Translate
Derniers sujets
Sciatica tratata homeopat
Page 1 sur 1
15072010
Sciatica tratata homeopat
Acum circa 10 ani aveam dureri lombare si sciatica, luam antininflamatoare si deontracturante ce isi faceau efectul doar pe moment .Aveam protruzie L4- L5 si L5-S1 in canalul medular, colegii chirurgi fiind de parere ca nu scap fara operatie .
Intr-o zi asistenta mea vazandu-ma ca am dureri lombare mi-a zis : mergeti domnu doctor la Piata Romana si faceti acupunctura la doctorul Dumitrescu . Citisem si eu ceva despre acupunctura, asa ca m-am deplasat la Centrul de acupunctura . Am intrebat de acest doctor si l-am gasit undeva la subsol . I-am zis ca sunt doctor si m-a primit foarte amabil . Mi-a pus vreo 10 ace si niste plante care ardeau pe mine . Mi-a facut circa 10 sedinte si simptomele se atenuasera, dar persista sciatica .
I-am zis asta si m-a privit parca prin mine . Si acum imi aduc aminte privirea dansului iscoditoare . M-a intrebat ; unde lucrati ?
I-am spus ; la radiologie .
Si de cati ani, m-a intrebat . de 25 de ani .
A zambit si -a trmis undeva prin Baneasa sa imi cumpar doua medicamente homeopate : Aqva pulvis si raze X, pe care sa le iau alternativ, o zi unul , o zi altul 10 zile . Dupa 3 zile pe dosul mainii mele a inceput sa apara o eczema . M-am dus la dansul sa ii spun ce s-a intamplat si sa il intreb ce fac .
Mi-a zis : luati in continuare domnul doctor, inca 10 zile ca o sa fie bine .
Recunosc ca in acele momente l-am crezut nebun si ca facea experiente pe mine .
Am luat totusi acele granule si dupa 20 zile nu mai ma durea piciorul si eczema disparuse ca si cum nu ar fi fost ..
M-am prezentat la dansul bucuros sa ii spun despre succesul sau terapeutic .
Mi-a zis : acuma va rog sa va faceti VSH-ul .
L-am privit mirat, nu ii spusesem ca aveam de multi ani VSH-ul crescut peste 70 mm/h
Am facut determinarea VSH-ului si surpriza .
VSH-ul meu era 15 mm/h .
M-am dus cu rezultaul fericit la dansul si curios sa il intreb de ce imi scazu-se VSH-ul
Nu a vrut sa imi spuna, a zis ca e mai greu sa imi explice .
Sunt bucuros ca l-am regasit pe acest forum si sper sa imi spuna, de unde a stiut ca aveam VSH-ul crescut .
Domnule doctor v-am mai cautat la Piata Romana, dar va mutasesi .
As vrea sa ne vedem .
Cu respect deosebit, un coleg .
Intr-o zi asistenta mea vazandu-ma ca am dureri lombare mi-a zis : mergeti domnu doctor la Piata Romana si faceti acupunctura la doctorul Dumitrescu . Citisem si eu ceva despre acupunctura, asa ca m-am deplasat la Centrul de acupunctura . Am intrebat de acest doctor si l-am gasit undeva la subsol . I-am zis ca sunt doctor si m-a primit foarte amabil . Mi-a pus vreo 10 ace si niste plante care ardeau pe mine . Mi-a facut circa 10 sedinte si simptomele se atenuasera, dar persista sciatica .
I-am zis asta si m-a privit parca prin mine . Si acum imi aduc aminte privirea dansului iscoditoare . M-a intrebat ; unde lucrati ?
I-am spus ; la radiologie .
Si de cati ani, m-a intrebat . de 25 de ani .
A zambit si -a trmis undeva prin Baneasa sa imi cumpar doua medicamente homeopate : Aqva pulvis si raze X, pe care sa le iau alternativ, o zi unul , o zi altul 10 zile . Dupa 3 zile pe dosul mainii mele a inceput sa apara o eczema . M-am dus la dansul sa ii spun ce s-a intamplat si sa il intreb ce fac .
Mi-a zis : luati in continuare domnul doctor, inca 10 zile ca o sa fie bine .
Recunosc ca in acele momente l-am crezut nebun si ca facea experiente pe mine .
Am luat totusi acele granule si dupa 20 zile nu mai ma durea piciorul si eczema disparuse ca si cum nu ar fi fost ..
M-am prezentat la dansul bucuros sa ii spun despre succesul sau terapeutic .
Mi-a zis : acuma va rog sa va faceti VSH-ul .
L-am privit mirat, nu ii spusesem ca aveam de multi ani VSH-ul crescut peste 70 mm/h
Am facut determinarea VSH-ului si surpriza .
VSH-ul meu era 15 mm/h .
M-am dus cu rezultaul fericit la dansul si curios sa il intreb de ce imi scazu-se VSH-ul
Nu a vrut sa imi spuna, a zis ca e mai greu sa imi explice .
Sunt bucuros ca l-am regasit pe acest forum si sper sa imi spuna, de unde a stiut ca aveam VSH-ul crescut .
Domnule doctor v-am mai cautat la Piata Romana, dar va mutasesi .
As vrea sa ne vedem .
Cu respect deosebit, un coleg .
dr Corlatan- Numarul mesajelor : 110
Puncte : 52396
Data de inscriere : 15/07/2010
Sciatica tratata homeopat :: Commentaires
Adresa e Str Panduri 22, et.1, cabinetul 2, langa spitalul Panduri .
Si nevasta-mea face acupunctura la dansul si se simte foarte bine .
I0a facut niste masuratori electrice inainte si o inteapa pe acele puncte modificate .
Si nevasta-mea face acupunctura la dansul si se simte foarte bine .
I0a facut niste masuratori electrice inainte si o inteapa pe acele puncte modificate .
vstgx a écrit:O avea telefonul inchis .
Eu am fost ieri la institut si mi-au zis ca vine miercuri din concediu .