Acupuncture et homéopathie

Rejoignez le forum, c’est rapide et facile

Vous souhaitez réagir à ce message ? Créez un compte en quelques clics ou connectez-vous pour continuer.
Translate

Rezultate pe:

Rechercher Cautare avansata

Derniers sujets
» Acupuncture cas de Parkinson
Reiki stiinta vindecarii trupului si sufletului - Page 2 EmptyDim Mai 22, 2022 12:01 am par Dr Ioan Dumitrescu

» Fibromyalgie traite par l'acupuncture
Reiki stiinta vindecarii trupului si sufletului - Page 2 EmptyJeu Mai 05, 2022 4:38 pm par Dr Ioan Dumitrescu

»  Fibromyalgie
Reiki stiinta vindecarii trupului si sufletului - Page 2 EmptyLun Juin 07, 2021 1:52 pm par Dr Ioan Dumitrescu

» Centre médical d'excellence
Reiki stiinta vindecarii trupului si sufletului - Page 2 EmptySam Mai 15, 2021 9:02 pm par Dr Ioan Dumitrescu

» Endométriose
Reiki stiinta vindecarii trupului si sufletului - Page 2 EmptyDim Jan 17, 2021 10:51 am par Dr Ioan Dumitrescu

» Spasmophilie, pathologie gynécologique - applications du traitement homéopathique et d'acupuncture
Reiki stiinta vindecarii trupului si sufletului - Page 2 EmptyLun Nov 16, 2020 12:26 am par Dr Ioan Dumitrescu

» Consultation d'homéopathie par télémédecine
Reiki stiinta vindecarii trupului si sufletului - Page 2 EmptyJeu Mai 07, 2020 2:51 pm par Dr Ioan Dumitrescu

» Spasmophilie
Reiki stiinta vindecarii trupului si sufletului - Page 2 EmptyMer Mai 06, 2020 12:35 pm par Dr Ioan Dumitrescu

[Valid RSS]
Flux RSS

Yahoo! 
MSN 

Homeopatie acupunctura

https://migraineh.blogspot.ro/
Share

Reiki stiinta vindecarii trupului si sufletului

Page 2 sur 2 Précédent  1, 2

19102012

Reiki stiinta vindecarii trupului si sufletului - Page 2 Empty Reiki stiinta vindecarii trupului si sufletului

Reiki – este un cuvânt japonez format din două silabe.
Rei - silabă a metodei este nivelul spiritual și sufletul.
Silabă Ki reprezinta vitalitate.
Astfel, Reiki este energia universala a vietii.
Universul din jurul nostru este plin de energie.
Această sursă de energie ne dă viață.
Reiki este o energie de vindecare naturala.
Acesta curge într-o formă concentrată puternic prin mâinile celui care trimite Reiki

Vindecătorul Reiki nu dă pacientului energie.
Vindecator reiki este un dirijor al energiei cosmice divine.
Acesta energie este răspândita prin vindecator, fără nici un efort din partea lui.
Vindecătorul Reiki nu ia în sarcina boala pacientului, deoarece vindecarea karmei nu implica vindecatorul Reiki .
Necesarul energetic, natura acțiunii, organul sau sistemul ce are nevoie de vindecare este determinat de energia cosmica .
Ea vine printr-o varietate de materiale: îmbrăcăminte, bandaje, mulaje, etc

Vindecătorul Reiki poate fi oricine.
Reiki nu este asociat cu nici o religie sau practica oculta.

Reiki nu intra în conflict cu medicina traditionala.
Reiki se combina cu medicina conventionala. nu este un substitut pentru un medic.
Utilizarea Reiki ameliorează efectele secundare ale medicamentelor, de multe ori poate reduce doza lor, facilitează recuperarea de pacienți în perioada posleoperator.
Reiki poate fi folosit cu succes pentru a preveni boala, îmbunătățirea sănătății, ameliorarea oboseli .

Vindecătorul Reiki poate oferi întotdeauna asistență de urgență în cazuri de boli sau accidente înainte de sosirea medicului.

STANISLAV RIBENTROV

Numarul mesajelor : 101
Data de inscriere : 04/04/2012

Revenir en haut Aller en bas

Partager cet article sur : reddit

Reiki stiinta vindecarii trupului si sufletului :: Commentaires

STANISLAV RIBENTROV

Message Ven Oct 26, 2012 6:30 pm par STANISLAV RIBENTROV

klaus1 a écrit:Bine ca,cursul nu e in Surinam si sa se plateasca in Surinam Dollar.Cine sa mearga in Rusia la un curs ? Very Happy

Medicii inteligenti studiaza la Moscova .

VARTLAN MARIUS

Message Ven Oct 26, 2012 8:03 pm par VARTLAN MARIUS

Tupeul se preda la facultatea de medicina din Moscova curs obligatoriu ?

Message Ven Oct 26, 2012 10:34 pm par Socrates

Rusii asa sunt: isi fac reclama cand sunt nebauti si anti-reclama cand sunt beti.

dr Estebanus Marcel

Message Sam Oct 27, 2012 5:19 pm par dr Estebanus Marcel

Metoda Reiki se combina bine cu homeopatia .

STANISLAV RIBENTROV

Message Sam Oct 27, 2012 6:12 pm par STANISLAV RIBENTROV

dr Estebanus Marcel a écrit:Metoda Reiki se combina bine cu homeopatia .

Sunteti un medic realist .

Message Dim Oct 28, 2012 1:29 pm par Socrates

Cunosc doua proverbe pasabile : "Corb la corb nu-si scoate ochii" si "Cine se aseamana se aduna".

Message Dim Oct 28, 2012 2:45 pm par Socrates

Korsakov scrie si sub pseudoniomul Ribentrop si chiar si sub alte pseudonime - isi apara singur prostiile ca sa para ca mai multi au aceeasi parare (proasta) ca a lui. Pt. cine nu s-a prins inca, uitati o expresie rar folosita de alti oameni si care il da de gol:

STANISLAV RIBENTROV a écrit: Sunteti un medic realist .

Korsakov a écrit:Nu am patit nimic, o banalitate de leucemie limfocitara ce a mers cu Natrium arsenicosum recomandat de colegul Ioan . Apreciez ca esti un medic realist

Korsakov a écrit: Dragul meu esti un medic realist dar trebuie sa intelegi ca nu pot arunca margaritarele mele la toti....incepatorii .

Korsakov a écrit:Esti un medic realist .

Ca un "mare profesor", asa cum se autointituleaza sub celalalt pseudonim are nevoie de astfel de tricuri ieftine folosite mai degraba la gradinita spune tot.
Iar atunci cand a fost bolnav nici nu a avut curajul sa-i ceara Dr. Ioan ajutorul ca "Korsakov" ci a cerut ajutorul sub "Rubentrop"...

Razvan

Message Dim Oct 28, 2012 7:10 pm par Razvan

Mai era pe aici un tampitzel numit simbad care toata ziua se "lega" de profesorul Kosakov .
Nu am inteles ce motive marete ( invidie, prostie ...) il animau pe acest rasputin care il ura din suflet pe acest mare om numit Korsakov .
On line dansul a salavat zeci de pacienti .
Hai nu mai cautati nod in papura acolo unde nu exista .

Trandafir Dumitru

Message Dim Oct 28, 2012 8:14 pm par Trandafir Dumitru

Nu inteleg de ce nu mai scrie, raspunde aici domnul profesor Korsakov . Era fenomenal .

Marta

Message Dim Oct 28, 2012 10:04 pm par Marta

Trandafir Dumitru a écrit:Nu inteleg de ce nu mai scrie, raspunde aici domnul profesor Korsakov . Era fenomenal .

Dupa cat a fost jignit aici pe forum, il inteleg . Si mie imi este dor de domnia sa .

Rely

Message Dim Oct 28, 2012 10:45 pm par Rely

Stiam ca ceva imi lipsea . Acum inteleg era profesorul meu drag Korsakov .
Daca nu era dansul eu si papagalul meu eram morti acum la cat de bolnave eram .
Il vreau pe dragul meu profesor Korsakov inapoi .

Sedat Abistru

Message Lun Oct 29, 2012 8:00 am par Sedat Abistru

Profesorul rus Korsakov este cel mai mare medic din lume. Dansul stie ce ai fara sa te vada, are o capacitate paranormala, vede prin calculator cine esti . Dansul stie dinainte ce boli o sa faci, mi-a zis ca o sa fac ciroza daca mai beau sa imi fac analizele la ficat .Imi este frica sa il mai intreb, cand am facut analizele erau rele . Cred ca are multi bani, nu a vrut sa primeasca nimic . Cineva scria ca ar trebui sa primeasca un premiu Nobil, eu zic ca merita zece premii .

dr Estebanus Marcel

Message Lun Oct 29, 2012 8:36 am par dr Estebanus Marcel

Ca elev al dansului nu pot decat sa ii fiu indatorat pe viata . Cursurile de homeopatie ruseasca mi-au permis sa tratez cate 30 de pacienti pe zi cu rezultate exceptionale . Domnul profesor Korsakov va ramane in istoria homeopatiei ca un revolutionar .

STANISLAV RIBENTROV

Message Lun Oct 29, 2012 5:52 pm par STANISLAV RIBENTROV

Sunteti realisti .

Message Mer Oct 31, 2012 12:15 am par Socrates

Cine a zis sa nu va mai ajute ? Nimeni.
Cine il crictica pe Korsakov alias Ribentrop - pe drept - il critica numai pt. infumurare, megalomanie si jignirea sistemanica a romanilor (cu laudarea simultana a rusilor) - niste trasaturi nedemne de orice om, cu atata mai mult pt. un medic roman sau un "mare profesor", ca sa-i folosim cuvintele lui insusi. Pe langa cele 3 insusiri deplorabile, a mai aparut si cea in care scrie sub mai multe pseudonime- laudandu-se tot pe el insusi prin acestea sau incercand sa inchida gura la criticile drepte. Daca asta nu e megalomanie si boala psihica nu stiu ce este altceva. Voi in loc sa-l ajutati sa-i recunoasca greselile si sa le elimine, il incurajati in megalomania lui si va lasati in plus jigniti ca romani numai ca sa va dea un remediu din an in paste.

Puteti sa lingeti pe cine vreti, insa nu cereti asta si de altii. Un medic ar trebui sa macar sa stie cum sa se comporte civilizat. Nici un alt medic intalnit de mine pana acum nu se comporta ca Ribentrop/Korsakov (eventual si alias Razvan) . Dovada ca toti medicii pana la unul sunt sictiriti de el - in ciuda homeopatiei pe care o cunoaste - si singurii lui fani sunt doar cei pe care i-a ajutat (insa nu e singurul homeopat care ajuta gratuit, mai ales ca-l costa exact 1-2 minute ). Nimeni nu zice sa nu ajute ci doar sa termine cu remarcile penibile, cu jignirile si cu jocurile cu diverse pseudonime simultane. Daca vreti sa-l sustineti cu orice pret lingeti-l pana explodeaza de bucurie :-)

STANISLAV RIBENTROV

Message Mer Oct 31, 2012 8:40 am par STANISLAV RIBENTROV

Eu recomand la tine Colocynthis 10 Mille . Poti repeta la doua, trei zile ca sa nu "explodezi " de oftica .
Daca nu intelegi homeopatia noastra, nu e vina mea .
Sincer imi pare rau pentru tine ca suferi .

Stefanis

Message Dim Nov 04, 2012 8:33 pm par Stefanis

Stiti cand incep in 2013 cursurile ?

Korsakov

Message Lun Nov 05, 2012 7:36 am par Korsakov

Stefanis a écrit:Stiti cand incep in 2013 cursurile ?

Nu ma ocup eu de cursurile astea . O sa intreb .

Vladimir Vladimirovici N

Message Mer Nov 07, 2012 8:17 am par Vladimir Vladimirovici N

Reiki este o tehnica minunata ce ne invata sa pasim incet si sigur spre o noua viata, mai senina, mai destresata, mai sanatoasa, mai prospera.
Prin invatarea acestor metode si tehnici spirituale veiti avea posibilitatea si deprinderea
de a te ajuta pe altii sau pe cei dragi, dar nu in ultimul rind pentru tine insuti. Autotratamentul face parte din tehnica esentiala a tot ce inseamna Reiki. Nu putem trata pe altii daca noi nu suntem echilibrati.
Reiki ajuta la cresterea sistemului imunitar.
Reiki actioneaza la toate nivelele fiintei: fizic, emotional, mental, spiritual.
In urma cursurilor si tratamentelor de Reiki se obtine o sanatate robusta
si o capacitate de vindecare crescuta, o minte mai clara,
un control asupra stresului si o viziune optimista si completa asupra existentei.
Ca practicant Reiki vei fi direct conectat la Sursa de Energie Universala.

VARTLAN MARIUS

Message Mer Nov 07, 2012 9:38 am par VARTLAN MARIUS

Puteti explica cum stimula sistemul imunitar practicand Reiki ?

dr Mestes Istvan

Message Mer Nov 07, 2012 4:08 pm par dr Mestes Istvan

VARTLAN MARIUS a écrit:Puteti explica cum stimula sistemul imunitar practicand Reiki ?

Crezi ca stie ?

L'auteur de ce message est actuellement banni du forum - Voir le message

Mariucca

Message Mer Nov 07, 2012 8:56 pm par Mariucca

Vladimir Vladimirovici N a écrit:ca practicant Reiki vei fi direct conectat la Sursa de Energie Universala.
Dumnezeu este sters de pe lista la maestrii Reiki si este inlocuit cu o "Sursa de Energie Universala".
Asa a facut si Lucifer, ingerul cazut, si acum el este sursa raului si a intunericului. Daca vreti sa aveti de a face cu ingerul cazut si demonii intunericului faceti ce va recomanda rusii pe aici (chiar nu inteleg de ce atata reclama de la rusi pentru aceste chestii !?? ). Eu intrasem de fapt pentru intrebari legate de medicina alternativa.

Dr Ioan Dumitrescu

Message Jeu Nov 08, 2012 1:16 pm par Dr Ioan Dumitrescu

klaus1 a écrit:Ar trebui sa stie,doar e tot domnul K.Doar nu credeti ca au invadat dintr-o data toti rusii pe forum.

Ii place sa se joace cu voi, nu v-ati prins ?

Radu27

Message Ven Nov 09, 2012 7:21 pm par Radu27

VARTLAN MARIUS a écrit:Puteti explica cum stimula sistemul imunitar practicand Reiki ?

Reiki este o metoda ce aduce un aport de Qi preluat din univers . Aceasta energie ce exista pretutindeni este accesibila doar in conditiile in care chakrele corpului sunt deschise . Fiecare chakra are preia din univers energia specifica prin care ea rezoneaza, cand este inchisa admisia energei este blocata si omul se imbolnaveste in lipsa acestui suport .

Rely

Message Sam Nov 10, 2012 9:30 pm par Rely

Domnule Radu ati explicat foarte bine, acum am inteles de e cu reiki
Am o singura rugaminte : ce e aia chakre ?

Message  par Contenu sponsorisé

Page 2 sur 2 Précédent  1, 2