Translate
Derniers sujets
Traumatism cranian
Page 1 sur 1
20012012
Traumatism cranian
Am dat Natrum sulphuricum de doua ori pe zi la un pacient ce a avut traumatism cerebral timp de 3 zile .
Se simte mai bine dar are tulburari de memorie si vertij de intensitate medie dimineata .
La repertorizare am gasit ca este un tip constitutional Nux vomica .
I-am dat Nux v si a avut o criza convulsiva .
Sa ii mai dau Nux v sau altceva ?
Se simte mai bine dar are tulburari de memorie si vertij de intensitate medie dimineata .
La repertorizare am gasit ca este un tip constitutional Nux vomica .
I-am dat Nux v si a avut o criza convulsiva .
Sa ii mai dau Nux v sau altceva ?
Dr.Ionescu Sterian- Moderator
- Numarul mesajelor : 940
Puncte : 54167
Data de inscriere : 23/04/2010
Traumatism cranian :: Commentaires
simbad a écrit:Dar matale nu ai un repertoar sau nu ai auzit si de alte remedii astfel de urmari ? Doar nu este numai Nat-s !
Vertigo after injury of head: arn, cic, Nat-s, op, ruta
Daca s-a format un hematom Arnica ajuta mai bine decat Nat-s.
Arnica ?
Imi aduc aminte de un coleg care la un congres de medicina naturista organizat la Moscova a afirmat ca a recomandat la traumatisme craniene Ruta .
I-am raspuns colegului ca e batut in cap . Ruta e pentru ligamente ( creierul nu are ligamente ) .
Arnica este pentru traumatisme muschi .
Daca dumneata ai in creier muschi in loc de neuroni ....
Ca sa nu va mai faca proost domnule simbad eu va recomand sa luati Ignatia .
Eu am luat Ignatia si acum sunt mai desteapta . Vred ca merge si la papagalul meu care acum vorbeste singur ca televizorul .
Aveti incredere in mine .
Eu am luat Ignatia si acum sunt mai desteapta . Vred ca merge si la papagalul meu care acum vorbeste singur ca televizorul .
simbad a écrit:Ce te bagi mereu ca musca-n... ? Tu dai Ignatia si la muste si alt remediu nici nu stii. Vezi de treaba ta ca nu te-am bagat in seama.
Am vrut doar sa va ajut sa nu va mai jigneasca domnul profesor .
Rely a écrit:Ca sa nu va mai faca proost domnule simbad eu va recomand sa luati Ignatia .
Mai bine Baryta carbonica
Intrebare : daca am avut o lovitura puternica la cap si am din cand in cand ameteli pot lua natrum sulfuricum sau arnica ?
simbad a écrit:Daca nu te-a ajutat Natrium sulf. atunci Arnica este primul remediu care trebuie incercat dupa acesta.
Simbad eu nu am luat nimic, doar intrebam .
simbad a écrit:Ok, dar asa se face. Cand un remediu nu ajuta se incearca urmatorul cel mai probabil.
Multumesc o sa iau natrum si daca nu merge iau arnica .
O sa iau odata pe zi sa vad cum ma simt, nu stiu ce dilutie sa folosesc !
Ia o singura doza pe saptamana de Natrium sulphuricum . In maxim o luna isi face efectul .
dr Mestes Istvan a écrit:Ia o singura doza pe saptamana de Natrium sulphuricum . In maxim o luna isi face efectul .
Ce dilutie recomanzi tu ?