Translate
Derniers sujets
Carnea ambalata nu trebuie sa contina oxigen
Acupuncture et homéopathie :: Homeopatie :: Acupunctura chineza :: Informatii, discutii :: Ecologie alimentara
Page 1 sur 1
07082010

Carnea ambalata nu trebuie sa contina oxigen
Studii de caz din SUA
Exista cinci pasii cheie pentru prelungirea perioadei de valabilitate a carnii de porc, potrivit lui John Brook, Director al Federatiei Americane de Export pentru Europa, Rusia si Orientul Mijlociu. "Pastrarea la o temperatura scazuta, igiena, eliminarea oxigenului din pachet, prevenirea patrunderii din nou a oxigenului in pachet si - la nivel de retail - asigurarea unui mediu care contine cel putin 25% dioxid de carbon".
Sursa : revista PROGRESIV
Exista cinci pasii cheie pentru prelungirea perioadei de valabilitate a carnii de porc, potrivit lui John Brook, Director al Federatiei Americane de Export pentru Europa, Rusia si Orientul Mijlociu. "Pastrarea la o temperatura scazuta, igiena, eliminarea oxigenului din pachet, prevenirea patrunderii din nou a oxigenului in pachet si - la nivel de retail - asigurarea unui mediu care contine cel putin 25% dioxid de carbon".
Sursa : revista PROGRESIV
vstgx- Moderator
- Numarul mesajelor : 829
Varsta : 45
Puncte : 41358
Data de inscriere : 17/02/2010
Carnea ambalata nu trebuie sa contina oxigen :: Commentaires

Atentie si la aditivii alimentari
http://www.revista-informare.ro/showart.php?id=41&rev=2
http://www.revista-informare.ro/showart.php?id=41&rev=2
Permission de ce forum:
Vous ne pouvez pas répondre aux sujets dans ce forum
|
|
» Spasmophilie, pathologie gynécologique - applications du traitement homéopathique et d'acupuncture
» Consultation d'homéopathie par télémédecine
» Spasmophilie
» Le diabète - une cause psychosomatique
» Infection à coronavirus selon la médecine traditionnelle chinoise
» Infection avec coronavirus selon la médecine traditionnelle chinoise
» Point d'acupuncture