Translate
Derniers sujets
stafilococ auriu
Page 1 sur 1
07072016
stafilococ auriu
Domnule doctor Dumitrescu, sunt mama unui bebe de 3 luni pe care il alaptez. Amandoi avem stafilococ auriu in nas, probabil luat din maternitate. Avem mucozitati abundente uscate care ne deranjeaza, micutul se ineaca cu ele noaptea. Mi s.a recomandat de catre un medic homeopat stafilococum 30 ch, 2 pastile pe zi, timp de 1 luna. (Copilul se va trata prin laptele supt de la mine). Sunteti de acord cu aceasta dozare? Tratamentul nu va avea efecte secundare asupra piciului? Doresc o a 2 a parere fiindca nu as vrea sa pun cumva sanatatea micutului in pericol. Va mulțumesc
akymya- Numarul mesajelor : 6
Puncte : 30628
Data de inscriere : 07/07/2016
stafilococ auriu :: Commentaires
1. Medicamentul homeopat este granula de lactoza impregnata cu o solutie ce nu mai contine substanta respectiva, ea este doar suportul informatiei despre acea substanta, adica o modalitate de a transmite informatia la receptorii gustativi de pe limba care pe calea nervului lingual transmit informatia la creier . Parerea , convingerea mea mea este ca medicamentul homeopat nu are efecte adverse . Cel mult pot fi manifestari ca si cum ar fi prezenta boala la pacientul ce foloseste timp indelungat remediul homeopat .
In ceea ce priveste dilutia, durata de administrare eu am alta opinie dar nu e treaba mea sa ma bag pe recomandarile altui coleg .
In ceea ce priveste dilutia, durata de administrare eu am alta opinie dar nu e treaba mea sa ma bag pe recomandarile altui coleg .
Domnule doctor, v.as fi recunoscătoare daca mi.ati recomanda o varianta de tratament. Sunt din Bihor, nu am cum sa vin personal la cabinet.
Nu vreau sa fiu impertinenta dar fiind asa de mic nu as vrea sa fac ceva care sa il afecteze. Daca doza si durata sunt mai mici dpdv al dvs va tog tare mult ajutati.ma.
Personal recomand CH9 odata pe zi , maxim 10 zile pe luna . Ideal ar fi ca medicul dumneavoastra sa stabileasca remediul de constitutie si diatezele prezente .
Mai am o intrebare: iau eu sau el? Sau amandoi? (E alaptat) Ca si eu am in nas...
Fiind copil mic nu stiu cum va raspunde la vaccinul homeopatic Stafilococcinum . E mai complicat de raspuns fara a avea titrul de raspuns imunologic . Luati numai dumneavoastra cate 5 granule la 12 ore timp de 21 zile . Va rog nu mai insistati cu intrebari ptr consultatii . Cel mai sigur apelati la medicul curant .
O zi buna .
O zi buna .