Translate
Derniers sujets
Nutritie alimentara bolnav cu cancer!
Page 1 sur 1
19032010
Nutritie alimentara bolnav cu cancer!
Nutridrink! Alimentatie speciala cu gust de lapte, pentru bolnavii oncologici.
Nutridrink ofera bolnavilor de cancer un aport crescut de energie, proteine , vitamine si minerale
Valoare energetica ridicata (1,5Kcal/ml);
Concentratie crescuta de proteine (6 g/100ml);
Doza recomandata 2-3 sticle/zi, dar poate substitui integral necesarul zilnic (7-8 sticle)
Se poate administra pe sonda nasogastrica
Recomandat in: momentul diagnosticului pentru a pregati pacientul pentru tratament;
In timpul tratamentului pentru a reduce impactul asupra organismului si a reduce efectele secundare ;
Dupa tratament/in timpul recuperarii pentru o rapida revenire la viata normala.
INFORMATIE NEVERIFICATA
Ai postat o data reclama si te-am lasat .
Daca nu vii cu argumente stiintifice ale produsului Nutridink in termen de 7 zile, iti sterg postarea .
Primesti banare daca mai postezi de doua ori .
Ai inteles ?
Admin
Nutridrink ofera bolnavilor de cancer un aport crescut de energie, proteine , vitamine si minerale
Valoare energetica ridicata (1,5Kcal/ml);
Concentratie crescuta de proteine (6 g/100ml);
Doza recomandata 2-3 sticle/zi, dar poate substitui integral necesarul zilnic (7-8 sticle)
Se poate administra pe sonda nasogastrica
Recomandat in: momentul diagnosticului pentru a pregati pacientul pentru tratament;
In timpul tratamentului pentru a reduce impactul asupra organismului si a reduce efectele secundare ;
Dupa tratament/in timpul recuperarii pentru o rapida revenire la viata normala.
INFORMATIE NEVERIFICATA
Ai postat o data reclama si te-am lasat .
Daca nu vii cu argumente stiintifice ale produsului Nutridink in termen de 7 zile, iti sterg postarea .
Primesti banare daca mai postezi de doua ori .
Ai inteles ?
Admin
nutridrink- Numarul mesajelor : 5
Puncte : 53678
Data de inscriere : 19/03/2010
Nutritie alimentara bolnav cu cancer! :: Commentaires
Rectific
In termen de maxim 3 zile aduci argumente stiintifice solide ale produsului Nutridink si daca nu corespund standardelor medicale postarea va fi stearsa .
NU ESTE UN SITE UNDE PACIENTII SA FIE PACALITI .
In termen de maxim 3 zile aduci argumente stiintifice solide ale produsului Nutridink si daca nu corespund standardelor medicale postarea va fi stearsa .
NU ESTE UN SITE UNDE PACIENTII SA FIE PACALITI .
http://www.nutrient.ro/nutrient/index.php/pentru-bolnavul-oncologic-
http://www.e-commerce.qlife.ro/index.php?p=detalii&pid=125
http://www.e-commerce.qlife.ro/index.php?p=detalii&pid=125
Este un site de reclama produs fara explicatii stiintifice ( un link nu merge )Astept 3 zile si ti sterg postarea .
NU ADMIT CA PACIENTII SA FIE PACALITI .
Ai inteles ?
Nu mai insista, ori vii cu argumente stiintifice ori renunta, e un forum medical si aici nu merge cu vrajeala .
NU ADMIT CA PACIENTII SA FIE PACALITI .
Ai inteles ?
Nu mai insista, ori vii cu argumente stiintifice ori renunta, e un forum medical si aici nu merge cu vrajeala .
Si pe mine m-au momit unele firme cu produse naturiste sa le vand produsele, ca imi da procent, puncte si o sa ma imbogatesc .
Am refuzat sa fiu excroc .
Astept sa vad argumentele stiintifice .
Daca ii iei la intrebari habar nu au ce vand .
Dr Tanase a écrit:Dr.Ioan a écrit:Si pe mine m-au momit unele firme cu produse naturiste sa le vand produsele, ca imi da procent, puncte si o sa ma imbogatesc .
Mai exista bun simt Ioane ?
Peste tot e la fel, lumea e plina de excroci .
Si noi medicii suntem de vina ca ii toleram in loc sa spunem adevarul .
Dr Tanase a écrit:Ba eu le zic la pacientii mei sa nu se ia dupa toate prostiile si sa dea banii degeaba .
Si eu le zic . Chiar azi a venit o pacienta la mine cu un ziar sa ma intrebe daca produsul respectiv o poate ajuta . Evident ca i-am zis ca aia sunt excroci .
Nu are importanta . Oricum e o mare, mare magarie sa ii pacalesti pe niste oameni in suferinta . Dupa ce ca sunt saraci, mai sunt si pacaliti / furati .
Dr Tanase a écrit:Dr.Ioan a écrit:Nu are importanta . Oricum e o mare, mare magarie sa ii pacalesti pe niste oameni in suferinta . Dupa ce ca sunt saraci, mai sunt si pacaliti / furati .
Si cum ziceai e o mare, mare magarie sa amagesti pacientii cu cancer ca ai produsul miraculos ce ii vindeca .
Ei saracii suntr disperati, ar cumpara si un r....t, agatandu-se de o speranta .
Aici speculeaza excrocii si cei legea sau ministerul doarme .
Inselatoria ar trebui pedepsita .
Am mai scris si eu despre asta .
Dr Tanase a écrit:Vad ca distribuitorul de produse miraculoase Nutridrink a bagat capul in nisip .
Vai de mama lui, vroia si el saracul sa isi vanda produsele .
Dr Tanase a écrit:Dr.Ioan a écrit:Dr Tanase a écrit:Vad ca distribuitorul de produse miraculoase Nutridrink a bagat capul in nisip .
Vai de mama lui, vroia si el saracul sa isi vanda produsele .
S-o fi gandit cva medicii e fraieri si pune botul la aburelile lui .
Probabil .
Dr Tanase a écrit:Ioane iti dau un sfat : scrie pe forum ca nu stii sa tratezi decat o singura boala Scleroza multipla sau nu mai intra pe forum .
Du-te la plimbare omule .
Ma duc sa ma plimb . O sa scrii ce zici tu si la revedere .
Nicio firma nu o sa arate studiile pe forumuri.
Acest produs exista pe piata si in farmacii, in Romania de putina vreme. In tarile straine, insa, exista de multa vreme si este folosit cu bune rezultate.
Mai mult, se promoveaza si la medicii oncologi incepand cu acest an.
S-au facut si prezentari in marile centre (IOCN) cu acest produs, iar medicii au realizat ca este o alternativa viabila in nutritia pacientului.
Ps. Cu un simplu search pe google o sa vedeti ca exista destul de multe informatii legate de Nutridrink.
Google search dai dumneata si postezi informatii stiintifice medicale .
Nu ai iti sterg postarea .
Eu sunt gazda .
Acest produs exista pe piata si in farmacii, in Romania de putina vreme. In tarile straine, insa, exista de multa vreme si este folosit cu bune rezultate.
Mai mult, se promoveaza si la medicii oncologi incepand cu acest an.
S-au facut si prezentari in marile centre (IOCN) cu acest produs, iar medicii au realizat ca este o alternativa viabila in nutritia pacientului.
Ps. Cu un simplu search pe google o sa vedeti ca exista destul de multe informatii legate de Nutridrink.
Nu ai iti sterg postarea .
Eu sunt gazda .
Nu ai, iti sterg postarea .
Eu sunt gazda .
Admin
Nu ai, iti sterg postarea .
Eu sunt gazda .
Admin
Sunt curios... Dvs sunteti cumva medic?
Stiti ce inseamna o alimentatie in cazul bolnavului cu cancer?
Credeti-ma stiu ce vorbesc si ce scriu.
Eu sunt medic si nu vorbesc fara mine.
Daca vreti puteti sterge postarea, eu nu ma supar. Am vrut doar ca lumea sa vada ca exista o alternativa.
Si niciodata nu o sa vreau doar sa imi vand marfa.
O sa am grija ca fiecare medic sa afle de existenta acestor produse.
Daca vreti puteti sterge postarea, eu nu ma supar. Am vrut doar ca lumea sa vada ca exista o alternativa.
nutridrink a écrit:Sunt curios... Dvs sunteti cumva medic?
Nu va crede nimeni pe cuvant .
Aduceti doar argumente stiintifice si puteti posta linistit .
Un medic nu are voie sa creada o firma de medicamente pe cuvant . Medicul are raspundere profesionala si morala pentru ce recomanda .
Administratorul forumului nu va da raspunsuri, el doar face regulile .
La urmatoarea postare veti fi banat daca nu veniti cu argumentele stiintifice medicale solicitate .
Nu mi-ati raspuns la intrebare.
Sunteti medic? Daca da, unde? si promit ca eu sau colegii mei sa trecem pe la dvs sa discutam.
Sunteti medic? Daca da, unde? si promit ca eu sau colegii mei sa trecem pe la dvs sa discutam.