Acupuncture et homéopathie

Rejoignez le forum, c’est rapide et facile

Vous souhaitez réagir à ce message ? Créez un compte en quelques clics ou connectez-vous pour continuer.
Translate

Rezultate pe:

Rechercher Cautare avansata

Derniers sujets
» Acupuncture cas de Parkinson
Homeopatia si armonia EmptyDim Mai 22, 2022 12:01 am par Dr Ioan Dumitrescu

» Fibromyalgie traite par l'acupuncture
Homeopatia si armonia EmptyJeu Mai 05, 2022 4:38 pm par Dr Ioan Dumitrescu

»  Fibromyalgie
Homeopatia si armonia EmptyLun Juin 07, 2021 1:52 pm par Dr Ioan Dumitrescu

» Centre médical d'excellence
Homeopatia si armonia EmptySam Mai 15, 2021 9:02 pm par Dr Ioan Dumitrescu

» Endométriose
Homeopatia si armonia EmptyDim Jan 17, 2021 10:51 am par Dr Ioan Dumitrescu

» Spasmophilie, pathologie gynécologique - applications du traitement homéopathique et d'acupuncture
Homeopatia si armonia EmptyLun Nov 16, 2020 12:26 am par Dr Ioan Dumitrescu

» Consultation d'homéopathie par télémédecine
Homeopatia si armonia EmptyJeu Mai 07, 2020 2:51 pm par Dr Ioan Dumitrescu

» Spasmophilie
Homeopatia si armonia EmptyMer Mai 06, 2020 12:35 pm par Dr Ioan Dumitrescu

[Valid RSS]
Flux RSS

Yahoo! 
MSN 

Homeopatie acupunctura

https://migraineh.blogspot.ro/
Share

Homeopatia si armonia

07042010

Homeopatia si armonia Empty Homeopatia si armonia

Armonia e un tel ; exista in subconstientul nostru aceasta amintire despre Creator .
Organismul functioneaza ca un intreg : Spirit, Creier, Trup .
Medicina integrala se adreseaza celor 3 nivele . Cand exista armonie la acestea, individul este cu adevarat sanatos .
Concret pentru a fi sanatos nu trebuiesc neglijate aceste nivele : spiritual, mental si somatic .

Ce zice Ioan ? ( un blogger )
"Terapia întregului (holistică) este terapia viitorului fiind cea mai înaltă treaptă de armonizare a fiinţei umane, deoarece ea atinge nu numai efectele ci în special cauzele – lucrează pe cele trei corpuri, spiritual, sufletesc, fizic, armonizându-le şi unindu-le într-un tot unitar.
Această terapie ridică gradul de conştientizare (de trezie) a omenirii dirijând-o către fuziunea cu sinele divin din ei şi astfel cu întreg universul.
Un alt aspect preţios al terapiei este că la un nivel elevat spiritual, ea lucrează la dizolvarea nodurilor informaţionale genetice ale subconştientului ceea ce duce la eliberarea generaţiilor viitoare de încărcătură karmică (păcatele neamurilor) ce o purtăm din generaţie în generaţie.
Condiţia de bază pentru a percepe şi beneficia de această terapie sacră este deschiderea totală către darul Divin ce vi se oferă, eliberaţi de teamă, judecată, prejudecăţi lăsând divinul din voi să primească şi să se unească cu graţia Divină ce coboară peste voi şi armonia divină va fi armonia fiinţei voastre.

http://www.linkedin.com/news?viewArticle=&articleID=119937182&gid=1930956&srchCat=RCNT&articleURL=http%3A%2F%2Falchimie.spirituala.net%2F2010%2F04%2F05%2Fun-mesaj-disperat-%25e2%2580%25a6%2F&urlhash=s9wU

Voi incerca pe masura cunostintelor mele modeste sa explic cum poate contribui homeopatia la armonizarea celor 3 nivele .
1. Precizari prealabile
Inainte de asta pentru a nu mai fi plictisit de cei ce spun ca homeopatia este placebo, ii rog daca au putina logica sa imi explice de ce homeopatia are efect
benefic si la copii mici sub 1 an, la animale ?
Ba chiar efectul este mai rapid ca la oamenii maturi, personal am administrat si utilizez cu succes remediile homeopate la nou nascuti, la catele cu tumori de san sau conjunctivite, otite, etc .
2. Remediile homeopate sunt structurate pe 3 nivele de dilutii cu impact pe soma, mental si spirit :
a. Dilutii joase pana la CH 15
b. Dilutii medii CH 30 - CH 200
c. Dilutii inalte : Mille

Administrate corect au efect .
Voi lua in discutie planul spiritual, deoarece acesta este cel mai important .
Exemplul 1
Pentru medici practicanti ai homeopatiei, le recomand ca sa urmareasca evolutia sentimentului de gelozie la tipul Lachesis caruia i se administreaza dilutii de 10 Mille sau si mai bine 50 Mille .
Personal am constatat disparitia cel putin pentru o perioada a acestui sentiment de gelozie la pacienta mea tip Lachesis .

Exemplul 2
Cazurile justitiabile de Anacardium Orientale : indivizi care au senzatia de doua vointi, una buna si alta rea .
Adica vor sa faca bine si fac rau .
Vointa rea se manifesta prin cruzime, tendinte criminale, distructive .
Masi spune despre acestia ca au un inger pe un umar si un diavol pe celalat sau asa zisele cazuri de posedare .
Pentru medici : dati-le o doaza de Anacardium inalta ( 200 sau Mile ) si tendintele distructive dispar o perioada .
.....
va urma
Dr Ioan Dumitrescu
Dr Ioan Dumitrescu
Admin
Admin

Numarul mesajelor : 2154
Puncte : 60718
Data de inscriere : 24/07/2009

http://sites.google.com/site/acupuncturareumatism/

Revenir en haut Aller en bas

Partager cet article sur : reddit