Translate
Derniers sujets
Remedii in traumatism cranian
Page 1 sur 1
02042012
Remedii in traumatism cranian
Buna ziua,
Sambata dupa amiaza m-am lovit la cap mai sus de tampla stanga. Pana duminica la pranz nu am avut nici un simptom, dar de ieri am inceput sa am dureri de cap care doar se amelioreaza la calmante. Cand asez capul pe perna durerea in zona lovita parca pulseaza, trezindu-ma la ora 3 noaptea, avand si o stare usoara de greata. Nu este o durere mare dar eu in general nu prea am dureri de cap si ma gadesc ca durere in sine este un semn ca trebuie sa fac ceva, ca lovitura a fost mai puternica decat credeam initial.
Pana ajung la un doctor imi puteti recomanda un remediu homeopat? In prezent sunt la servici si incerc sa-mi fac o programare la un dr.
Va multumesc celor care imi vor da o mana de ajutor.
Sambata dupa amiaza m-am lovit la cap mai sus de tampla stanga. Pana duminica la pranz nu am avut nici un simptom, dar de ieri am inceput sa am dureri de cap care doar se amelioreaza la calmante. Cand asez capul pe perna durerea in zona lovita parca pulseaza, trezindu-ma la ora 3 noaptea, avand si o stare usoara de greata. Nu este o durere mare dar eu in general nu prea am dureri de cap si ma gadesc ca durere in sine este un semn ca trebuie sa fac ceva, ca lovitura a fost mai puternica decat credeam initial.
Pana ajung la un doctor imi puteti recomanda un remediu homeopat? In prezent sunt la servici si incerc sa-mi fac o programare la un dr.
Va multumesc celor care imi vor da o mana de ajutor.
vnegraia- Numarul mesajelor : 137
Puncte : 54022
Data de inscriere : 10/02/2010
Remedii in traumatism cranian :: Commentaires
Vnegraia te duci la farmacie, cumperi Natrum sulphuricum CH 7, CH 30, CH 200 si iei cun iti spun eu ( nu te lua dupa fraierii de pe aici ) .
In prima zi iei Natrum sulphuricum CH 7 la 12 ore, adica de doua ori.
A doua zi Natrum sulphuricum CH 30 o singura data, a treia zi Natrum sulphuricum CH 200 o singura data si esti vindecata .
A doua zi Natrum sulphuricum CH 30 o singura data, a treia zi Natrum sulphuricum CH 200 o singura data si esti vindecata .
Va multumesc frumos domnule profesor, sper sa si gasesc remediul.
Raspunsul dumneavoastra m-a linistit.
Am sunat la farmacie si au Natrium Sulphuricum CH 7 si CH30. Voi incepe tratamentul si voi reveni cu evolutia cazului.
Raspunsul dumneavoastra m-a linistit.
Am sunat la farmacie si au Natrium Sulphuricum CH 7 si CH30. Voi incepe tratamentul si voi reveni cu evolutia cazului.
Ce ai vrut sa zici cu asta ?
"( nu te lua dupa fraierii de pe aici ) . "
dr Mestes Istvan a écrit:Ce ai vrut sa zici cu asta ?
Scuze ca am folosit pluralul, era vorba numai de copy paste simbad
simbad a écrit:Un lucru simplu Koraskov: daca te iei mai departe de mine, ma iau si eu de tine. Si iti fac iarasi viata grea pe aici si poate si in realitate. Vad ca ai inceput din nou.... forumul acesta este pt. a discuta despre lucruri si nu despre persoanele din ele. La voi in Rusia nu exista forumuri decat decat pt barfa ?
Vezi ca esti provocator simbad .
Sau esti in sevraj de suturi ?
simbad a écrit:Un lucru simplu Koraskov: daca te iei mai departe de mine, ma iau si eu de tine. Si iti fac iarasi viata grea pe aici si poate si in realitate. Vad ca ai inceput din nou.... forumul acesta este pt. a discuta despre lucruri si nu despre persoanele din ele. La voi in Rusia nu exista forumuri decat decat pt barfa ?
Inca nu esti atat de important .
Korsakov a écrit:Vnegraia te duci la farmacie, cumperi Natrum sulphuricum CH 7, CH 30, CH 200 si iei cun iti spun eu ( nu te lua dupa fraierii de pe aici ) .
Multumim domnule profesor .
Am invatat enorm de la dumneavoastra .
Daca un traumatism cranian este urmat de tulburari amnezice ce pot sa iau ?
Mihai a écrit:Daca un traumatism cranian este urmat de tulburari amnezice ce pot sa iau ?
Citeste schema de mai sus .
In caz de esec tratament ii dai Vanadium 10 Mille o doza la 7 zile - 7 saptamani .
Mihai a écrit:Daca un traumatism cranian este urmat de tulburari amnezice ce pot sa iau ?
Daca m-am lovit la cap cu un ciocan ce tulburari as putea avea ?
O sa fii ca si copy paste, adica "batut in cap", ce este mai proost ca un papagal .
Korsakov a écrit:Mihai a écrit:Daca un traumatism cranian este urmat de tulburari amnezice ce pot sa iau ?
Citeste schema de mai sus .
In caz de esec tratament ii dai Vanadium 10 Mille o doza la 7 zile - 7 saptamani .
Asociez Natrium sulfuricum cu Vanadium ?
Cum sa le asociezi !
Intai ii dai Nat s si daca nu sunt rezultate apelezi la Vanadium .
Korsakov a écrit:Cum sa le asociezi !
Lui Simbad ce ii dai ?
Revin asa cum am spus. Dupa prima doza de remediu durerea parca a disparut ca prin farmec. Durerea a mai revenit in forma usoara si localizata doar in locul lovit dar pana la finalul schemei a trecut.
Ii multumesc din suflet domnului profesor pentru ajutorul acordat. Eu citesc cu atentie postarile de pe forum si stiu ca pot avea incredere in domnul profesor.
Ii multumesc din suflet domnului profesor pentru ajutorul acordat. Eu citesc cu atentie postarile de pe forum si stiu ca pot avea incredere in domnul profesor.
L-am cunoscut pe domnul profesor la Moscova .
Stiu ca ii este dor de Romania, doreste sa isi ajute tara dar nu vrea sa isi arate asta .
El trateaza aici pacienti in stare terminala ( cancer ), adica le prelugeste durata de viata .
Eu am invatat mult de la domnia sa cand lucram la Kisinau .
Stiu ca ii este dor de Romania, doreste sa isi ajute tara dar nu vrea sa isi arate asta .
El trateaza aici pacienti in stare terminala ( cancer ), adica le prelugeste durata de viata .
Eu am invatat mult de la domnia sa cand lucram la Kisinau .
Nu imi pare rau ca am plecat de la Kisinau, acolo nu aveam conditii de lucru moderne
Aici avem aparatura superperformanta pe care americanii o vor avea peste 100 de ani .
Aici avem aparatura superperformanta pe care americanii o vor avea peste 100 de ani .