Translate
Derniers sujets
Nici la groapa de gunoi nu sunt primiti castravetii infectati
Acupuncture et homéopathie :: Homeopatie :: Acupunctura chineza :: Informatii, discutii :: Ecologie alimentara
Page 1 sur 1
06062011
Nici la groapa de gunoi nu sunt primiti castravetii infectati
Populatia Romaniei a inceput sa se destepte .
Nu mai vrea alimente cu E-uri, nimeni nu mai cumpara salamuri, conserve si mai nou evita legumele UE contaminate cu bacterii .
Bravo Romania .
Nu mai vrea alimente cu E-uri, nimeni nu mai cumpara salamuri, conserve si mai nou evita legumele UE contaminate cu bacterii .
Bravo Romania .
vstgx- Moderator
- Numarul mesajelor : 829
Varsta : 48
Puncte : 55248
Data de inscriere : 17/02/2010
Nici la groapa de gunoi nu sunt primiti castravetii infectati :: Commentaires
Ai uitat sa spui de vacinuri, iradiere
Scuze Stefan pentru linkuri .
Sincer nu am stiut .
Sincer nu am stiut .
cum se poate ca E coli e rezistent la 8 antibiotice????
Penicillin, tetracyclin, nalidixin, trimethoprim-sulfamethoxazol, cephalosporine, amoxicillin / clavulanin , piperacillin-sulbactam, piperacillin-tazobactam...
Penicillin, tetracyclin, nalidixin, trimethoprim-sulfamethoxazol, cephalosporine, amoxicillin / clavulanin , piperacillin-sulbactam, piperacillin-tazobactam...
nu cumva e de vina balegarul animalelor tratati preventiv cu 100 antibiotice, preventiv, ajuns pe sol direct sau prin irigatii?
snowwolf a écrit:nu cumva e de vina balegarul animalelor tratati preventiv cu 100 antibiotice, preventiv, ajuns pe sol direct sau prin irigatii?
Da .
Antibioticele nu omoara toti microbii .
Cei ce nu sunt omorati dezvolta rezistenta la antibiotice .
Aveti grija si cu cutiile de conserve, badoagele sau orice alte recipiente pentru produsele din comert, nu puteti stii in ce conditii au fost depozitate, de nu au facut mustele si soarecii caca pe ele, etc. Am citit despre o americanca care a baut (suc sau bere) la badog si seara s-a simtit rau, a luat bacteria de pe badogul ala.
In alta ordine de idei, E-Coli e o bacterie periculoasa, dar nu pentru un om matur cu un sistem imunitar sanatos.
In alta ordine de idei, E-Coli e o bacterie periculoasa, dar nu pentru un om matur cu un sistem imunitar sanatos.