Translate
Derniers sujets
Soia este contraindicata in cancerul de san ?
Acupuncture et homéopathie :: Homeopatie :: Acupunctura chineza :: Informatii, discutii :: Ecologie alimentara
Page 1 sur 1
03052012
Soia este contraindicata in cancerul de san ?
Un articol din Agerpress sustine ca acest aliment este periculos la pacientele cu cancer de san ce devin mai rezistente .
Feodora- Numarul mesajelor : 396
Puncte : 54600
Data de inscriere : 13/01/2010
Soia este contraindicata in cancerul de san ? :: Commentaires
TerapiiNaturiste dumneata esti un amator in medicina, mai era pe aici simbad un prostalau ce debita sute de ineptii incercand sa convinga medicii ca el e mai destept
Spune tu la mine prin ce mecanism molecular estrogenii pot induce cancer de san si in ce conditii ?
Daca nu stii, te rog nu pierde ocazia vietii tale de a tacea ( pe acest forum )
Spune tu la mine prin ce mecanism molecular estrogenii pot induce cancer de san si in ce conditii ?
Daca nu stii, te rog nu pierde ocazia vietii tale de a tacea ( pe acest forum )
Domnule profesor ce legatura exista intre prostie si zgarcenie ?
Flor pe care ati incercat sa o ajutati a apelat la simbad "vai de mama lui, bataia de joc a forumului " si amatorul de suturi in fund uite ce ii zie : " Deja 3-5 granule, asa cum dau homeopatii romani, sunt o mare risipa si intxicatie cu zahar scump, caci in restul lumii se da numai echivalentul la un sfert de granula romaneasca. Dar sa iei 10 granule ca doza e deja absurd. Bine ca nu ti-a zis sa iei tot tubul "
O fi ruda cu Hagi Tudose ?
Domnule profesor cred ca timpul dumneavoastra este prea pretios, pacientii isi merita soarta .
Flor pe care ati incercat sa o ajutati a apelat la simbad "vai de mama lui, bataia de joc a forumului " si amatorul de suturi in fund uite ce ii zie : " Deja 3-5 granule, asa cum dau homeopatii romani, sunt o mare risipa si intxicatie cu zahar scump, caci in restul lumii se da numai echivalentul la un sfert de granula romaneasca. Dar sa iei 10 granule ca doza e deja absurd. Bine ca nu ti-a zis sa iei tot tubul "
O fi ruda cu Hagi Tudose ?
Domnule profesor cred ca timpul dumneavoastra este prea pretios, pacientii isi merita soarta .