Translate
Derniers sujets
Pediatrie homeopatica
Page 2 sur 2
Page 2 sur 2 • 1, 2
07062010
Frica de intuneric!!
Buna ziua! Copilul meu,in varsta de 10 ani are frica de intuneric si teama de a sta singur. Fricile lui de intuneric sunt de diferite forme:ii este frica de fantome,de vampiri uneori de personaje din filme de groaza. Precizez ca, baietelul este perfect sanatos fizic,bine dezvoltat,dar este lenes in timpul zilei,ii plac anumite dulciuri(inghetata).Nu doarme singur in camera ,doarme cu noi, parintii si trebuie sa fie foarte obosit ca sa se odihneasca.Ne spune ca ii este frica sa adoarma primul,nu merge in alta camera singur si la baie, lasa usa deschisa cand merge.De altfel este un copil vesel,haios,inteligent,se joaca,are prieteni multi dar am observat lipsa lui de interes fata de lucrurile pe care le face singur:teme dezordonate,nu are grija de lucrurile personale. Este preocupat de IT si calculatoare in general dar face si miscare,merge pe bicicleta ,joaca fotbal.Este rosu in obraji,inalt si plin de vanatai pe picioare provenite de la altercatiile pe care le are la scoala cu colegii. Nu a facut pana la aceasta varsta tratament alopat,micile raceli le-am tratat homeopatic.Va rugam respectuos daca ne puteti ajuta sa scapam de aceasta frica de noapte(intuneric,singuratate) cu medicatie homeopata.Cand vine ora de culcare ,el gaseste intotdeauna motive sa mai stea:ii este foame,sete vrea la baie...!
Mitel- Numarul mesajelor : 10
Data de inscriere : 07/06/2010
Pediatrie homeopatica :: Commentaires
Am incercat metoda cu paharul...pe timpul zilei a fost ok dar noaptea ....mult mai rau. De la ora 3 .30, gata cu somnul...!Sa o repetam?
Mitel a écrit:Am incercat metoda cu paharul...pe timpul zilei a fost ok dar noaptea ....mult mai rau. De la ora 3 .30, gata cu somnul...!Sa o repetam?
Daca nu ai spor, iti recomand pe domnul Tanase .
Ne-a facut bine si pe mine si pe sotul, fara sa ne consulte .
E un geniu .
Geta a écrit:Mitel a écrit:Am incercat metoda cu paharul...pe timpul zilei a fost ok dar noaptea ....mult mai rau. De la ora 3 .30, gata cu somnul...!Sa o repetam?
Daca nu ai spor, iti recomand pe domnul Tanase .
Ne-a facut bine si pe mine si pe sotul, fara sa ne consulte .
E un geniu .
Si ma rog ce boli grave a tratat idolul tau ?
Cum ce boli grave, era intepenit si il durea spatele de 3 luni si chirurgul i-a zis ca trebuie sa se opereze .
De unde sa mai am banii pe praful de afara .
Crezi ca e putin lucru pentru noi ?
Geta a écrit:Cum ce boli grave, era intepenit si il durea spatele de 3 luni si chirurgul i-a zis ca trebuie sa se opereze .
Te inteleg, dar nu vrei sa schimbi subiectul despre idolul tau ?
Page 2 sur 2 • 1, 2