Acupuncture et homéopathie
Acupuncture et homéopathie
Vous souhaitez réagir à ce message ? Créez un compte en quelques clics ou connectez-vous pour continuer.
Translate
 
 

Rezultate pe:
 


Rechercher Cautare avansata

[Valid RSS]
Flux RSS


Yahoo! 
MSN 


Homeopatie acupunctura

https://migraineh.blogspot.ro/

Institutul de homeopatie de la Moscova

Aller en bas

03122011

Message 

Institutul de homeopatie de la Moscova Empty Institutul de homeopatie de la Moscova
Inca din anul 1936 intelectualitatea medicala rusa practicanta a stiintei homeopate au infiintat Clinica de homeopatie ce a initiat pregatirea academica prin cursuri de inalta tinuta stiintifica .
Primul rector al institutului a fost Leonid Kosmodem ce a insufletit miscarea reformista in medicina care la inceputul anului 1990 a atras un numar mare de medici specialisti .
Statul rus a inteles necesitatea de a crea un program unificat de homeopatie stiintifica bazata pe cunostintele medicale modern .
Astfel in Rusia in paralel cu studiul theoretic si practica medicala curenta se desfasoara o activitate de cercetare la un inalt nivel, inexistent in alte tari din lume, unde cercetarea este sporadica si cu mijloace primitive .
Statul rus a asigurat pregatirea homeopatica a farmacistilor, multi dintre ei implicandu-se in activitatea de cercetare medicala homeopata ce foloseste tehnologii moderne in colaborare cu Universitatea Tehnologica Mondială (VTU), sub auspiciile UNESCO.
Medicii rusi stomatologi au mainfestat inca de la inceput un interes fata de utilizarea tratamentului homeopat la pacienti, statul rus asigurand-le conditiile optime de studiu a homeopatiei in cadrul Universitatii de Stomatologie din Moscova .
Printre promotorii stiintei homeopate se
numara si medicul de renume international Yaroslav care a ajutat la organizarea şcolilor homeopatice din Ekaterinburg, Chelyabinsk.
Orice medic absolvent rus are posibilitatea de aface cursuri optionale de homeopatie ce ii completeaza educatia medicala, imbunatatindu-I abilitatile medicale, ceea ce in alte tari vestice cum ar fi Germania nu este posibil .
Astfel orice medic rus poate studia si practica homeopatia inca de la inceputul practii medicale in mod profesionist .
Avem toate specialitatile de homeopatie clinica : neurologie, ginecologie, urologie, stomatologie, pediatrie homeopata, inclusive farmacologie homeopata .
Activiatea noastra s-a diversificat acum fiind accesibile cursurile prin corespondenta, on-line pentru cele mai indepartate regiuni ale marelui stat rus, prin reprezentatul sau legal Ministerul Sanatatii ce organizeaza si cursuri de excelenta in homeopatie .
Galina Kotoschuk - un cardiolog specialist foarte experimentata, a condus departamentul, care foloseşte o tehnologie avansată de calculator pentru a căuta şi de a folosi medicina homeopatica moderna.
Igor V. Timoşenko - Vicepreşedinte pentru probleme academice, autor al unui program pentru calculator "Homeopatia-clasic", cu mai mult de zece ani de experienta in baze de date pe calculator a simptomelor şi de medicamente, fiind frecvent invitat sa conferentieze in strainatate .Dernière édition par Korsakov le Sam Déc 03, 2011 1:06 am, édité 1 fois
Korsakov
Korsakov
Admin
Admin

Numarul mesajelor : 2254
Varsta : 73
Puncte : 40541
Data de inscriere : 22/05/2010

Revenir en haut Aller en bas

Partager cet article sur : redditgoogle

Institutul de homeopatie de la Moscova :: Commentaires

Korsakov

Message le Sam Déc 03, 2011 1:03 am par Korsakov

Aplicatiile homeopatiei nu sunt limitate numai la practica medicala, cercetarile noastre extinzandu-se si in sfera veterinara, agrara, etc .
Deocamdata aceste informatii nu sunt pentru publicul larg .

Revenir en haut Aller en bas

Revenir en haut


 
Permission de ce forum:
Vous ne pouvez pas répondre aux sujets dans ce forum