Translate
Derniers sujets
Zona zooster
Acupuncture et homéopathie :: Homeopatie :: Acupunctura chineza :: Scleroza multipla, paralizii, parkinson, zona zooster, nevralgii
Page 2 sur 2
Page 2 sur 2 • 1, 2
01082010
Zona zooster
Am fost cu sotul la spital si i s-a pus diagnosticul de zona zooster .
I-au aparut niste vezicule de cateva zile pe spate si il ustura rau de tot .
Am crezut ca l-a piscat ceva dar s-au intins si nu poate dormi noaptea de durere .
Asta noapte a facut si febra .
I-am dat Algocalmin dar degeaba .
La spital i-au facut o injectie, am inteles ca era un cortizon si i-au dat o reteta cu vitamine si Zovirax 1 comprimat la 4 ore .
Ce ma sfatuiti sa ii dau homeopat ?
I-au aparut niste vezicule de cateva zile pe spate si il ustura rau de tot .
Am crezut ca l-a piscat ceva dar s-au intins si nu poate dormi noaptea de durere .
Asta noapte a facut si febra .
I-am dat Algocalmin dar degeaba .
La spital i-au facut o injectie, am inteles ca era un cortizon si i-au dat o reteta cu vitamine si Zovirax 1 comprimat la 4 ore .
Ce ma sfatuiti sa ii dau homeopat ?
Zona zooster :: Commentaires
Va rog sa ma scuzati ca nu am mai scris, dar am avut multe treburi de rezolvat .
Sotul a luat Aconit CH 5 la 3 ore si acum e mai bine, doarme si nu mai are dureri .
Cu ce continui ?
Sotul a luat Aconit CH 5 la 3 ore si acum e mai bine, doarme si nu mai are dureri .
Cu ce continui ?
Marta a écrit:Va rog sa ma scuzati ca nu am mai scris, dar am avut multe treburi de rezolvat .
Cu ce continui ?
Sincer nu stiu ce sa iti spun .
Ar trebui facuta fisa homeopata, dar dute la farmacie si ia Sulphur CH 9 si da-i de doua ori pe zi 5 zile .
Dr Cristina Teodorescu a écrit:Marta a écrit:Va rog sa ma scuzati ca nu am mai scris, dar am avut multe treburi de rezolvat .
Cu ce continui ?
Ar trebui facuta fisa homeopata, dar dute la farmacie si ia Sulphur CH 9 si da-i de doua ori pe zi 5 zile .
Va multumesc, asa o sa fac .
Marta a écrit:Dr Cristina Teodorescu a écrit:Marta a écrit:Va rog sa ma scuzati ca nu am mai scris, dar am avut multe treburi de rezolvat .
Cu ce continui ?
Va multumesc, asa o sa fac .
De ce nu face acupunctura ?
Dr Tanase a écrit:Feodora da-i Rhus toxicodendon CH 9 la 3-5 ore si e rezolvat .
Pe ce v-ati bazat ?
Dr Cristina Teodorescu a écrit:Dr Tanase a écrit:Feodora da-i Rhus toxicodendon CH 9 la 3-5 ore si e rezolvat .
Pe ce v-ati bazat ?
Crezi ca v-a spune ?
Dr.Ionescu Sterian a écrit:Dr Cristina Teodorescu a écrit:Dr Tanase a écrit:Feodora da-i Rhus toxicodendon CH 9 la 3-5 ore si e rezolvat .
Pe ce v-ati bazat ?
Crezi ca v-a spune ?
La gradul lui de ..................... nu cred .
Dr Cristina Teodorescu a écrit:Dr.Ionescu Sterian a écrit:Dr Cristina Teodorescu a écrit:Dr Tanase a écrit:Feodora da-i Rhus toxicodendon CH 9 la 3-5 ore si e rezolvat .
Pe ce v-ati bazat ?
Crezi ca v-a spune ?
La gradul lui de .................nu cred .
De aia nu il suporta pe Korsakov .
Concurenta nu ii place .
Nu are ce face .Dr Cristina Teodorescu a écrit:Ma mir cum il suporta pe doctorul Dumitrescu !
Dr.Ionescu Sterian a écrit:Nu are ce face .Dr Cristina Teodorescu a écrit:Ma mir cum il suporta pe doctorul Dumitrescu !
Nu inteleg de ce nu mai intra pe forum dansul !
Asa imi place cand ii da peste nas ........
Dr Cristina Teodorescu a écrit:Dr.Ionescu Sterian a écrit:Nu are ce face .Dr Cristina Teodorescu a écrit:Ma mir cum il suporta pe doctorul Dumitrescu !
Nu inteleg de ce nu mai intra pe forum dansul !
Asa imi place cand ii da peste nas ..................... .
Si mie .
Nu imi este clar faza cu aberantul scari .
Ata ete .
Dr Tanase a écrit:Dr Cristina Teodorescu a écrit:Dr.Ionescu Sterian a écrit:Dr Cristina Teodorescu a écrit:Dr Tanase a écrit:Feodora da-i Rhus toxicodendon CH 9 la 3-5 ore si e rezolvat .
Pe ce v-ati bazat ?
Crezi ca v-a spune ?
La gradul lui de ..................... nu cred .
Vorbiti prostii .
Intrebati pe sectiunea AVANSATI si acolo va raspund .
Aici intra unii numai la ciguleala ( K, S ...)
M-ati suparat .
Asa stii tu gramatica "
Ce inteleg pacientii tai prin b]ciguleala[/b] ?
Razvan a écrit:Cat timp dureaza tratarea zonei zooster ?
Cat timp dureaza un tratament alopat ?
Voi vreti ca in 1-2 zile sa facem minuni, dupa ce luni de zile ati luat tratament alopat fara nici un rezultat .
In principiu 10 - 20 sedinte de acupunctura .
Nu va convine, luati in continuare Aciclovir .
Succes .
Nu va suparati, am intrebat pentru o ruda din provincie care vrea sa stie cate zile trebuie sa inchirieze o garsoniera in Bucuresti pentru a face tratament la dumneavoastra .
Multumesc .
Sa inchirieze 20 zile ?
Multumesc .
Sa inchirieze 20 zile ?
Nu face 10 sedinte si daca nu se rezolva total, mai face peste 20 zile o serie .
Sa inchirieze 2 saptamani .
Sa inchirieze 2 saptamani .
Page 2 sur 2 • 1, 2