Translate
Derniers sujets
Paralizie tratament acupunctural monitorizat prin masuratoarea potentialelor electrice a punctelor acupuncturale
Acupuncture et homéopathie :: Homeopatie :: Acupunctura chineza :: Scleroza multipla, paralizii, parkinson, zona zooster, nevralgii
Page 1 sur 1
27072010
Paralizie tratament acupunctural monitorizat prin masuratoarea potentialelor electrice a punctelor acupuncturale
La nivelul Institutului Naţional pentru Medicină Complementară şi Alternativă – Bucureşti, am luat in tratament un caz de hemipareza dreapta - pacientul C.B, cu paralizie secundara unei hemoragii cerebrale
S-au efectuat sedinte de acupunctura ce au fost monitorizate prin masurarea potentialului electric al punctelor de acupunctura a meridianelor principale .
Masuratorile au fost efectuate in datele de : 09.06.2010 : 16.06.2010 : 28.06.2010 : 21.07.2010 : 26.07.2010
Analiza evolutiei valorilor potentialelor electrice punctelor de acupunctura la membrele superioare .
Sunt comparate valorile de referinta de la inceputul tratemtului din data de 9 iunie 2010, cu cele din data de 26 iulie 2010, sunt luate in calcul meridianele in exces si cele in deficit, a caror egalizare de potential s-a urmarit .
Meridiane in exces ( culoare rosie ): P stg , IG stg, VS stg, aveau valori crescute de : 191, 148, respectiv 133 mV , in data de 9 iunie 2010 .
Efectul acupuncturii, combinate cu tratamentul homeopat este reprezentat atat in plan clinic, in ceea ce priveste evolutia clinica favorabila, cat si in modificarile valorilor potentialelor electrice a punctelor de acupunctura .
Astfel in data de 26 iulie 2010, la nivelul celor 3 meridiane in exces : P, IG si VS, se inregistreaza o scadere a valorilor potentialelor electrice a punctelor de acupunctura : 111, 48, 44 mV.
Fizicianul Mamulas a facut si aprecieri statistice cu o metoda personala ce evidentiaza acelasi lucru .
In data de 9 iunie valorile LCS era de 126,7, pentru a scadea in data de 26 iulie 2010, la 70,98 ;
iar LCI in data de 9 iunie 2010 era de 91, pentru ca in data de 26 iulie 2010, sa scada la 40,51 .
Tabelul aici :
http://starchoicesrl.webs.com/apps/blog/entries/show/4373710-paralizie-tratament-acupunctural-monitorizat-prin-masuratoarea-potentialelor-electrice-a-punctelor-acupuncturale-
Analiza evolutiei valorilor potentialelor electrice punctelor de acupunctura la membrele inferioare .
Sunt comparate valorile de referinta de la inceputul tratemtului din data de 9 iunie 2010, cu cele din data de 26 iulie 2010, sunt luate in calcul meridianele in exces si cele in deficit, a caror egalizare de potential s-a urmarit .
Meridiane in exces ( culoare rosie ): F dr, Sp stg, R dr, ce aveau valori crescute in data de : 101, 70, respectiv 94 mV , in data de 9 iunie 2010 .
Efectul acupuncturii, combinate cu tratamentul homeopat este reprezentat atat in plan clinic, in ceea ce priveste evolutia clinica favorabila, cat si in modificarile valorilor potentialelor electrice a punctelor de acupunctura .
Astfel in data de 26 iulie 2010, la nivelul celor 3 meridiane in exces : F dr, Sp stg, R dr, se inregistreaza o scadere a valorilor potentialelor electrice a punctelor de acupunctura : 48, 53, 31 mV.
Fizicianul Mamulas a facut si aprecieri statistice cu o metoda personala ce evidentiaza acelasi lucru .
In data de 9 iunie valorile LCS era de 87,1, pentru a scadea in data de 26 iulie 2010, la 42,30;
iar LCI in data de 9 iunie 2010 era de 75,62, pentru ca in data de 26 iulie 2010, sa scada la 28,69.
Tabel si restul aici :
http://starchoicesrl.webs.com/apps/blog/entries/show/4373710-paralizie-tratament-acupunctural-monitorizat-prin-masuratoarea-potentialelor-electrice-a-punctelor-acupuncturale-
Copyright
Copyright Notice
Any and all the content of our websites .
Please do not use without our prior written consent.
S-au efectuat sedinte de acupunctura ce au fost monitorizate prin masurarea potentialului electric al punctelor de acupunctura a meridianelor principale .
Masuratorile au fost efectuate in datele de : 09.06.2010 : 16.06.2010 : 28.06.2010 : 21.07.2010 : 26.07.2010
Analiza evolutiei valorilor potentialelor electrice punctelor de acupunctura la membrele superioare .
Meridiane in exces ( culoare rosie ): P stg , IG stg, VS stg, aveau valori crescute de : 191, 148, respectiv 133 mV , in data de 9 iunie 2010 .
Astfel in data de 26 iulie 2010, la nivelul celor 3 meridiane in exces : P, IG si VS, se inregistreaza o scadere a valorilor potentialelor electrice a punctelor de acupunctura : 111, 48, 44 mV.
In data de 9 iunie valorile LCS era de 126,7, pentru a scadea in data de 26 iulie 2010, la 70,98 ;
iar LCI in data de 9 iunie 2010 era de 91, pentru ca in data de 26 iulie 2010, sa scada la 40,51 .
Tabelul aici :
Analiza evolutiei valorilor potentialelor electrice punctelor de acupunctura la membrele inferioare .
Meridiane in exces ( culoare rosie ): F dr, Sp stg, R dr, ce aveau valori crescute in data de : 101, 70, respectiv 94 mV , in data de 9 iunie 2010 .
Astfel in data de 26 iulie 2010, la nivelul celor 3 meridiane in exces : F dr, Sp stg, R dr, se inregistreaza o scadere a valorilor potentialelor electrice a punctelor de acupunctura : 48, 53, 31 mV.
In data de 9 iunie valorile LCS era de 87,1, pentru a scadea in data de 26 iulie 2010, la 42,30;
iar LCI in data de 9 iunie 2010 era de 75,62, pentru ca in data de 26 iulie 2010, sa scada la 28,69.
Tabel si restul aici :
Copyright
Copyright Notice
Any and all the content of our websites .
Please do not use without our prior written consent.
Paralizie tratament acupunctural monitorizat prin masuratoarea potentialelor electrice a punctelor acupuncturale :: Commentaires
Dr Tanase a écrit:Mai bine scriai in chineza, nu inteleg nimic .
Poti sa fii mai explicit ?
Nu cred ca nu intelegi .
Sunt masuratori de potential electric al punctelor de acupunctura ( milivolti ), ce se modifica in cursul tratamentului, valorile egalizandu-se .
Stefan sanctioneaza aceasta manifestare !
Te-am rugat Tanase sa ma eviti .
Te-am rugat Tanase sa ma eviti .
Tanase nu ma supara .
Korsakov ai avertisment - 2 puncte penalizare
Dr Tanase a écrit:Stefan a écrit:Tanase nu ma supara .
OK !
Merita Korsakov penalizarea si felicitari cum ai pus problema cu medicii .
Esti de nota zece !
Si eu il felicit .
Intru cu mare placere pe acest forum acum .
Am scapat de scari, acum si acest Korsakov vrea sa distruga forumul .
Mai bine l-ar elimina .
Dr Tanase a écrit:Exagerezi, nea Korsakov e un bun homeopat dar nu mi-a placut ca vroia sa traga de limba pe Ioan .
Cat e Stefan aici, nu avem probleme .
Da, dar trebuie sa fim vigilenti .
Domnul doctor Dumitrescu a postat un subiect si voi vorbiti de altceva .
Asta vrem ?
Asta vrem ?
Dr.Ionescu Sterian a écrit:Domnul doctor Dumitrescu a postat un subiect si voi vorbiti de altceva .
Asta vrem ?
Asa ar trebui .
Stefan a écrit:Tanase nu ma supara .
Tot eu ?
Sunteti culmea, doctorul Tanase ma sicaneaza si tot eu sunt pedepsit !!!!!!!!!
Nu am mai auzit asa ceva .
Nu mai intru pe forumul asta .
Korsakov a écrit:Stefan a écrit:Tanase nu ma supara .
Tot eu ?
Sunteti culmea, doctorul Tanase ma sicaneaza si tot eu sunt pedepsit !!!!!!!!!
Nu am mai auzit asa ceva .
Nu mai intru pe forumul asta .
Si mi-am propus asta dar m-am razgandit .
Eu zic sa ramai .
ai dreptate Korsakov sa fii revoltat, este clar o nedreptate; si eu am patit la fel cand Ionescu m-a jignit, lui nu i-a facut nimic Stefan iar pe mine m-a apostrofat; se intampla ceva cu impartirea dreptatii aici!
Cristina mai raman pentru valoarea forumului si a unora dintre medici .