Translate
Derniers sujets
Vaccin antiprostie exista ?
Page 1 sur 1
14012013
Vaccin antiprostie exista ?
Prostia a devenit o epidemie alarmanta . Orice redus mintal care stie sa dea copy paste a ajuns sa isi dea cu parerea despre orice, chiar si medicina . Scrie pe forumuri ineptii, prostii, gogomanii sau da linkuri sa vada lumea cine este el fiul lui baiat destept in virtual .
Ei fiind doar niste amarati, niste ratati social .
Ei fiind doar niste amarati, niste ratati social .
Razvan- Numarul mesajelor : 322
Varsta : 44
Localizare : Iasi
Puncte : 53270
Data de inscriere : 04/06/2010
Vaccin antiprostie exista ? :: Commentaires
Nu e vorba de vaccin in cazul prostiei .Prostia face parte dintre bolile ereditare, este o mutatie genetica cromozomiala . Nu are importanta ca e dominanta sau recesiva, ea se manifesta sexlinkage fiind transmisa prin gameti la noile generatii .
La nivelul ADN-ului proteinele sunt instabile, se depolimerizeaza spontan ce face ca replicarea, copierea pe structurile nou create sa cuprinda erori in materialul genetic .
Idiotii ce nu stiu decat sa dea copy paste au acest tip de mutatie genetica, celula lor nervoasa este incapabila sa execute procesele complicate de sinteza, analiza specifice gandirii umane, de aceea ei stiu doar sa copieze .
Ca orice animal inferior acest individ are complexe, reactioneaza violent, jigneste, habar nu are de handicapul sau neuropsihic .
La nivelul ADN-ului proteinele sunt instabile, se depolimerizeaza spontan ce face ca replicarea, copierea pe structurile nou create sa cuprinda erori in materialul genetic .
Idiotii ce nu stiu decat sa dea copy paste au acest tip de mutatie genetica, celula lor nervoasa este incapabila sa execute procesele complicate de sinteza, analiza specifice gandirii umane, de aceea ei stiu doar sa copieze .
Ca orice animal inferior acest individ are complexe, reactioneaza violent, jigneste, habar nu are de handicapul sau neuropsihic .
Scriti foarte frumos desi nu inteleg prea mult va deranjez cu o intrebare la el de vina este ca a fost facut in afara casatoriei ?
Sau cu o ruda ?
La noi in bloc doi veri sau casatorit si copilul lor e un monstru .
Geta a écrit:Sau cu o ruda ?
E unul fraier care stie doar copy paste .
Va rog trebuie sa avem mila de acesti nefericiti ai soartei .
Unii dintre ei se realizeaza profesional in Germania spaland WC-uri, specializandu-se in munca de gunoieri . Daca nu ar fi acesti copy paste cine ar mai face aceste munci "intelectuale " !
Unii dintre ei se realizeaza profesional in Germania spaland WC-uri, specializandu-se in munca de gunoieri . Daca nu ar fi acesti copy paste cine ar mai face aceste munci "intelectuale " !