Acupuncture et homéopathie


Rejoignez le forum, c’est rapide et facile

Acupuncture et homéopathie
Acupuncture et homéopathie
Vous souhaitez réagir à ce message ? Créez un compte en quelques clics ou connectez-vous pour continuer.
Translate
 
 

Rezultate pe:
 


Rechercher Cautare avansata

Derniers sujets
[Valid RSS]
Flux RSS


Yahoo! 
MSN 


Homeopatie acupunctura

https://migraineh.blogspot.ro/
Share

Talasemie tratament homeopat

Aller en bas

26042010

Message 

Talasemie tratament homeopat Empty Talasemie tratament homeopat
E vorba de un studio ce a implicat 38 de pacienţi cu talasemie care utilizau hidroxiuree (HU) terapie pentru diferite perioade de timp, administrarea de medicamente homeopatice corespunzător selectate (Pulsatilla nigricans 30c, americanus ceanothus (tinctură şi 6c), Metallicum Ferrum 30c) timp de trei luni a fost dovedit a fi asociate cu scăderea semnificativă a feritinei serice şi creşteri în serul hemoglobinei fetale.
În plus, o scădere semnificativă în mărimea splinei a fost găsit în cele mai multe dintre pacienţii cu splenomegalie (splină mărită).
Mai mult un decalaj a crescut între transfuzii a fost găsit la majoritatea pacienţilor care au primit medicamentul homeopatic, în plus faţă de tratamentul cu hidroxiuree.
Autorii conchid, "remedii homeopate fiind ieftin si fara nici cunoscute efecte secundare par să aibă potenţial mare în a aduce beneficii suplimentare la pacienţii thalassemici; în special în curs de dezvoltare care suferă de transfuzii de sânge de screening inadecvate şi sunt lipsiţi de standarde stricte de siguranţă în ţările dezvoltate.

Can Homeopathy Bring Additional Benefits to Thalassemic Patients on Hydroxyurea Therapy? Encouraging Results of a Preliminary Study," Banerjee A, Chakrabarty SB, et al, Evid Based Complement Alternat Med, 2007 Oct 29; [Epub ahead of print]. (Address: Cytogenetics and Molecular Biology Laboratory, Department of Zoology, University of Kalyani, Kalyani-741 235, West Bengal, India. E-mail: khudabukhsh_48@rediffmail.com )
Dr Ioan Dumitrescu
Dr Ioan Dumitrescu
Admin
Admin

Numarul mesajelor : 2152
Puncte : 49272
Data de inscriere : 24/07/2009

http://sites.google.com/site/acupuncturareumatism/

Revenir en haut Aller en bas

Partager cet article sur : redditgoogle

 
Permission de ce forum:
Vous ne pouvez pas répondre aux sujets dans ce forum