Translate
Derniers sujets
Lipsa miros
Page 2 sur 2
Page 2 sur 2 • 1, 2
06012013
Lipsa miros
Fratele meu si-a pierdut mirosul in urma unui accident la schi cand s-a lovit la cap . A luat tratament neurologic dar mirosul nu ii revine . Ar putea incerca un tratament homeopat ?
Are toate analizele facute, tomografia e buna nu are nimic la creier . Medicii spun ca ar fi avut o hemoragie ce s-a retras .
Macar sa incerce si altceva .
El nu crede in homeopati, i-a bagat in cap neurologul asta desi in Elvetia homeopatia este la mare cautare. I-am dat adresa de la policlinica sa va caute, numai sa il programati cand sa vina .
Are toate analizele facute, tomografia e buna nu are nimic la creier . Medicii spun ca ar fi avut o hemoragie ce s-a retras .
Macar sa incerce si altceva .
El nu crede in homeopati, i-a bagat in cap neurologul asta desi in Elvetia homeopatia este la mare cautare. I-am dat adresa de la policlinica sa va caute, numai sa il programati cand sa vina .
VARTLAN MARIUS- Numarul mesajelor : 150
Data de inscriere : 19/04/2011
Lipsa miros :: Commentaires
Stiu ca e femeie, ca are miros sensibil, nu are copii...varsta ? daca are fibrom ?
daca o doare capul ? ce mananca ? ce gandeste ? sunt mii de intrebari . Credeam ca esti fata desteapta care sta de mult pe forum, vede cum se pune problema
Nu stiu, sa iti raspunda alti medici
daca o doare capul ? ce mananca ? ce gandeste ? sunt mii de intrebari . Credeam ca esti fata desteapta care sta de mult pe forum, vede cum se pune problema
Nu stiu, sa iti raspunda alti medici
Nu va suparati pe mine, va scriu maine ce boli are sora mea .
Are 62 de ani, in rest nu stiu
Scuze
Are 62 de ani, in rest nu stiu
Scuze
Nu mai e nevoie, am avut acum cativa ani un caz similar rezolvat cu succes folosind Lachesis mutus . Trebuie sa ia Lachesis CH 30 la trei zile cate o doza, in total 6 doze, apoi ii dai a saptea doza cu un alt medicament Luezinum 10 Mille .
Cazul tratat de mine s-a rezolvat intr-o luna
Cazul tratat de mine s-a rezolvat intr-o luna
Am cumparat medicamentele, i le dau sau va spun ce a avut ?
A avut fibrom uterin, ciclu abundent, cu durere, noduli la san, e friguroasa
A avut fibrom uterin, ciclu abundent, cu durere, noduli la san, e friguroasa
Yolanda23 a écrit:Am citit pe net ca Luezinum e remediu facut din microbul de sifilis.
Inseamna cumva ca doamna cu pricina are sau a avut sifilis ?
E mai complicat sa iti explic Yolanda
La tipul Lachsesis gasim delir de grandoare, gelozie ( poate fi si profesionala), logoree .
Delir de grandoare inseamna grandomanie .
dr Corlatan a écrit:La tipul Lachsesis gasim delir de grandoare, gelozie ( poate fi si profesionala), logoree .
E cineva de pe aici ?
Elena a écrit:Domnule profesor sunt semne bune, nu a mai deranjat-o mirosul de detergent
Evident .
Homeopatia ruseasca este cea mai performanta .
DocMorris a écrit:Da si homeopatii rusi, daca sunt toti ca tine, sunt cei mai cretini.
Inteleg ca asta e cerere de concediu nelimitat
Este Scarface care are nu stie decat sa dea copy paste pe formul lui . Nu stie regulile internationale privind dreptruile de autor sau regulile de bun simt si ataca acest forum jignind pe toti .
Un individ rusofob refulat
(Dovada )
Domnule profesor ati facut o mare greseala, daca era ... imi era dor de el, aveam si eu de cine sa rad .... Nu ma mai obositi sa va sterg .
Korsakov
Korsakov
Imi este mila de acest om neajutorat de natura, stiu ca nu e vina lui ca nu il duce capul .
Alarmant este ca astia se inmultesc .
Alarmant este ca astia se inmultesc .
Page 2 sur 2 • 1, 2