Translate
Derniers sujets
Durere la ciclu
Page 1 sur 1
01112012
Durere la ciclu
Am dureri mari la ciclu, in special noaptea . As dori sa vin la dumneavoastra sa fac acupunctura . Cum procedez ?
Zelma Alexandrina- Numarul mesajelor : 45
Varsta : 44
Localizare : Bucuresti
Puncte : 45827
Data de inscriere : 25/04/2012
Durere la ciclu :: Commentaires
Urmeaza sa o intrebi daca ii este frica de inaltime. extremitati reci, cracmente in articulatia cervicala, durere de stomac la ora 2 noaptea, gat uscat noaptea .
(Homeopatia nu este pentru incepatori )
(Homeopatia nu este pentru incepatori )
dr Estebanus Marcel a écrit:La ce remediu va ganditi maestre ?
Secret . Asta e informatie pentru avansati .
Intrebarea mea nu e pt. incepatori si nici nu are legatura cu vreun remediu ci s-a constatat ca banalul zahar produce astfel de dureri. Zaharul e cel mai raspindit drog si cel mai greu de eliminat. Recunoasterea si eliminarea cauzei bolii e cel mai greu dar si cel mai important lucru pt. un medic adevarat, in timp ce incepatorii ignora cauzele, il lasa pe pacient sa se complaca mai departe in greseli si trateaza numai simptomele (asta e un avantaj financiar pt. un medic caci pacientul vine mereu la cabinet). Rely, Sedat si altii vor avea nevoie de remedii mereu caci tu ii tratezi doar temporar si ei isi fac mai departe singuri rau. Intre tratament si vindecare este o prapastie mare si puntea intre ele nu o poate face cineva cu repezeala si aroganta ta si asta nu merge nici cu comoditatea pacientului.
Zaharul alb nu e singurul aliment care poate induce sindroame dispeptice dar asta nu are legatura obligatoriu cu ciclul .
Intrebarea corecta era daca foloseste zahar alb sau brun .
Intrebarea corecta era daca foloseste zahar alb sau brun .
Zaharul brun contine 15 % melasa si restul zahar alb, cel inchis la culoare 10%, cel alb zero, iar restul de procente e oricum zahar alb, deci mare diferenta nu este. Singurul zahar nerafinat nu e cristalin, are un miros ciudat si nu se gaseste pe la voi. Binentele ca zaharul nu e singurul alimentc e poate produce asa ceva insa intrebarea mea nu era pt. tine ci pt. ea.
Avem zahar brun de cea mai buna calitate, importat din Finlanda ( 139 ruble ) si Anglia ( 180 ruble ) .
Zelma Alexandrina a écrit:Am dureri mari la ciclu, in special noaptea . As dori sa vin la dumneavoastra sa fac acupunctura . Cum procedez ?
Ai scapat de dureri ?
dr Estebanus Marcel a écrit:In dismenoree eu recomand Cuprum CH7 cu rezultate bune .
Sa mori tu ?