Translate
Derniers sujets
Reiki vindecarea totala
Page 1 sur 1
07112012
Reiki vindecarea totala
Sistemul Reiki a fost creat de catre Mikao Usui in anii 1920; a fost conceput (conform culturii japoneze cu traditie in ZEN) in vederea cresterii spirituale a practicantului si totodata in echilibrarea energetica si implicit fizica si emotionala a clientului care practica sau care primeste Reiki.
Sistemul Usui Reiki Ryoho a fost creat in cateva nivele ( 4). Se presupune ca dupa fiecare nivel absolvit, nivelul de constiinta al practicantului creste, cantitatea de energie transferata creste si totodata si calitatea ei.
De unde vine energia Reiki ?
Energia Reiki vine de la sursa de Energie Universala fara de care existenta viului ar fi imposibila. Cantitatea de Reiki este nelimitata insa capacitatea studentului de a opera cu Energia Universala este limitata si depinde de nivelul lui spiritual. Japonezii folosesc termenul de Reino pentru a defini sursa energiei Reiki-lumina care inunda tot universul.
Cum se invata Reiki ?
Metoda Reiki se invata la clasa in cadrul unui seminar bazat in mare masura pe parte practica. Studentul primeste acordaje de la un instructor si invata modalitatea de operare cu Energia Universala sub forma unor tehnici.
Care este scopul Reiki ?
Practicand Reiki inveti metode de echilibrare energetica-armonizare si in acelasi timp atingi – in conceptia japoneza- starea de pace si liniste permanenta si pentru ca exista o origine Zen a acestei practici, scopul final este atigerea iluminarii.
Cum a aparut metoda Reiki ?
Mikao Usui practica tehnici Zen pentru atingerea iluminarii, el nu a urmarit niciodata dobandirea unor puteri asa zise supranaturale si capacitatea de a opera cu energii,totusi in urma meditatiilor efectuate pe muntele Kurama Yama, odata ce a atins starea de iluminare, a obtinut capacitatea de a opera cu Reiki. Se pare ca aceasta capacitate era determinata de nivelul sau ridicat de constiinta pe care l-a atins si in acest fel energia transferata era foarte inalta. El a numit aceasta energie Reiki:dragoste, armonie si lumina.
Poti face greseli in Reiki ?
Da, se pot face greseli in Reiki. Acestea ar fi urmatoarele:
1. Sa crezi ca tu ai capacitati de vindecare (se insista pe ideea de a fi doar canal)
2. Sa lucrezi cu intentie fortata in vindecarea unei persoane
3. Sa-ti folosesti in timpul terapiei constiinta
4. Sa folosesti mentalul sau vointa ta in vindecare
Trebuie amintit ca prin folosirea caracteristicilor amintite in vindecarea cuiva, este putin probabil ca se foloseste Reiki.
Poate inlocui Reiki medicina alopata ?
Reiki nu poate inlocui medicina moderna,este insa o terapie adjuvanta sau complementara prin care, in termeni spirituali, vorbim de transferul vibratiei dragostei, armoniei si luminii.
Energia care nu corespunde acestor trei caracteristici nu este Reiki.
Sistemul Usui Reiki Ryoho a fost creat in cateva nivele ( 4). Se presupune ca dupa fiecare nivel absolvit, nivelul de constiinta al practicantului creste, cantitatea de energie transferata creste si totodata si calitatea ei.
De unde vine energia Reiki ?
Energia Reiki vine de la sursa de Energie Universala fara de care existenta viului ar fi imposibila. Cantitatea de Reiki este nelimitata insa capacitatea studentului de a opera cu Energia Universala este limitata si depinde de nivelul lui spiritual. Japonezii folosesc termenul de Reino pentru a defini sursa energiei Reiki-lumina care inunda tot universul.
Cum se invata Reiki ?
Metoda Reiki se invata la clasa in cadrul unui seminar bazat in mare masura pe parte practica. Studentul primeste acordaje de la un instructor si invata modalitatea de operare cu Energia Universala sub forma unor tehnici.
Care este scopul Reiki ?
Practicand Reiki inveti metode de echilibrare energetica-armonizare si in acelasi timp atingi – in conceptia japoneza- starea de pace si liniste permanenta si pentru ca exista o origine Zen a acestei practici, scopul final este atigerea iluminarii.
Cum a aparut metoda Reiki ?
Mikao Usui practica tehnici Zen pentru atingerea iluminarii, el nu a urmarit niciodata dobandirea unor puteri asa zise supranaturale si capacitatea de a opera cu energii,totusi in urma meditatiilor efectuate pe muntele Kurama Yama, odata ce a atins starea de iluminare, a obtinut capacitatea de a opera cu Reiki. Se pare ca aceasta capacitate era determinata de nivelul sau ridicat de constiinta pe care l-a atins si in acest fel energia transferata era foarte inalta. El a numit aceasta energie Reiki:dragoste, armonie si lumina.
Poti face greseli in Reiki ?
Da, se pot face greseli in Reiki. Acestea ar fi urmatoarele:
1. Sa crezi ca tu ai capacitati de vindecare (se insista pe ideea de a fi doar canal)
2. Sa lucrezi cu intentie fortata in vindecarea unei persoane
3. Sa-ti folosesti in timpul terapiei constiinta
4. Sa folosesti mentalul sau vointa ta in vindecare
Trebuie amintit ca prin folosirea caracteristicilor amintite in vindecarea cuiva, este putin probabil ca se foloseste Reiki.
Poate inlocui Reiki medicina alopata ?
Reiki nu poate inlocui medicina moderna,este insa o terapie adjuvanta sau complementara prin care, in termeni spirituali, vorbim de transferul vibratiei dragostei, armoniei si luminii.
Energia care nu corespunde acestor trei caracteristici nu este Reiki.
Vladimir Vladimirovici N- Numarul mesajelor : 58
Varsta : 44
Localizare : Leningrad
Puncte : 43882
Data de inscriere : 07/11/2012
Reiki vindecarea totala :: Commentaires
Un Maestru este ca un tată sau ca o mamă care vă educă, dar nu trebuie să rămâneţi mereu lângă tatăl sau lângă mama voastră: trebuie să mergeţi spre Dumnezeu. Acum, dacă Maestrul vostru a ajuns până la Dumnezeu, veţi fi cu el lângă Dumnezeu şi va fi încă mai bine. Altfel, nu puteţi rămâne etern lângă Maestrul vostru.
Da, altfel, un Maestru nu rămâne pe loc, el evoluează rapid; atunci veţi merge cu el chiar va trebui să fugiţi! El merge spre Dumnezeu, nu rămâne lângă voi şi trebuie să fugiţi împreună cu el pentru a merge lângă Dumnezeu. De ce? Pentru că punctul de sosire al tuturor făpturilor este Dumnezeu… Şi punctul de plecare? Este tot Dumnezeu.
Veţi spune: “Dar tatăl meu? Dar mama mea?”. Ei au fost ca nişte antreprenori, ei au fabricat corpurile voastre, casa voastră: o cabană sau un templu, depinde. “Dar eu vreau ca ei să fie cu mine!”. Ei bine, încercaţi să-i antrenaţi în cursa voastră!” - Omraam Mickhael Aivanhov
Da, altfel, un Maestru nu rămâne pe loc, el evoluează rapid; atunci veţi merge cu el chiar va trebui să fugiţi! El merge spre Dumnezeu, nu rămâne lângă voi şi trebuie să fugiţi împreună cu el pentru a merge lângă Dumnezeu. De ce? Pentru că punctul de sosire al tuturor făpturilor este Dumnezeu… Şi punctul de plecare? Este tot Dumnezeu.
Veţi spune: “Dar tatăl meu? Dar mama mea?”. Ei au fost ca nişte antreprenori, ei au fabricat corpurile voastre, casa voastră: o cabană sau un templu, depinde. “Dar eu vreau ca ei să fie cu mine!”. Ei bine, încercaţi să-i antrenaţi în cursa voastră!” - Omraam Mickhael Aivanhov
Zelma Alexandrina a écrit:Cum ajunge maestrul langa Dumnezeu ?
Sunteti nebuni !
Nebuni, nebuni dar stiu sa ii jumuleasca pe pacienti de bani .
Vladimir Vladimirovici N a écrit:Un Maestru este ca un tată sau ca o mamă care vă educă, dar nu trebuie să rămâneţi mereu lângă tatăl sau lângă mama voastră: trebuie să mergeţi spre Dumnezeu. Acum, dacă Maestrul vostru a ajuns până la Dumnezeu, veţi fi cu el lângă Dumnezeu şi va fi încă mai bine. Altfel, nu puteţi rămâne etern lângă Maestrul vostru....Omraam Mickhael Aivanhov
Desi Reiki nu are nimic cu crestinismul va folositi de citatele unor crestini adevarati ca Omraam sa pretindeti ca Reiki ar fi ceva cumva crestin si ceva legat de Dumnezeu.
Am experiente urate cu acest Reiki si recomand tuturor sa nu se apuce de asemenea lucruri periculoase pe care nu le inteleg si nici nu pot sa le inteleaga. Multi viseaza de fapt sa ajunga maestrii, Reiki apeleaza mult si la ego. Insa de folosit nu-i bun nimanui si este o pierdere de timp care departeaza pe om de Dumnezeu si il face sa creada ce el este cel cu putere, asemenea ingerului cazut, Lucifer, care este de fapt probabil initiatorul acestui Reiki.
Insa ma mira si pe mine ca se face reclama acestui Reiki aici intr-un forum de acupunctura. Si tocmai din partea rusilor....
Daca imi permiteti un comentariu, nu se poate nega efectele practicii Reiki, faptul ca este practicata de niste amatori neinstruiti nu inseamna ca metoda nu este utila . Acelasi lucru e valabil si la celelalte metode naturiste cum ar fi homeopatia, acupunctura practicata de persoane neinstruite .
Reiki ca practica vine doar sa completeze celelalte metode, actionand pe alte nivele energetice .
Reiki ca practica vine doar sa completeze celelalte metode, actionand pe alte nivele energetice .
Vladimir Vladimirovici N a écrit:Gandire obtuza la voi .
Asta e forum de medicina, nu de reiki . Obtuz esti tu .
Dr Suceveanu a écrit:Forumul asta mai este de acupunctura homeopatie sau de reiki rusesc ?
Lasa-l in pace, isi face reclama la metoda, poate gaseste vreun fraier sa il creada
Vladimir Vladimirovici N a écrit:Inculti sunt cei care nu citesc ci doar vorbesc
Esti fratele lui simbadel cel prostanacel ?
Astazi la clinica un coleg a prezentat un caz de cancer cu metastaze osoase vindecat cu metoda Reiki .
Korsakov a écrit:Eu am vazut mai multe cazuri tratate cu Reiki
Eu nu am vazut .
Erste Dumitru a écrit:Korsakov a écrit:Eu am vazut mai multe cazuri tratate cu Reiki
Eu nu am vazut .
Daca tu nu ai vazut asta nu inseamna ca toti sunt necunoscatori ca tine .
Vladimir Vladimirovici N a écrit:Astazi la clinica un coleg a prezentat un caz de cancer cu metastaze osoase vindecat cu metoda Reiki .
Il chema Reiki ?
Erste Dumitru a écrit:Korsakov a écrit:Eu am vazut mai multe cazuri tratate cu Reiki
Eu nu am vazut .
La Moscova tratam cancere si alte boli grave prin metoda Reiki .
Margareta Isac a écrit:In Braila sunt medici specializati in Reiki ?
Numai in Rusia sunt maestri Reiki adevarati .