Acupuncture et homéopathie


Rejoignez le forum, c’est rapide et facile

Acupuncture et homéopathie
Acupuncture et homéopathie
Vous souhaitez réagir à ce message ? Créez un compte en quelques clics ou connectez-vous pour continuer.
Translate
 
 

Rezultate pe:
 


Rechercher Cautare avansata

Derniers sujets
[Valid RSS]
Flux RSS


Yahoo! 
MSN 


Homeopatie acupunctura

https://migraineh.blogspot.ro/
Share

Reiki stiinta vindecarii trupului si sufletului

Page 1 sur 2 1, 2  Suivant

Aller en bas

19102012

Message 

Reiki stiinta vindecarii trupului si sufletului Empty Reiki stiinta vindecarii trupului si sufletului
Reiki – este un cuvânt japonez format din două silabe.
Rei - silabă a metodei este nivelul spiritual și sufletul.
Silabă Ki reprezinta vitalitate.
Astfel, Reiki este energia universala a vietii.
Universul din jurul nostru este plin de energie.
Această sursă de energie ne dă viață.
Reiki este o energie de vindecare naturala.
Acesta curge într-o formă concentrată puternic prin mâinile celui care trimite Reiki

Vindecătorul Reiki nu dă pacientului energie.
Vindecator reiki este un dirijor al energiei cosmice divine.
Acesta energie este răspândita prin vindecator, fără nici un efort din partea lui.
Vindecătorul Reiki nu ia în sarcina boala pacientului, deoarece vindecarea karmei nu implica vindecatorul Reiki .
Necesarul energetic, natura acțiunii, organul sau sistemul ce are nevoie de vindecare este determinat de energia cosmica .
Ea vine printr-o varietate de materiale: îmbrăcăminte, bandaje, mulaje, etc

Vindecătorul Reiki poate fi oricine.
Reiki nu este asociat cu nici o religie sau practica oculta.

Reiki nu intra în conflict cu medicina traditionala.
Reiki se combina cu medicina conventionala. nu este un substitut pentru un medic.
Utilizarea Reiki ameliorează efectele secundare ale medicamentelor, de multe ori poate reduce doza lor, facilitează recuperarea de pacienți în perioada posleoperator.
Reiki poate fi folosit cu succes pentru a preveni boala, îmbunătățirea sănătății, ameliorarea oboseli .

Vindecătorul Reiki poate oferi întotdeauna asistență de urgență în cazuri de boli sau accidente înainte de sosirea medicului.
STANISLAV RIBENTROV
STANISLAV RIBENTROV

Numarul mesajelor : 101
Puncte : 35028
Data de inscriere : 04/04/2012

Revenir en haut Aller en bas

Partager cet article sur : redditgoogle

Reiki stiinta vindecarii trupului si sufletului :: Commentaires

STANISLAV RIBENTROV

Message Ven Oct 19, 2012 9:57 pm par STANISLAV RIBENTROV

Pentru cei interesati sa faca cursuri de inalta pregatire profesionala informatii

Preturi cursuri Reiki ( in ruble )

I-a etapă: 3000 ruble
II-a etapa 230 0ruble .
III-a etapa cursuri la distanta la distanță 2 etape: 4300 ruble
IV-a etapa 3700ruble . Cursuri la distanță 3 etape

A V-a etapa 9500 ruble Masters

Maestru Reiki - Dinara (line Jin-Kei-Do) efectuează setarea intramural Reiki la Moscova. Linia: . Mikao Usui - Chujiro Hayyashi - Profesor Takeuchi - Seiji Takamori - Grad Premaratne - Patricia Warren
La încheierea este e;iberat certificat de formare
tel. 8 (926) 590 -89-86, Dinara (etapa . 5000 RUB) - personal


http://www.reikii.net/static/kontakts.html

Revenir en haut Aller en bas

Sedat Abistru

Message Sam Oct 20, 2012 8:42 am par Sedat Abistru

Ce vindeca Reki asta ?

Revenir en haut Aller en bas

avatar

Message Sam Oct 20, 2012 8:36 pm par Socrates

Exista multe lucruri bune dar tot asa exista si multe lucruri rele.
Insa cele mai periculoase rele sunt acelea care se dau bune.
Printre ele se numara si Reiki, o arta oculta care deschide calea catre posedare si influentare a sufletului de tot felul de entitati si demoni si de care putini sunt constienti. Odata intrat in jocul ocult Reiki putini mai ies afara.
Nu o s stau acum sa scrie romane aici insa cateva lucruri pe scurt:
- orice om are un fluid magnetic natural care cu ajutorul vointei se poate folosi la vindecare. Inainte se numeau pase magnetice (descoperit de Messmer). Candva din aceste pase magnetice cu adevarat vindecatoare s-a format hipnoza, insa hipnoza asa cum se face ea acum este o violare a sufletului si daunatoare celui care este facuta. Insa nu asta am vrut sa zic acum ci doar de faptul ca punea mainilor
este ceva natural si nu necesita nici o initiere Reiki caci a existat inainte de Reiki care are numai 100 de ani vechime.

Energia magnetica nu este nici o energie cosmica si nici spirituala si poate fi folosita de oricine insa numai persoane cu anumita putere si mai ales vointa o pot folosi in mod cu adevarat uimitor. Am intalanit personal o fata de 18 ani care putea sa ridice cu palma intinsa un dictionar de 4 kg de pe masa sau orice alt obiect.

In al doilea rand daca mergem de la planul fizic/sufletesc la cel spiritual, acolo forta de vindecare nu poate veni decat de la Dzeu si nicidecum de altundeva. Aceluia care se contecteaua insa la Dzeu pt. a vindeca spiritual pe cineva nu-i trebuie nici simboluri obscure si nici initieri prin maestrii si nici cursuri platite ca sa poata sa faca asa ceva si nici nu se poate face prin aceste mijloace.
In plus ca un crestin Iisus este cheia vindecarii si numai prin el se poate face ceva insa nu la modul cum spun mestrii Reiki.

Sistemul Reiki s-a raspindit in toata lumea initial prin cursuri foarte scumpe
si pretentia de ceva deosebit. In evul esoteric in care traim a fost usor
sa se gaseasca destule victime care in plus mai dau si bani ca sa ajunga sa fie posedate de tot felul de duhuri.

Reiki inseamna in japoneza mai multe lucruri decat ce scrie mai sus, printre aceste lucruri inseamna si "duhuri" sau "spirite" si devarul despre Reiki este cat se poate de simplu:

Um maestru posedat deja este folosit la manipularea chrkrelor invataceilor naivi care cu timpul devin insa manipulatorii altora.
In chackre se instaleaza tot felul de duhuri.
La inceputul "sesiunilor de vindecare" la multi li se face rau, insa li se spune ca e doar o agravare necesara sau ca "raul iese din tine.
In realitate oamenii simt adevarul si anume ca charkele sunt agatate de duhuri necurate care traind in lipsa de lumina si energie in lumea de dincolo (iad) isi trag energia de victimele la Reiki.

Cateva minciuni gogonate repetate des cu privire la Reiki:
- Iisus ar facut si el la fel, adica ar fi pus mana la bolnavi. Adevarul e ca Iisus, ca Dtzeu incarnat in om a vindecat cu gandul si cu vorba, neavand nevoie nici de simboluri si nici de maini.
- energia ar fi energia chi. Daca este energia chi de ce sunt folosite simboluri in initirere ca in satanism ? Daca mergeti la un satanist sa va puna mainile nu are ce energii bune sa iasa din acest om, deci nu mai e vorba de chi, energia universala ci de energiile porprii trimise prin vointa acestui om. Aici planul este mai inalt decat cel de chi, este vorba de energii spirituale.

- multi vorbescde "energie" ca fiind ceva de sine statator, insa energie fara sursa nu exista. Nu exista lumina fara bec sau soare, curent fara generator, etc. Tot asa si sursele la energiile negative spirituale trebuie sa fie entitati negative la fel cum pt. energiile pozitive numai Dzeu este. Unde este lumina este si intuneric. Insa de acest lucru Reiki nu invata ca si esoterica in general, care face sa dispara Satana si gasca lui de milioane de dracusori care nu mai stiu ce sa mai faca ca sa prosteasca oamenii si sa-i aduca la iei in iedulet.

Plasa cea mai mare cu Reiki este ca ofera "vindecare" si anume o vindecare in mod simplu, doar "punand mainile" insa dupa ce ai facut un curs destul de scump (s-a mai ieftinit intre timp, ceea ce face Reiki si mai periculos)

Fapt este ca:
- maestrii de Reiki arata des ca niste vampiri new-age si in cele mai multe cazuri sunt insusi bolnavi . Cei mai periculosi sunt insa cei care arata bine si par spirituali, insa acestia se hranesc din energia invataceilor supti de energie si ochii lor ii tradeaza. Chiar daca arata bine ochii lor - oglinda sufletului - sunt ciudati, goi sau arata un pericol. Bineinteles ca nu e usor pt. un suflet intunecat insusi sa recunoasca lipsa de lumina a unui maestru insusi intunecat la suflet, dar acest lucru este usor pt. un suflet luminat.

Cei tratati prin Reiki au des la inceput inrautatiri, dureri - des chiar foarte puternice - insa dupa cum am spus maestrii le spun ca asa tre sa fie si astfel ignora avertismentul spus de corp in mod clar.

- Cei tratati nu sunt deloc vindecati asa cum se promite si ce este mai rau
este ca daca posedarea se mentine starea psihica si sufleteasca se inrautateste si acesti oameni sunt manipulati psihic si supti de energie de duhurile care au pus stapanire pe ei. Insa la inceputse mai intampla ca duhurile sa ajute pe unii ca sa capete incredere in Reiki si schimbarea din dare de energie in sugere de energie va avea loc suptil si ceva mai tarziu.
Duhurile astea nu sunt proaste si vad exact cum este si cum gandeste omul.
Insa cei mai curati vor primi semnale clare de la Dzeu ca ce fac nu este bine si des nu vor asculta de mesajul trupului ci de cel al maestrilor care sunt pe cale sa-i faca victime energetice.

Cei cu orgoliu si ambitie care vor sa devina insusi maestrii Reiki - un alt motiv pt. care multi fac Reiki este ego-ul ca vor sa fie "maestruu" sunt si mai posedati si influentati si acestia vor ajunge ca si maestrii lor sa distruga sufletele la alti naivi ca ei.

Cei care fac sau cred in Reiki sunt in general oameni aerieni, naivi, tipul New-Age, esoterici, nu traiesc cu picioarele pe pamant. Cum este pomul asa si fructele lui. Insa printre adeptii Reiki mai sunt si oameni inteligenti, spirituali, crestini, care se lasa captivati de mrejele acestei practici oculte atat de perversa si de periculoase.

Persoanele cu vedere spirituala vad gauri negre in aura, chakre posedate si duhuri in aura celor fac Reiki.

Asa ca atentie mare cu acest Reiki.
Nu este deloc ceea ce pare si cuvintele frumoase de mai sus a lui Stanislav
sunt ca si ale altora inselatoare. NU va hazardati sa faceti lucruri straine unde se folosesc cuvinte si simboluri care nu le intelegeti. Poate sa scrie si sa se cante "dracul vrea sa te posedeze" o sa cantati cu ei cu zambetul pe buze.
Pusul mainilor fara nici o initiere Reiki si mai ales pusul mainilor in numele Domnului Hristos o poate face oricine si asta e si fara pericol, in limba materna si cu adevarat folositor. Si daca nu, mai este homeopatia.
Insa stiinte oculte japoneze inventate de Satana ca sa posedeze planeta
sa le evite orice om care-si doreste binele.

In plus Usui, cel care a inventat Reiki a murit de atac celebral...

Yoga, Qi-gong si alte chestii lucreaza cu adevarat cu energii naturale pe plan fizic-sufletesc.
Insa Reiki lucreaza cu energii negative pe plan spiritual care vin de la duhuri necurate.
Nu se poate compara cu Yoga si co..de aceea si vrajeala cu energiile naturale. Daca e sa comparam cu Iisus asa cum spune Reiki - el nu lucra cu energii pe plan fizic-sufletesc cu energia "chi" ci cu puteri spirituale asa cum stie orice om crestin. Iisus vindeca cu puterea lui Dzeu asa cum Reiki manipuleaza cu puterea lui Satana.
Tocmai aici este buba: Reiki lucreaza cu energii spirtuale negative si asta o face in mod inteligent si ascuns ca sa prosteasca si sa posedeze victima. De aceea este si atat de pervers sistemul de Reiki.


Revenir en haut Aller en bas

Rely

Message Dim Oct 21, 2012 12:47 am par Rely

Am citit cu atentie ce scrii asa de frumos dumneata dar as dori sa va contrazic . Am fost acum 3 ani la o sedinta de reiki la un mare maestru si nu era vampir cum zici dumneata . Mi-a pus mana pe cap ca ma durea spatele dupa cateva minute nu ma mai durea spatele . Maestri reiki nu sug sangele .
L-am cautat dar se mutase din Paris asa ca acum ma tratez cu ignatia .

Revenir en haut Aller en bas

avatar

Message Dim Oct 21, 2012 7:37 am par Socrates

Am spus deja ca sunt diferente si intre maestrii asa cum sunt si intre oameni.
In primul rand unii au puterea de a controla fluidul magnetic pt. vindecare care apare in mod natural la punerea mainilor mai mult decat altii, in al doilea rand duhurile rele ajuta initial insasi la vindecare ca sa atraga oamenii catre Reiki.
In al treilea rand e mai mult vorba despre cursuri si despre cei care vor insasi sa se initieze in Reiki sau se lasa initiati decat de sedinte scurte de "vindecare".
Putere mare de discernamant nu poti avea tu dupa toate poastarile tale cu papagalul si asta cu atat mai putin despre lucuri invizibile si pe care nici nu le cunosti iar cu o randunica nu se face primavara.

Revenir en haut Aller en bas

Marta

Message Dim Oct 21, 2012 8:56 am par Marta

Am avut o prietena cu cancer de san, un excroc din asta care zicea ca face Reiki si o vindeca i-a luat o groza de bani si tot a murit saraca .
Excrocul i-a luat banii fara nici o jena profitand de disperarea prietenei mele .
Excrocii astia ar trebui bagati la inchisoare .

Revenir en haut Aller en bas

Memphis

Message Dim Oct 21, 2012 2:49 pm par Memphis

Reiki este o practica nemedical periculoasa atat pentru pacient cat si pentru practicant . Inainte a o practica amatorii ar fi bine sa cunoasca si riscurile .

Revenir en haut Aller en bas

STANISLAV RIBENTROV

Message Dim Oct 21, 2012 6:43 pm par STANISLAV RIBENTROV

Nu suntem noi de vina ca la voi nu se cunoaste Reiki, in Rusia se practica adevaratul Reiki . Sunt de acord cu domnul Memphis ca aceasta practica poate fi periculoasa pentru medic si bolnavul . Daca faceti cursurile de Reiki in Rusia aceste riscuri sunt zero .
Si in rumania sunt medici homeopati ce zic ca stiu homeopatie dar nu stiu, asa si cu Reiki . Reiki este e metoda stiintifica ruseasca, numai profesorii rusi predau adevarata metoda .

Revenir en haut Aller en bas

Korsakov

Message Dim Oct 21, 2012 6:46 pm par Korsakov

M-a sunat Stanislav sa imi spua ce prostii scriti voi aici .
Confirm ca tovarasul Stanislav este un mare maestru Reiki cu rezultate deosebite in boli foarte grele .
Personal apelez la dansul sa imi rezolve cazuri de cancer greu de tratat .

Revenir en haut Aller en bas

STANISLAV RIBENTROV

Message Dim Oct 21, 2012 6:48 pm par STANISLAV RIBENTROV

Multumesc domnului profesor, nu merit stima dansului . Reiki este doar o stiinta complementara, meritul este al dansului in bolile foarte grave.

Revenir en haut Aller en bas

dr Mestes Istvan

Message Dim Oct 21, 2012 7:46 pm par dr Mestes Istvan

Voi sunteti rusi complementari ?

Revenir en haut Aller en bas

dr Estebanus Marcel

Message Dim Oct 21, 2012 7:52 pm par dr Estebanus Marcel

Korsakov a écrit:M-a sunat Stanislav sa imi spua ce prostii scriti voi aici .
Confirm ca tovarasul Stanislav este un mare maestru Reiki cu rezultate deosebite in boli foarte grele .
Personal apelez la dansul sa imi rezolve cazuri de cancer greu de tratat .

Folositi Reiki combinata cu homeopatia ?

Revenir en haut Aller en bas

Razvan

Message Dim Oct 21, 2012 8:01 pm par Razvan

Korsakov a écrit:M-a sunat Stanislav sa imi spua ce prostii scriti voi aici .
Confirm ca tovarasul Stanislav este un mare maestru Reiki cu rezultate deosebite in boli foarte grele .
Personal apelez la dansul sa imi rezolve cazuri de cancer greu de tratat .

Domnule profesor prostii trebuiesc ignorati chiar daca ii cheama Socrates .

Revenir en haut Aller en bas

Rely

Message Lun Oct 22, 2012 10:43 pm par Rely

Korsakov a écrit:M-a sunat Stanislav sa imi spua ce prostii scriti voi aici .
Confirm ca tovarasul Stanislav este un mare maestru Reiki cu rezultate deosebite in boli foarte grele .
Personal apelez la dansul sa imi rezolve cazuri de cancer greu de tratat .

Se poate trata cancerul in Rusia ?

Revenir en haut Aller en bas

avatar

Message Lun Oct 22, 2012 11:32 pm par Socrates

Hai ca voi rusii le-ati inventat chiar pe toate... numai arma atomica vi s-a dat cadou de la spionul american tradator si multe lucruri le-ati furat puri si simplu de la nemti. Insa Reiki tot japonez ramane si tot ocult si satanic. Fiecare sa faca insa ce-l bate capul. Ca sa recunoasca un maestru (Reiki) ca ce face el este daunator trebuie sa treaca multa apa pe Dunare, atata cat sa inunde toata Rusia. Doar nu pt. maestrii am scris eu ce am scris ca e clar ca nu are cum sa-si vada greselile.
Fiecare tara cu desteptii lui. Noi "rumanii" suntem insa ceva mai modesti, nu ca voi...

Revenir en haut Aller en bas

Dr Ioan Dumitrescu

Message Mer Oct 24, 2012 8:17 am par Dr Ioan Dumitrescu

Reiki asta e o abureala sa ia la fraieri banii .

Revenir en haut Aller en bas

Dr.Ionescu Sterian

Message Mer Oct 24, 2012 5:02 pm par Dr.Ionescu Sterian

Dr.Ioan a écrit:Reiki asta e o abureala sa ia la fraieri banii .

Am o pacienta care de 5 ani se "trateaza " reiki de cancer, ea avand doar o simpla dislpazie hormonala la san .
Maestrul ii spune ca ii tine cancerul . I-am dat un unguent cu merdoxiprogesterona si asa zisa tumora s-a inmuiat in 2 saptamani .

Revenir en haut Aller en bas

avatar

Message Mer Oct 24, 2012 11:49 pm par Socrates

Korsakov a écrit:M-a sunat Stanislav sa imi spua ce prostii scriti voi aici .
Confirm ca tovarasul Stanislav este un mare maestru Reiki cu rezultate deosebite in boli foarte grele .
Personal apelez la dansul sa imi rezolve cazuri de cancer greu de tratat .
Da, trebuie sa fie un mare "maestru" de a fost nevoie sa apeleze la homeopatia Dr. Ioan cand ai fost bolnav tu - si nici macar cancer nu ai avut.

Revenir en haut Aller en bas

STANISLAV RIBENTROV

Message Jeu Oct 25, 2012 10:37 am par STANISLAV RIBENTROV

Soacra te rog sa te uiti in oglinda ta din baie, sa fii singur cu tine . Dupa ce iti dai 10 palme pe fata vei vedea ca te-ai schimbat la culoare . Iti va fi dupa aceea rusine sa vorbesti despre ceea ce nu cunosti te vei duce la librarie, o sa cumperi carti despre metoda Reiki si vei avea multi pacienti multumiti.

Daca vrei sa aplici din metoda cu palmele ai grija sa o faci la aceasi ora si aceasi zi a saptamanii .

Nu trebuie sa imi multumesti, ti-am dat sfatul dezinteresat .

Revenir en haut Aller en bas

avatar

Message Jeu Oct 25, 2012 12:50 pm par Socrates

Mai bine taceai decat sa spui astfel de chestii demne de clasa II-a ca cele de mai sus. I
Eu vorbesc in cunostinta de cauza. Am scapat catva din mrejele acestei preocupari oculte, ale caror efecte oamenii nu le vad si avertismentele intiale le ignoreaza. Insa sunt putini cei care pot iesi din ea, caci odata intrat demonii iti controleaza gandirea in directia lor. Tot asa de greu cum este sa convingi un medic alopat de homeopatie sau pe un ateist de existenta divina, tot asa nu poate fi convins un "maestru" Reiki ca ce face e gresit si ca in aplicarea mainilor nu e nevoie de nici o initiere platita in satanismul ascuns cu numele de Reiki ci doar de o vointa buna si incredere in Dzeu. Caci cine nu este cu Dzeu este automat impotriva lui si atunci sa nu se mire cine il ajuta (Satana).
Acelasi lucru se vede si in stiinta si medicina alopata care este fara nici un Dumnezeu. Pomul dupa fructe se cunoaste, nu dupa intentii.

Revenir en haut Aller en bas

Razvan

Message Jeu Oct 25, 2012 1:47 pm par Razvan

Cum ai scapat din mrejele acestei preocupari oculte ? Laughing Laughing Laughing
Ai aflat care era intentia pomului !!! Basketball

Revenir en haut Aller en bas

STANISLAV RIBENTROV

Message Jeu Oct 25, 2012 8:42 pm par STANISLAV RIBENTROV

Razvan a écrit:Cum ai scapat din mrejele acestei preocupari oculte ? Laughing Laughing Laughing
Ai aflat care era intentia pomului !!! Basketball

Asta e dus rau cu pluta .

Revenir en haut Aller en bas

L'auteur de ce message est actuellement banni du forum - Voir le message

STANISLAV RIBENTROV

Message Ven Oct 26, 2012 6:30 pm par STANISLAV RIBENTROV

klaus1 a écrit:Bine ca,cursul nu e in Surinam si sa se plateasca in Surinam Dollar.Cine sa mearga in Rusia la un curs ? Very Happy

Medicii inteligenti studiaza la Moscova .

Revenir en haut Aller en bas

Message  par Contenu sponsorisé

Revenir en haut Aller en bas

Page 1 sur 2 1, 2  Suivant

Revenir en haut


 
Permission de ce forum:
Vous ne pouvez pas répondre aux sujets dans ce forum