediu ajută cu resentimente şi amărăciune şi ajută de multe ori pisicile care urina peste tot, ca urmare a unei modificări în gospodărie, cum ar fi sosirea unui alt animal sau un copil.(Bach)
Sursa petsynergy
Link sters
Admin
vstgx
vstgx
Moderator
Moderator

Numarul mesajelor : 829
Varsta : 44
Puncte : 40538
Data de inscriere : 17/02/2010

Revenir en haut Aller en bas

Partager cet article sur : redditgoogle

 
Permission de ce forum:
Vous ne pouvez pas répondre aux sujets dans ce forum