Translate
Derniers sujets
Institutul national de acupunctura si homeopatie
Page 1 sur 1
13052011
Institutul national de acupunctura si homeopatie
Informatii :
( Institutul national de medicina complementara si alternativa Bucuresti )
Adresa : str Panduri nr.22 ( langa spitalul Panduri ) .
Eu lucrez la cabinetul nr.2 - program : luni, miercuri, vineri : 8-14 ; marti joi : 14 - 21 - cu programare pe e-mail : usorul@yahoo.com sau telefon seara : 0744.556497 - raspund la telefon numai intre orele 21-22 - de luni pana joi, in rest sunt LIBER .
Nu imi place sa fiu deranjat in timpul liber sau in timpul orelor de program . Am consultatii, fac tratamente sau citesc .
Stiu ca la romani e mai greu cu disciplina .
Ii inteleg pe bolnavi insa astea sunt regulile mele ce imi permit sa imi desfasor activitatea in liniste .
Sunt intrebat de ce fac acupunctura la institut - simplu acolo imi pot face masuratorile electrice ale punctelor de acupunctura, le pot face analizele de laborator decontate prin Casa de Asigurari Bucuresti si lucrul cel mai important pentru mine este ca analizele se fac corect .
Ma intereseaza intai rezultatele si apoi bani .
Va rog mult respectati regulile mele .
PS : inchideti mobilul cand intrati in cabinet .
( Institutul national de medicina complementara si alternativa Bucuresti )
Adresa : str Panduri nr.22 ( langa spitalul Panduri ) .
Eu lucrez la cabinetul nr.2 - program : luni, miercuri, vineri : 8-14 ; marti joi : 14 - 21 - cu programare pe e-mail : usorul@yahoo.com sau telefon seara : 0744.556497 - raspund la telefon numai intre orele 21-22 - de luni pana joi, in rest sunt LIBER .
Nu imi place sa fiu deranjat in timpul liber sau in timpul orelor de program . Am consultatii, fac tratamente sau citesc .
Stiu ca la romani e mai greu cu disciplina .
Ii inteleg pe bolnavi insa astea sunt regulile mele ce imi permit sa imi desfasor activitatea in liniste .
Sunt intrebat de ce fac acupunctura la institut - simplu acolo imi pot face masuratorile electrice ale punctelor de acupunctura, le pot face analizele de laborator decontate prin Casa de Asigurari Bucuresti si lucrul cel mai important pentru mine este ca analizele se fac corect .
Ma intereseaza intai rezultatele si apoi bani .
Va rog mult respectati regulile mele .
PS : inchideti mobilul cand intrati in cabinet .
Institutul national de acupunctura si homeopatie :: Commentaires
Daca sotia are dureri la ciclu poate face acupunctura ?
As veni si eu institut dar pot numai dupa amaiza la 17 . Ma puteti programa ?
Ionica si cum intra pacientii in cabinet, intra incolonati ?
Interesant acest forum .
Intrebare : la Institut angajati medici care au facut facultatea de acupunctura in China ?
Intrebare : la Institut angajati medici care au facut facultatea de acupunctura in China ?
Nu se poate .
Am mai incercat sa ajut un user de pe acest forum, dar legea romana nu permite .
O absurditate .
Cel care face 3 luni pregatire si nici nu stie sa ia pulsurile are dreptul sa practice, iar cel care face 6 ani in China cu profesori consacrati nu are voie .
Asta e Romania .
Am mai incercat sa ajut un user de pe acest forum, dar legea romana nu permite .
O absurditate .
Cel care face 3 luni pregatire si nici nu stie sa ia pulsurile are dreptul sa practice, iar cel care face 6 ani in China cu profesori consacrati nu are voie .
Asta e Romania .
Te referi bineinteles la tarile democrate .
La Moscova avem destui profesori chinezi de acupunctura .
La Moscova avem destui profesori chinezi de acupunctura .
orientalmed a écrit:Alte tari sunt altele..Nu romania.
Rusii au fost instare sa importe inteligenta din alte tari si sa le ofere conditii de studiu, beneficiind si ei de pe acest fapt.
Caz concret : prof Park Woo nu a gasit succes in Coreea si a fost adoptat de mama Rusie, care i-a pus la dispozitie centru de cercetare apoi academie..
SI de acolo au extins stiinta in lume.
Mersi dragul meu .
Astia nu ma cred ca doar aici se pot afirma romanii valorosi .
Am si eu un amic ce lucreaza ca medic in Germania, nu mai e ce a fost .
Populatia e saraca si statul nu mai deconteaza aceste servicii .
Populatia e saraca si statul nu mai deconteaza aceste servicii .