Translate
Derniers sujets
Anxietatea....
Acupuncture et homéopathie :: Homeopatie :: Acupunctura chineza :: BOLI ENDOCRINE : hipertiroidie, hipotiroidie, Hoshimoto
Page 3 sur 3
Page 3 sur 3 • 1, 2, 3
04122011
Anxietatea....
Eu mi-am pierdut increderea ca o sa fiu vreodata bine....Fac de 4 luni tratament homeopat pentru anxietate si atacuri de panica plus terapie(de un an).Situatia e din ce in ce mai rea....Nu-mi vine sa mai ies afara din casa.Am luat natrium muriaticum apoi ignatia si gelsemium...Nu stiu ce sa mai fac.Nu-mi vine sa cred ce turnura a luat viata mea si mai ales nu-mi vine sa cred ca nu gasesc un leac pt asta....
luna- Numarul mesajelor : 32
Data de inscriere : 19/07/2011
Anxietatea.... :: Commentaires
Cauza in trecutul pacientului a produs o boala, simptome care suprimate au trecut in alt stadiu mai grav de cronicizare .
( Meditatiile costa ) .
( Meditatiile costa ) .
simbad a écrit:Ah, pai vorbeste romaneste daca vrei sa fi inteles...una e cauza si alta e boala.
Repet, meditatiile costa .
simbad a écrit:Ah, pai vorbeste romaneste daca vrei sa fi inteles...una e cauza si alta e boala.
Exista o legatura intre cauza si boala .
Marta a écrit:simbad a écrit:Ah, pai vorbeste romaneste daca vrei sa fi inteles...una e cauza si alta e boala.
Exista o legatura intre cauza si boala .
Marta sunt mai multe cauze la o boala ( ai luat-o si tu pe urmele lui simbadica ? )
Korsakov a écrit:Cauza in trecutul pacientului a produs o boala, simptome care suprimate au trecut in alt stadiu mai grav de cronicizare .
( Meditatiile costa ) .
Interesant . Ne puteti detaila cum se cronicizeaza bolile ?
simbad a écrit:Asta stie si un copil ! :-) Bolile acute netratate corect si deci nevindecate.
Am intrebat pe cineva care stie, nu pe tine care te bagi ca musca in rahat .
Vartlan te rog daca nu vrei sa te esclud, fii cuviincios .
1. Nu exista boli acute, exista predispozitia de acutizare a unor traume ( fizice, morale ) .
Viata noastra este un fragment de realitate, al scopului existentei noastre terestre .
Cronicizarea este urmarea indaratniciei, a lipsei de intelgere a scopului pentru care parcurgem existenta efemera terestra .
Ceea ce zicem noi boala cronica nu este decta o etapa de acumulare a unor transformari somatice ( corpul ). Cauzele bolilor sunt in sentimentele noastre profunde . Discutia e lunga, nu am timp acum .
Cate ceva gasesti aici :
http://www.freewebs.com/gdrromaniaeuropeana/
1. Nu exista boli acute, exista predispozitia de acutizare a unor traume ( fizice, morale ) .
Viata noastra este un fragment de realitate, al scopului existentei noastre terestre .
Cronicizarea este urmarea indaratniciei, a lipsei de intelgere a scopului pentru care parcurgem existenta efemera terestra .
Ceea ce zicem noi boala cronica nu este decta o etapa de acumulare a unor transformari somatice ( corpul ). Cauzele bolilor sunt in sentimentele noastre profunde . Discutia e lunga, nu am timp acum .
Cate ceva gasesti aici :
http://www.freewebs.com/gdrromaniaeuropeana/
Page 3 sur 3 • 1, 2, 3