Translate
Derniers sujets
Povestea lui Epimenide
Acupuncture et homéopathie :: Homeopatie :: Acupunctura chineza :: Informatii, discutii :: Subiecte diverse :: Discutii libere despre orice
Page 1 sur 1
31012013
Povestea lui Epimenide
In Creta era o familie ce avea un copil numit Epimenide .
Intr-o zi tatal sau il trimite pe copil sa caute o oaie pierduta . Tot mergand pe camp copilul ajunge la o grota, intra in ea si adoarme acolo . Doarme circa 57 de ani .
Cand s-a trezit a plecat spre casa, ajuns in cetate era mirat ca nu mai recunostea locurile, isi gaseste casa , intra si acolo erau niste straini .
Dupa ce ii intreaba cine sunt intr-un tarziu il recunoaste pe fratele sau mai mic care era acum batran .
Acesta ii povesteste ca se stia despre el ca disparuse . Localnicii din cetate s-au adunat mirandu-se cat de tanar era dupa 57 de ani copilul Epimenide, motiv pentru care l-au considerat a fi un zeu .
Talcul povesti vi-l va spune profesorul Stie Tot .
Intr-o zi tatal sau il trimite pe copil sa caute o oaie pierduta . Tot mergand pe camp copilul ajunge la o grota, intra in ea si adoarme acolo . Doarme circa 57 de ani .
Cand s-a trezit a plecat spre casa, ajuns in cetate era mirat ca nu mai recunostea locurile, isi gaseste casa , intra si acolo erau niste straini .
Dupa ce ii intreaba cine sunt intr-un tarziu il recunoaste pe fratele sau mai mic care era acum batran .
Acesta ii povesteste ca se stia despre el ca disparuse . Localnicii din cetate s-au adunat mirandu-se cat de tanar era dupa 57 de ani copilul Epimenide, motiv pentru care l-au considerat a fi un zeu .
Talcul povesti vi-l va spune profesorul Stie Tot .
Memphis- Numarul mesajelor : 181
Puncte : 48472
Data de inscriere : 24/08/2011
Povestea lui Epimenide :: Commentaires
Memphis te citesc pe forum chiar daca nu intru .Profesorul e prietenul meu . Asa este dansul, lasa-l in pace .
Cu povestea ta e un adevar confirmat partial, numai anumite pesteri se presupune a avea efect trofic, vindecare sau longeviv .
Avem si noi asemenea pesteri. Una este in zona Timisoarei . Cauta pe net daca gasesti cazul Abrudan .
Cu povestea ta e un adevar confirmat partial, numai anumite pesteri se presupune a avea efect trofic, vindecare sau longeviv .
Avem si noi asemenea pesteri. Una este in zona Timisoarei . Cauta pe net daca gasesti cazul Abrudan .
Suntem toti idignati de atitudinea provocatoare, aroganta, increzuta, sfidatoare a lui Memphis .
Este acelasi user scarface, e clona lui. Verificati .
Cititi va rog postarile lui .
Este acelasi user scarface, e clona lui. Verificati .
Cititi va rog postarile lui .