Translate
Derniers sujets
Insomnie
Page 1 sur 1
21112012
Insomnie
Daca un pacient adoarme si in cursul noptii se trezeste fara sa mai poata adormii ce inseamna ?
Astept raspuns de la Memphis, singurul care mai raspunde aici la probleme serioase .
Astept raspuns de la Memphis, singurul care mai raspunde aici la probleme serioase .
Dr Suceveanu- Numarul mesajelor : 187
Varsta : 75
Puncte : 52501
Data de inscriere : 14/07/2010
Insomnie :: Commentaires
Am un caz recent: unei femei i-a murit sotul acum 7 zile. Intai avea palpitatii cand se intindea in pat. Dupa 3 remedii incercate care au ajutat doar temporar am gasit unul care a rezolvat problema cu palpitatiile. Insa de 3 zile incoace se trezeste la ora 4 si dureaza ceva pana readoarme. A mai avut ambele simptome cand a aflat ca sotul are cancer, insa disparusera intre timp.
Cred ca este evident pt. oricine ca sunt cauze psihice, sufletesti. Insa matale se pare ca cauti mai degraba cauze organice, insa totul pleaca de la psihic-suflet.
Mai stiu multe cazuri de oameni care au griji si care se scoala asa si nu mai pot adormi. Exista diverse remedii in repertoar, insa remediile cele mai potrivite sunt mereu cele care elimina sau micsoreaza grijile, fricile, stresul, etc. ca acolo-i buba. Organele sunt mereu oglinda sufletului si nu invers.
Cred ca este evident pt. oricine ca sunt cauze psihice, sufletesti. Insa matale se pare ca cauti mai degraba cauze organice, insa totul pleaca de la psihic-suflet.
Mai stiu multe cazuri de oameni care au griji si care se scoala asa si nu mai pot adormi. Exista diverse remedii in repertoar, insa remediile cele mai potrivite sunt mereu cele care elimina sau micsoreaza grijile, fricile, stresul, etc. ca acolo-i buba. Organele sunt mereu oglinda sufletului si nu invers.
Domnule Decebal multi oameni adorm usor dar dupa cateva ore de somn se trezesc si nu pot adormi, sunt sindroame tip deficit cord sau splina .
Cauzele ce produc aceste deficite pot fi stresul, traumele psihice sau alimentatia .
Decebal ai dat un exemplu tipic ce se incadreaza in deficitul cordului
Cauzele ce produc aceste deficite pot fi stresul, traumele psihice sau alimentatia .
Decebal ai dat un exemplu tipic ce se incadreaza in deficitul cordului
Am experimentat Coffea, Ignata fara rezultate, doar Gelsemium mi-a dat satisfactie in privinta somnului .
Dr Suceveanu a écrit:Am experimentat Coffea, Ignata fara rezultate, doar Gelsemium mi-a dat satisfactie in privinta somnului .
Ignatia si Coffea nu sunt remedii pt. asa ceva, au cu totul alta caracteristica psihica.
dr Mestes Istvan a écrit:Sunt simptome inselatoare care pot pacali si pe cel mai bun medic .
In centrele medicale din Rusia dispunem de aparatura performanta ce exclude din start erorile de diagnostic deci...
klaus1 a écrit:Stim ,stim asta domnule K,pacat ca nu s-a inventat inca aparatul rusesc care sa puna diagnosticul de personalitate multipla .
Asta ar fi bun pentru politicieni .
Ciudat mai e profesorul asta !
Cernev a écrit:Este insomnia un simptom al bolnavului anxios ?
Da, in acupunctura este metafora focul inimii in exces .