Translate
Derniers sujets
Ce este medicamentul homeopat ?
Page 1 sur 2
Page 1 sur 2 • 1, 2
03022010
Ce este medicamentul homeopat ?
Este informatie .
Prin dinamizarea solutiei ce contine substanta toxica, moleculele de apa se structureaza si legaturile de H-H, vor prelua/pastra informatia/ simplist spus “ amintirea” despre substanta toxica respectiva .
Aceasta informatie este pastrata de legatura H -H , a la long “ si pentru facilitatea administrarii in practica curenta se foloseste impregnarea pe granule de lactoza .
Aceste granule de lactoza impregnate cu solutia din toxicul respective ( Mercur, Arsenic, Stramonium, etc ) se administreaza pacientului ce
are simptome ca si cum ar fi intoxicat cu substanta respectiva si medicamentul homeopat le antidoteaza .
Cum actioneaza medicamentul homeopat ?
Simplu, administrarea pe limba este pentru a actiona pe receptorii linguali ce transmit informatia la creier si sub aceasta actiune din Hipotalamus are loc o
eliberare de neurotransmitatori, niste amine biogene care in cantitati mici functioneaza ca o farmacie proprie pe care organismele mamifere de pe Terra o au la dipozitie sa se autovindece .
In conditii de stress psihic, chimic, microbiologic, viral, etc aceste zone hipotalamice sunt blocate si nu mai descarca neuromodulatori in cantitati suficiente,
situatie in care organismul nu se poate auto-vindeca .
Practic medicamentul homeopatic functioneaza ca un anti-virus informational ce redreseaza acest sistem propriu de reparare – vindecare .
Pentru aceasta pledeaza insasi experimentele lui Hahnemann din ultimii ani de viata, cand acesta recomanda pacientilor prizele “nazale” , ce se adresau receptorilor din mucoasa nazala .
In concluzie medicamentul homeopat este o informatie pe care organismul uman o primeste, o recunoaste sau nu de buna ( de aceea medicamentul homeopat nu are efecte secundare ) si descarca acesti neuromodulatori/amine biogen ce inervin in procesul de autovindecare .
In legatura cu cate granule sunt necesare pentru o priza, o sa va povestesc o intamplare care m-a lamurit pe acest aspect .
Am recomandat unei paciente pentru astmul sau bronsic Nitric acid .
I l-am dat personal in plicuri pentru 7 zile . Fiecare plic continea 5 granule .
I-am zis sa ia un plic pe zi si dupa o saptamana sa revina la control .
A revenit dupa o luna .
Am intrebat-o de ce a revenit dupa o luna si mi-a zis : “ am luat o granula pe zi si de abia cum le-am terminat “ .
Atunci am inteles ca nu numarul conteaza, ci informatia .
Pacienta se simtea OK si cu o singura granula luata pe zi .
Teoria e una si practica e alta .
Copyright
Copyright Notice
Any and all the content of our websites .
Please do not use without our prior written consent.
Prin dinamizarea solutiei ce contine substanta toxica, moleculele de apa se structureaza si legaturile de H-H, vor prelua/pastra informatia/ simplist spus “ amintirea” despre substanta toxica respectiva .
Aceasta informatie este pastrata de legatura H -H , a la long “ si pentru facilitatea administrarii in practica curenta se foloseste impregnarea pe granule de lactoza .
Aceste granule de lactoza impregnate cu solutia din toxicul respective ( Mercur, Arsenic, Stramonium, etc ) se administreaza pacientului ce
are simptome ca si cum ar fi intoxicat cu substanta respectiva si medicamentul homeopat le antidoteaza .
Cum actioneaza medicamentul homeopat ?
Simplu, administrarea pe limba este pentru a actiona pe receptorii linguali ce transmit informatia la creier si sub aceasta actiune din Hipotalamus are loc o
eliberare de neurotransmitatori, niste amine biogene care in cantitati mici functioneaza ca o farmacie proprie pe care organismele mamifere de pe Terra o au la dipozitie sa se autovindece .
In conditii de stress psihic, chimic, microbiologic, viral, etc aceste zone hipotalamice sunt blocate si nu mai descarca neuromodulatori in cantitati suficiente,
situatie in care organismul nu se poate auto-vindeca .
Practic medicamentul homeopatic functioneaza ca un anti-virus informational ce redreseaza acest sistem propriu de reparare – vindecare .
Pentru aceasta pledeaza insasi experimentele lui Hahnemann din ultimii ani de viata, cand acesta recomanda pacientilor prizele “nazale” , ce se adresau receptorilor din mucoasa nazala .
In concluzie medicamentul homeopat este o informatie pe care organismul uman o primeste, o recunoaste sau nu de buna ( de aceea medicamentul homeopat nu are efecte secundare ) si descarca acesti neuromodulatori/amine biogen ce inervin in procesul de autovindecare .
In legatura cu cate granule sunt necesare pentru o priza, o sa va povestesc o intamplare care m-a lamurit pe acest aspect .
Am recomandat unei paciente pentru astmul sau bronsic Nitric acid .
I l-am dat personal in plicuri pentru 7 zile . Fiecare plic continea 5 granule .
I-am zis sa ia un plic pe zi si dupa o saptamana sa revina la control .
A revenit dupa o luna .
Am intrebat-o de ce a revenit dupa o luna si mi-a zis : “ am luat o granula pe zi si de abia cum le-am terminat “ .
Atunci am inteles ca nu numarul conteaza, ci informatia .
Pacienta se simtea OK si cu o singura granula luata pe zi .
Teoria e una si practica e alta .
Copyright
Copyright Notice
Any and all the content of our websites .
Please do not use without our prior written consent.
Ce este medicamentul homeopat ? :: Commentaires
Si la cursuri de ce ni se spune ca pacientul trebuie sa ia 5 granule ?
Am citit ca anumite substante antidoteaza remediul homeopat.Va rog sa-mi spuneti ,din aceste substante fac parte si spray-urile si parfumurile?
Stiu ca nu se trateaza boala ,ci bolnavul,dar s-au obtinut macar stopari ale bolii in vitiligo prin homeopatie?
Interfereaza suplimentele alimentare cu remediile homeopate?
Nu stiu daca imi e permis sa pun atatea intrebari,imi cer scuze!
Stiu ca nu se trateaza boala ,ci bolnavul,dar s-au obtinut macar stopari ale bolii in vitiligo prin homeopatie?
Interfereaza suplimentele alimentare cu remediile homeopate?
Nu stiu daca imi e permis sa pun atatea intrebari,imi cer scuze!
Va multumesc din toata inima!Nici nu speram intr-un asemenea raspuns.Voi tine cont de tot ce am invatat .Ferice de studentii dvs,de pacientii dvs si ,nu in ultimul rand,de familia si prietenii dvs!MULTUMESC!
Si eu va multumesc, citesc cu placere forumul si va sunt recunascatoare pentru sfaturile primite ce mi-au folosit .
In special celor doi moderatori Ioan si Scari .
In special celor doi moderatori Ioan si Scari .
Antidotare cu " o lingurita de cafea ! "
Antidotarea se face numai cu remedii homeopate .
Antidotarea se face numai cu remedii homeopate .
scari a écrit:Puneti intrebari mai clare, doar este spatiu de scris suficient.
Sustineti ca remediul homeopat actioneaza pe corpul eteric, alimentele la fel ?
?????????????????
Scari cafeaua e fiarta, de unde corp eteric la un produs mort ?
Dernière édition par Dr.Ioan le Jeu Juil 01, 2010 12:57 pm, édité 1 fois
Dernière édition par Dr.Ioan le Jeu Juil 01, 2010 12:57 pm, édité 1 fois
Am avut discutie despre tema lui Scari ( preparare remediu ) cu o persoana ARICI ( tzafnos ), dar foarte bine pregatit profesional in domeniul parapsihologiei si argumentele dansului, m-au facut sa nu mai am dubii privind informatia conservata, transmisa de obiecte, cifre, litere .
E adevarat, sunt si lucruri greu de inteles pentru oamenii de stiinta .
E adevarat, sunt si lucruri greu de inteles pentru oamenii de stiinta .
Dr.Ionescu Sterian a écrit:Domnule Dumitrescu, teoria cu informatia homeopata cum ramane ?
Ramane valabila .
Nu putem insa esclude insa din teoria informatiei referitoare la mamifere faptul ca exista un camp bio-electric informational ( aura ) vizualizata fizic ( radiografii ) prin electronografie .
Aici exista explicatia simplist spus .
PS :
Daca ma superi cu intrebari insistente si tu ca o colega de-a dumitale, nu iti mai raspund .
Scuze, eram doar curios . Nu insist . Astept cand veti avea amabilitatea de a ne explica .
Nimeni nu a gasit ca ar exista o aura interna .
Daca ar exista, s-ar evidentia ca si aura externa .
Daca ar exista, s-ar evidentia ca si aura externa .
de ce este cafeaua atat de nociva ? nu am inteles ; de asemenea stiu homeopati mari fumatori ;si cum se explica efectul benefic al administrarii remediilor in cafea ?
Page 1 sur 2 • 1, 2