Translate
Derniers sujets
Drept de libera practica homeopatie pentru farmacisti, laboranti, stomatologi
Page 1 sur 1
18042013
Drept de libera practica homeopatie pentru farmacisti, laboranti, stomatologi
Ministerul Sănătăţii a lansat la începutul lunii aprilie, în dezbatere publică o propunere legislativă ce va permite şi medicilor din specialităţile paraclinice obţinerea atestatului în homeopatie.
Propunerea are girul Colegiului Medicilor din România şi pentru a intra în vigoare trebuie modificat Ordinul ministrului sănătăţii nr 418/2005 pentru aprobarea Catalogului naţional de programe de studii complementare.
Până în prezent puteau urma studiile complementare pentru obţinerea de atestat în homeopatie numai medicii de medicină generală cu drept de liberă practică şi medicii specialiști şi primari din specialităţile clinice. Propunerea are girul Colegiului Medicilor din România şi pentru a intra în vigoare trebuie modificat Ordinul ministrului sănătăţii nr 418/2005 pentru aprobarea Catalogului naţional de programe de studii complementare.
Alte noutăţi sunt introducerea a două noi atestate de studii complementare, Homeopatie clinică şi etică medicală şi Fitoterapie şi fitofarmacologie practică, în centrul universitar Iaşi.
Acest program se adresează medicilor de medicină generală şi medicilor specialiști şi primari din specialităţile medicale, medico-dentare şi farmaceutice.
Sursa: PaginaMedicala.ro
Propunerea are girul Colegiului Medicilor din România şi pentru a intra în vigoare trebuie modificat Ordinul ministrului sănătăţii nr 418/2005 pentru aprobarea Catalogului naţional de programe de studii complementare.
Până în prezent puteau urma studiile complementare pentru obţinerea de atestat în homeopatie numai medicii de medicină generală cu drept de liberă practică şi medicii specialiști şi primari din specialităţile clinice. Propunerea are girul Colegiului Medicilor din România şi pentru a intra în vigoare trebuie modificat Ordinul ministrului sănătăţii nr 418/2005 pentru aprobarea Catalogului naţional de programe de studii complementare.
Alte noutăţi sunt introducerea a două noi atestate de studii complementare, Homeopatie clinică şi etică medicală şi Fitoterapie şi fitofarmacologie practică, în centrul universitar Iaşi.
Acest program se adresează medicilor de medicină generală şi medicilor specialiști şi primari din specialităţile medicale, medico-dentare şi farmaceutice.
Sursa: PaginaMedicala.ro
Dr.Ionescu Sterian- Moderator
- Numarul mesajelor : 940
Puncte : 54167
Data de inscriere : 23/04/2010
Drept de libera practica homeopatie pentru farmacisti, laboranti, stomatologi :: Commentaires
Pot obtine atestatul si psihologii ?
Va fi batalie mare pe ciolan, pardon pe cursuri .
In Rusia acest drept este legiferat de peste 100 de ani .
Legea este deocamdata in discutie la minister .
Un lucru de lauda pentru ministerul sanatatii .
Tratamentul homeopat e cel mai ieftin .
Erste Dumitru a écrit:Tratamentul homeopat e cel mai ieftin .
Si cel mai lipsit de efecte secundare .
Stomatologi homeopati !
Sa-mi trateze paradontoza cu homeopatie
Dobrescu Ioan a écrit:Stomatologi homeopati !
La ce tarife au astia cred ca trebuie sa faci imprumut la FMI .
Cu cat vor fi mai multi medici homeopati cu atat concurenta va fi mai mare, ceea ce dorim noi pacientii .
Stomatologii ar trebui sa faca acupunctura ca sa invete anestezia prin acupunctura . In Elvetia am vazut asa ceva .
Erste Dumitru a écrit:Tratamentul homeopat e cel mai ieftin .
Unde ai vazut dumneata ca este ieftin ! Stii cat ma costa pe mine consultatiile homeopate ?
Margareta stii cam cat costa o consultatie homeopata in Franta sau Germania ?
Margareta Isac a écrit:Erste Dumitru a écrit:Tratamentul homeopat e cel mai ieftin .
Unde ai vazut dumneata ca este ieftin ! Stii cat ma costa pe mine consultatiile homeopate ?
Vrei pe de-a moaca ?