Translate
Derniers sujets
Remediul de constitutie
Page 1 sur 1
31102012
Remediul de constitutie
Sunt multe controverse despre acest subiect si toti tantalaii isi dau cu parerea despre ce nu cunosc .
Pentru homeopatul rus identificarea remediului de constitutie inseamna a surprinde mai multe fatete ale nuceelor sufletului pacientului .
Aceste nuclee dau semnale somatice si psihoemotionale diferite in functia de vibratia ( frecventa de rezonanta Hartman ) a sufletului ce are origini stravechi arhetipale .
Pot da exemple dar asta ar insemna sa jignesc medicii romani care cunosc foarte bine acest tip de homeopatie constitutionala spre deosebire de medicii pluralisti din Germania care au un nivel primitiv de intelegere a homeopatiei clasice .
Pentru homeopatul rus identificarea remediului de constitutie inseamna a surprinde mai multe fatete ale nuceelor sufletului pacientului .
Aceste nuclee dau semnale somatice si psihoemotionale diferite in functia de vibratia ( frecventa de rezonanta Hartman ) a sufletului ce are origini stravechi arhetipale .
Pot da exemple dar asta ar insemna sa jignesc medicii romani care cunosc foarte bine acest tip de homeopatie constitutionala spre deosebire de medicii pluralisti din Germania care au un nivel primitiv de intelegere a homeopatiei clasice .
STANISLAV RIBENTROV- Numarul mesajelor : 101
Puncte : 46098
Data de inscriere : 04/04/2012
Remediul de constitutie :: Commentaires
Eu am incredere in medicii romani, de rusi nu am auzit sa fie medici buni, poate la tancuri si avioane se pricep .
Da, pai vad ca tu esti primul tantalau care isi da cu parerea. Cel putin recunostiSTANISLAV RIBENTROV a écrit:Sunt multe controverse despre acest subiect si toti tantalaii isi dau cu parerea despre ce nu cunosc .
Fara medicii germani rusul ar mai fi asteptat cateva milenii sa ajunga la homeopatia inventata de germani daca cumva ar fi ajuns vreodata:
, tot asa cum au si asteptat sa le fure la nemti fabricile de dupa razboi ca sa ajunga si ei sa le copieze rachetele si inventiile. Sa inteleg ca mata esti rus si antiroman ? Dar de ce boala suferi ca ai atata ocara pe toti ce nu sunt rusi si tot spui mereu aceleai bazaconii ? Ajuta mai bine oamenii daca zici ca te pricepi si lasa comentariile astea de 2 bani vechi caci daca te autonumesti "marele profesor" ar trebui sa si arati ca esti demn de acest titlu...si de ce nu mai ai tupeul sa scrii sub Korsakov ?
Socrates tu cati pacienti ai tratat ?
Astia rusi vad ca dau recomandari, au rezultate .
Tu doar vorbe de claca .
Astia rusi vad ca dau recomandari, au rezultate .
Tu doar vorbe de claca .
Vad ca astept degeaba un raspuns mister simbad .
Tu esti bun doar sa faci reclama la altii sau sa dai copy paste .
Esti ridicol .
Esti ridicol .
Razvan a écrit:Vad ca astept degeaba un raspuns mister simbad .
Esti ridicol .
Stiam ca e simbad .
Stii ceva, mai da-l undeva, nu merita sa ne pierdem timpul cu el .