Acupuncture et homéopathie

Rejoignez le forum, c’est rapide et facile

Vous souhaitez réagir à ce message ? Créez un compte en quelques clics ou connectez-vous pour continuer.
Translate

Rezultate pe:

Rechercher Cautare avansata

Derniers sujets
» Acupuncture cas de Parkinson
Ciclu cu chiaguri EmptyDim Mai 22, 2022 12:01 am par Dr Ioan Dumitrescu

» Fibromyalgie traite par l'acupuncture
Ciclu cu chiaguri EmptyJeu Mai 05, 2022 4:38 pm par Dr Ioan Dumitrescu

»  Fibromyalgie
Ciclu cu chiaguri EmptyLun Juin 07, 2021 1:52 pm par Dr Ioan Dumitrescu

» Centre médical d'excellence
Ciclu cu chiaguri EmptySam Mai 15, 2021 9:02 pm par Dr Ioan Dumitrescu

» Endométriose
Ciclu cu chiaguri EmptyDim Jan 17, 2021 10:51 am par Dr Ioan Dumitrescu

» Spasmophilie, pathologie gynécologique - applications du traitement homéopathique et d'acupuncture
Ciclu cu chiaguri EmptyLun Nov 16, 2020 12:26 am par Dr Ioan Dumitrescu

» Consultation d'homéopathie par télémédecine
Ciclu cu chiaguri EmptyJeu Mai 07, 2020 2:51 pm par Dr Ioan Dumitrescu

» Spasmophilie
Ciclu cu chiaguri EmptyMer Mai 06, 2020 12:35 pm par Dr Ioan Dumitrescu

[Valid RSS]
Flux RSS

Yahoo! 
MSN 

Homeopatie acupunctura

https://migraineh.blogspot.ro/
Share

Ciclu cu chiaguri

Page 1 sur 3 1, 2, 3  Suivant

28072010

Ciclu cu chiaguri Empty Ciclu cu chiaguri

O prietena de a mea are ciclu cu chiaguri mari negre si dureri de burta infioratoare .
Cand ii vine ciclul nu poate venii la serviciu .
Este un angajat foarte util firmei si in acele zile activitatea firmei este compromisa .
Credeti ca un tratament homeopat o poate ajuta sau acupunctura ?

PS : nu merge INBOXUL !
Feodora
Feodora

Numarul mesajelor : 396
Puncte : 54600
Data de inscriere : 13/01/2010

Revenir en haut Aller en bas

Partager cet article sur : reddit

Ciclu cu chiaguri :: Commentaires

Message Mer Juil 28, 2010 12:18 pm par CK

eu din cate stiu si o alimentatie mai saraca in carne poate ajuta ! de regula vegetarienele nu au astfel de probleme

Dr.Ionescu Sterian

Message Mer Juil 28, 2010 2:10 pm par Dr.Ionescu Sterian

Feodora a écrit:O prietena de a mea are ciclu cu chiaguri mari negre si dureri de burta infioratoare .
Este un angajat foarte util firmei si in acele zile activitatea firmei este compromisa .

Medicatia alopata antispastica nu rezolva fondul problemei .
Solutia acupuncturala si homeopata ii poate fi de folos .

Dr Ioan Dumitrescu

Message Mer Juil 28, 2010 10:33 pm par Dr Ioan Dumitrescu

Feodora a écrit:O prietena de a mea are ciclu cu chiaguri mari negre si dureri de burta infioratoare .

Obligatoriu 1- - 20 sedinte acupunctura + homeopatie .

cristinamaria

Message Mar Oct 26, 2010 9:53 am par cristinamaria

Pe un alt forum cineva spunea ca "sangele este toxic", au existat polemici pe aceasta tema, acolo. Este adevarat?

cristinamaria

Message Mar Oct 26, 2010 9:54 am par cristinamaria

Pe un alt forum cineva spunea ca "sangele este toxic", au existat polemici pe aceasta tema, acolo. Este adevarat?

Dr.Ionescu Sterian

Message Mar Oct 26, 2010 10:22 am par Dr.Ionescu Sterian

cristinamaria a écrit:Pe un alt forum cineva spunea ca "sangele este toxic", au existat polemici pe aceasta tema, acolo. Este adevarat?

Sangele nu este toxic, poate ati vrut sa scriti ca sangele contine toxine .

cristinamaria

Message Mar Oct 26, 2010 12:22 pm par cristinamaria

Imi cer scuze, am folosit ghilimelele pt ca asa s-a exprimat aceea persoana care raspunde la intrebari pe site-ul "sfatulmedicului", sub nickul Dr. Ionescu.( cred ca este o coincidenta de nume).
Discutam acolo cu o pacienta despre ciclul menstrual cu cheaguri si asa ne-a raspuns, a mai raspuns si altora ca au " sangele toxic". A scris multe ciudatenii pe acel site precum ca 'hiv/sida nu se transmite prin contact sexual neprotejat, ca ginecologia scoate tot in urma unei simple incontinente, ca medicina alopata nu e buna de nimic, ca medicamentele alopate nu vindeca doar intoxica organismul cu chimicale,ca un medic homeopat adevarat nu colaboreaza cu medicina alopata , ca medicina homeopata nu are nevoie de istoricul pacientului etc", recomanda remedii homeopate pe banda rulanta, sfatuieste mame de bebelusi sa nu urmeze sfatul medicului pediatru si denigreaza medicina alopta si pe cei care o practica .
Eu nu sunt medic, dar mi se par ciudate si periculoase raspunsurile acelui individ. Ma bucur foarte mult ca am gasit acest site, unde multe dintre nelamuririle mele au inceput sa primeasca raspuns. nici nu am avut vreodata tangenta cu medicina homeopata, nestiind prea multe despre ea.

Problema mea cu cilul menstrual este de la 14 ani, de cand a inceput. Dureaza intre 7 zile, e insotit de dureri abdominale imense, abundent, sangele este foarte inchis la culoare si elimin multe cheaguri. Pana cand mi-am inceput viata sexuala, imi era si rau , pana la lesin. Si acum dupa nastere este tot asa, cu durerile m-am obisnuit si am invatat sa le controlez cat de cat. Conform consultului ginecologic, totul este normal, nu am chisturi si nu am alte probleme ginecologice. M-am gandit intr-o perioada ca de vina ar putea fi grupa de sange pe care o am AB4, care stiu ca este mai predispusa la diverse infectii si o imunitate scazuta. Inainte de a-mi veni ciclul menstrual , aveam lunar unul-doi furunculi, dupa ce mi-a venit ciclul nu am mai avut probleme cu furunculii, deci probabil este vinovat sangele " de proasta calitate". Ce parere avet?

Dr Ioan Dumitrescu

Message Mar Oct 26, 2010 6:27 pm par Dr Ioan Dumitrescu

Nu stiu despre ce site discuti, dar din cele relatate de tine ............................
Homeopatia este o parte a medicinei benefiind de suportul fiziopatologic in diagnostic .
Faptul ca se utilizeaza alt tip de medicatie, asta nu esclude alopatia .

Nu se poate trata un pacient la distanta, poti insa incerca sa iei 1-3 doze de Nitric acid CH 9 ( o doza pe zi seara ), cu 7 zile inainte de ciclu .
Face parte din grupa remediilor cu efect pentru detoxifierea organismului .

Korsakov

Message Mar Oct 26, 2010 8:23 pm par Korsakov

Cristina ti-ai facut ecografie abdominala ptr diagnostic de fibrom uterin ?
Sper sa nu se supere dr Ioan pe mine, dar cred ca e utila investigatia .

cristinamaria

Message Mar Oct 26, 2010 8:23 pm par cristinamaria

Va multumesc din suflet pt raspunsurile dvs atat de prompte, sunt constienta ca nu se poate trata un pacient la distanta, am scris la aceasta rubrica pt ca mi-am amintit de raspunsul ciudat al acelui individ privind chiar un astfel de subiect. Voi incerca remediul recomandat de dvs, va multumesc, deja imi luasem gandul ca se mai poate face ceva, credeam ca asa sunt eu si nu e vreo problema, din moment ce si medicul ginecolog a spus ca nu trebuie sa-mi fac griji.

Nu stiu daca e permis , daca nu voi ruga administratorul sa stearga ce am scris , e vorba despre siteul
.....
cica cel mai mare si mai cautat site de medicina din Romania, ei pe forumul de discutii intervine mereu acest individ de care spuneam , nu se logheaza ( site ul permite postarea raspunsurilor fara a fi logat) , nu intra din rubrica medicilor si pt fiecare intrebare medicala pe care o are un pacient raspunde in genul a ce spuneam mai sus.

Pe undeva pot sa-i multumesc, pt ca datorita lui am ajuns pe site-ul dvs, va pomeneste foarte mult Smile), de obicei in polemicile cu medicii si utilizatorii site-ului va da drept exemplu, si nu numai pe dvs. Omul va admira foarte mult
Va rog foarte mult sa nu va suparati, si sper din suflet ca nu am jignit pe nimeni.

cristinamaria

Message Mar Oct 26, 2010 8:31 pm par cristinamaria

Pai, de fiecare data cand am mers la ginecolog mi s-a facut si ecografie, si nu am avut niciodata chisturi sau fibrom, nu stiu daca este acelasi lucru. In ianuarie 2010 am nascut dupa 12 ore de travaliu , am ajuns la cezariana pt ca nu ma dilatasem decat 4cm cu tot ajutorul pe care as fi putut sa-l primesc. Ideea e ca nici in timpul monitorizarii sarcinii nu mi s-a spus sa am fibrom sau chist, si nici luna trecuta cand am mers la control. Pe la 20 de ani , un medic ginecolog in varsta cu care am discutat acest aspect al ciclului menstrual, mi-a spus ca nu e nici o problema, asa sunt eu si sa am foarte mare grija pt ca sunt foarte fertila ( nu am inteles niciodata care ar fi legatura intre cele doua), lucru foarte adevarat de altfel. Mentionez ca nu am luat nici anticonceptionale, am incercat odata, dar cand mi-a venit ciclul am fost foarte rau si m-am speriat, asa ca am renuntat la ele folosind alte metode .

Stefan

Message Mar Oct 26, 2010 8:34 pm par Stefan

Eu am sters linkul si nu are nici o importanta pentru site asta faptul ca ei se discrediteaza prin calitatea raspunsurilor .
Ma bucur ca iti place site-ul nostru .
Am avut si noi parte de astfel de personaje pe care le-am esclus .

Korsakov

Message Mar Oct 26, 2010 8:37 pm par Korsakov

cristinamaria a écrit:Pai, de fiecare data cand am mers la ginecolog mi s-a facut si ecografie, si nu am avut niciodata chisturi sau fibrom, nu stiu daca este acelasi lucru. In ianuarie 2010 am nascut dupa 12 ore de travaliu , am ajuns la cezariana pt ca nu ma dilatasem decat 4cm cu tot ajutorul pe care as fi putut sa-l primesc. Ideea e ca nici in timpul monitorizarii sarcinii nu mi s-a spus sa am fibrom sau chist, si nici luna trecuta cand am mers la control. Pe la 20 de ani , un medic ginecolog in varsta cu care am discutat acest aspect al ciclului menstrual, mi-a spus ca nu e nici o problema, asa sunt eu si sa am foarte mare grija pt ca sunt foarte fertila ( nu am inteles niciodata care ar fi legatura intre cele doua), lucru foarte adevarat de altfel. Mentionez ca nu am luat nici anticonceptionale, am incercat odata, dar cand mi-a venit ciclul am fost foarte rau si m-am speriat, asa ca am renuntat la ele folosind alte metode .

Nu stiam aceste date, eu recomand uzual la pacientele mele ecografie uter, teste de inflamatie, markeri si alte analize necesare cazului .

cristinamaria

Message Mar Oct 26, 2010 10:41 pm par cristinamaria

Stefan a écrit:Eu am sters linkul si nu are nici o importanta pentru site asta faptul ca ei se discrediteaza prin calitatea raspunsurilor .
Ma bucur ca iti place site-ul nostru .
Am avut si noi parte de astfel de personaje pe care le-am esclus .

Nici o problema. Acolo problema este ca administratorul nu intervine niciodata, individul nu face parte dintre medicii forumului, el se autonumeste doar ca fiind "Dr", chestie care induce in eroare utilizatorii care nu stiu sa recunoasca un medic cu competenta in homeopatie. Felicitari pt ca esti atat de prompt!

Chiar imi place foarte multe acest site, am postat mai multe intrebari la rubrici care ma interesau si am primit foarte repede raspunsuri. Multumesc din suflet domnilor doctori pt promptitudinea si bunavointa dansilor!

cristinamaria

Message Mar Oct 26, 2010 10:47 pm par cristinamaria

Korsakov a écrit:
cristinamaria a écrit:Pai, de fiecare data cand am mers la ginecolog mi s-a facut si ecografie, si nu am avut niciodata chisturi sau fibrom, nu stiu daca este acelasi lucru. In ianuarie 2010 am nascut dupa 12 ore de travaliu , am ajuns la cezariana pt ca nu ma dilatasem decat 4cm cu tot ajutorul pe care as fi putut sa-l primesc. Ideea e ca nici in timpul monitorizarii sarcinii nu mi s-a spus sa am fibrom sau chist, si nici luna trecuta cand am mers la control. Pe la 20 de ani , un medic ginecolog in varsta cu care am discutat acest aspect al ciclului menstrual, mi-a spus ca nu e nici o problema, asa sunt eu si sa am foarte mare grija pt ca sunt foarte fertila ( nu am inteles niciodata care ar fi legatura intre cele doua), lucru foarte adevarat de altfel. Mentionez ca nu am luat nici anticonceptionale, am incercat odata, dar cand mi-a venit ciclul am fost foarte rau si m-am speriat, asa ca am renuntat la ele folosind alte metode .

Nu stiam aceste date, eu recomand uzual la pacientele mele ecografie uter, teste de inflamatie, markeri si alte analize necesare cazului .

Am facut ceva teste de sange cand am hotarat ca dorim sa devenim parinti, preventiv ( cele care se recomanda gravidelor ) si am mai facut pt linistea mea ceva teste de sange prin care se poate depista anumite forme de cancer ( cred ca 3 tipuri mi-am facut), asta era in decembrie anul trecut, nu mai stiu valorile, dar la citirea rezultatelor totul era in parametrii normali, mai putin toxoplazmoza pe care am tratat-o inainte de a ramane insarcinata.

Korsakov

Message Mar Oct 26, 2010 10:51 pm par Korsakov

Si eu il felicit pe Stefan .
Datorita lui medicii pot posta linistiti pe acest forum fara sa fie deranjati de intrusi .

Korsakov

Message Mar Oct 26, 2010 10:57 pm par Korsakov

Daca iti pot fi de folos, imi mai scrii .
Referitor la Toxoplasmoza, eu fac dozari imunologice titru Ig G .
Imunitatea e importanta .

cristinamaria

Message Mar Oct 26, 2010 11:01 pm par cristinamaria

Am inteles ca dupa tratamentul impotriva toxoplasmozei, vor apare mereu la analiza anticorpii. Este posibil ca boala sa se reactiveze?

Korsakov

Message Mar Oct 26, 2010 11:06 pm par Korsakov

In functie de capacitatea de a produce anticorpi .
Cand scade imunitatea normal ca virusii sa se inmulteasca .
Nu cred ca vei avea probleme, totul e sa fii odihnita si nestresata .

cristinamaria

Message Mar Oct 26, 2010 11:17 pm par cristinamaria

Nu sunt nici odihnita si sunt si stresata. Am facut prostia acum 7 ani sa-mi iau 2 locuri de munca , plecam dim la 5 de acasa si veneam la 23, aproape 2 ani am dus-o asa, pana am "cazut" , am facut un blocaj la spate , doua saptamani la pat si dupa...... "planta", in sensul ca obosesc repede chiar si acum si oricat as dormi nu e suficient, o fi oboseala cronica. Iar in societatea de azi si cu un bebe de 9 luni nu prea am cum sa nu fiu stresata.

Deci din can in cand o sa-mi refac analiza. Very Happy

cristinamaria

Message Mar Oct 26, 2010 11:31 pm par cristinamaria

Dr.Ionescu Sterian a écrit:
cristinamaria a écrit:Pe un alt forum cineva spunea ca "sangele este toxic", au existat polemici pe aceasta tema, acolo. Este adevarat?

Sangele nu este toxic, poate ati vrut sa scriti ca sangele contine toxine .

Domnul doctor Ionescu Sterian, sper ca nu v-am ofensat prin coincidenta de nume. Cu stima,

Rely

Message Mar Oct 26, 2010 11:42 pm par Rely

As putea folosi si eu Nitric acid ?
La ciclu am chiaguri mari negre .

Dr.Ionescu Sterian

Message Mar Oct 26, 2010 11:48 pm par Dr.Ionescu Sterian

Rely a écrit:As putea folosi si eu Nitric acid ?

Rely nu e posibil un diagnostic/tratament pe forum .
Completeaza fisa medicala .

Rely

Message Mar Oct 26, 2010 11:51 pm par Rely

Dr.Ionescu Sterian a écrit:
Rely a écrit:As putea folosi si eu Nitric acid ?

Rely nu e posibil un diagnostic/tratament pe forum .
Completeaza fisa medicala .

Nu ma pricep .
Am avut toata viata anemie, sunt mica de statura, par blond si friguroasa .
Imi plac dulciurile si am imaginatie multa .

Message  par Contenu sponsorisé

Page 1 sur 3 1, 2, 3  Suivant