Translate
Derniers sujets
Borelioza sau boala Lyme o amenintare ?
Page 1 sur 1
17082011

Borelioza sau boala Lyme o amenintare ?
In Europa se constata o raspandire periculoasa a vectorului capusa ce transmite microbul Borrelia responsabil de temuta boala Lyme .
Simptomele generate de infectia cu Borrelia sunt asemanatoare de obicei cu cele ale unei boli inflamatorii : febra, cefalee, dureri musculare, stare generala alterata, urmate ulterior de dureri articulare pentru ca procesul inflamator sa se extinda la sistemul nervos prezentand tulburari senzitive de timpul amortelilor, tulburari de deglutitie, anxietate cu atacuri de panica, depresie, fobie, etc .
Consider ca aceasta afectiune nu trebuie esclusa in diagnosticul diferential al sindroamelor febrile de catre medicul curant si sa faca un
diagnostic corect .
Simptomele generate de infectia cu Borrelia sunt asemanatoare de obicei cu cele ale unei boli inflamatorii : febra, cefalee, dureri musculare, stare generala alterata, urmate ulterior de dureri articulare pentru ca procesul inflamator sa se extinda la sistemul nervos prezentand tulburari senzitive de timpul amortelilor, tulburari de deglutitie, anxietate cu atacuri de panica, depresie, fobie, etc .
Consider ca aceasta afectiune nu trebuie esclusa in diagnosticul diferential al sindroamelor febrile de catre medicul curant si sa faca un
diagnostic corect .
Borelioza sau boala Lyme o amenintare ? :: Commentaires

Unde pot face analize ?
Si noi am fost muscati de capusa .
Si noi am fost muscati de capusa .

» Borelioza
» Maladie Lyme
» Maladie de Lyme en médecine traditionnelle chinoise
» boala mea
» Invidia e o boala ?
» Maladie Lyme
» Maladie de Lyme en médecine traditionnelle chinoise