Translate
Derniers sujets
Metalele grele şi efectele lor asupra sănătăţii
Page 1 sur 1
25102010
Metalele grele şi efectele lor asupra sănătăţii
Va propun un subiect care ma preocupa in ultimul timp. Am inceput sa-mi pun intrebari serioase dupa accidentul ecologic din Ungaria. Din cele citite pana acum inteleg ca prezenta metalelor grele in organism provoaca multe boli. Tot din informatiile gasite am dedus ca remediile homeopate, citez "nu fac altceva decât să „împingă“ metalele grele în celule, astfel încât acesta este „ascuns“ şi nu mai este relevat prin analizele de sânge sau urină. Ceea ce desigur nu înseamnă că metalele grele au fost scoase din organism." Sursa quibono.net
Link sters
Admin
Ce solutii naturale avem la indemana pentru a elimina aceste metale grele din organismul adultilor dar si al copiilor?
Ce analize concludente putem face la noi in tara, pentru a afla prezenta metalelor grele in organism.
Le multumesc celor care imi vor raspunde.
Link sters
Admin
Ce solutii naturale avem la indemana pentru a elimina aceste metale grele din organismul adultilor dar si al copiilor?
Ce analize concludente putem face la noi in tara, pentru a afla prezenta metalelor grele in organism.
Le multumesc celor care imi vor raspunde.
vnegraia- Numarul mesajelor : 137
Puncte : 54022
Data de inscriere : 10/02/2010
Metalele grele şi efectele lor asupra sănătăţii :: Commentaires
vnegraia remediile homeopate contribue la eliminarea metalelor grele, in plus trateaza si efectele secundare produse de acestea ( nu pe cele ireversibile )
Cuprenil (Penicilamina ) este eficace in eliminarea metalelor grele .
Sunt unele unitati ce fac dozari de metale grele (Plumb, Mercur ) .
La Institutul de Medicina Legala se fac corect, dar din pacate nu e mai greu accesul la aceste servicii .
Cuprenil (Penicilamina ) este eficace in eliminarea metalelor grele .
Sunt unele unitati ce fac dozari de metale grele (Plumb, Mercur ) .
La Institutul de Medicina Legala se fac corect, dar din pacate nu e mai greu accesul la aceste servicii .
Ceruloplasmină 14.00 24 ORE DOP ROSU / SANGE
Carboxihemoglobină (CoHb) 41.00 48 ORE DOP MOV / SANGE
Coproporfirine 29.00 48 ORE RECIPIENT STERIL / URINA 24 ORE; recipient laborator/protectie lumina!
Fenol 21.00 48 ORE RECIPIENT STERIL / URINA SPOT
Fosfor anorganic 12.00 24 ORE DOP VERDE(HEPARINA) / SANGE
Fosfor 12.00 24 ORE RECIPIENT STERIL / URINA 24 ORE;recipient laborator
Cupru 35.00 24 ORE RECIPIENT STERIL / URINA 24 ORE;recipient laborator
Cupru 35.00 48 ORE EPRUBETA SPECIALA
Index sulfat 23.00 48 ORE RECIPIENT STERIL / URINA SPOT
Methanefrine 46.00 48 ORE RECIPIENT STERIL / URINA 24 ORE
Methemoglobină 41.00 48 ORE DOP MOV / SANGE
Protoporfirină – PEL 35.00 48 ORE DOP MOV / SANGE
Mangan 35.00 72 ORE RECIPIENT STERIL / URINA SPOT
Plumburie (Pb-u) 35.00 72 ORE RECIPIENT STERIL / URINA SPOT
Plumburie (Pb-u) 35.00 72 ORE RECIPIENT STERIL / URINA 24 ORE;recipient laborator
Plumbemie (Pb-s) 35.00 72 ORE DOP MOV / SANGE
Porfirine totale (PT) 35.00 48 ORE RECIPIENT STERIL / URINA 24 ORE
Porfobilinogen – PBG 35.00 48 ORE RECIPIENT STERIL / URINA 24 ORE; recipient laborator/protectie lumina!
Reacţia Fujiwara 35.00 48 ORE RECIPIENT STERIL / URINA SPOT
Tiocianaţi (TCN) 23.00 48 ORE
Link sters
Admin
Carboxihemoglobină (CoHb) 41.00 48 ORE DOP MOV / SANGE
Coproporfirine 29.00 48 ORE RECIPIENT STERIL / URINA 24 ORE; recipient laborator/protectie lumina!
Fenol 21.00 48 ORE RECIPIENT STERIL / URINA SPOT
Fosfor anorganic 12.00 24 ORE DOP VERDE(HEPARINA) / SANGE
Fosfor 12.00 24 ORE RECIPIENT STERIL / URINA 24 ORE;recipient laborator
Cupru 35.00 24 ORE RECIPIENT STERIL / URINA 24 ORE;recipient laborator
Cupru 35.00 48 ORE EPRUBETA SPECIALA
Index sulfat 23.00 48 ORE RECIPIENT STERIL / URINA SPOT
Methanefrine 46.00 48 ORE RECIPIENT STERIL / URINA 24 ORE
Methemoglobină 41.00 48 ORE DOP MOV / SANGE
Protoporfirină – PEL 35.00 48 ORE DOP MOV / SANGE
Mangan 35.00 72 ORE RECIPIENT STERIL / URINA SPOT
Plumburie (Pb-u) 35.00 72 ORE RECIPIENT STERIL / URINA SPOT
Plumburie (Pb-u) 35.00 72 ORE RECIPIENT STERIL / URINA 24 ORE;recipient laborator
Plumbemie (Pb-s) 35.00 72 ORE DOP MOV / SANGE
Porfirine totale (PT) 35.00 48 ORE RECIPIENT STERIL / URINA 24 ORE
Porfobilinogen – PBG 35.00 48 ORE RECIPIENT STERIL / URINA 24 ORE; recipient laborator/protectie lumina!
Reacţia Fujiwara 35.00 48 ORE RECIPIENT STERIL / URINA SPOT
Tiocianaţi (TCN) 23.00 48 ORE
Link sters
Admin
Referitor la Cuprenil am citit ca este un medicament alopat. Eu as fi interesata daca exista tratamente fitoterapeutice sau homeopate eficiente in eliminarea metalelor grele din organism. In privinta analizelor m-am interesat si nu le pot face in orasul in care locuiesc. In schimb am primit informatii potrivit carora apa potabila a depasit limitele admise privind mercurul, arsenicul si cianurile (in urma accidentului din Ungaria). Sunt constienta ca si inainte de acest accident apa nu se incadra in parametri rezonabili privind metalele grele (asa cum a recunoscut ANAR pe site-ul lor, ca nu au dotarea necesara pentru determinari periodice privind mercurul).
Deci vrem nu vrem probabilitatea ca cei care folosesc apa Dunarii sa fie contaminati cu metale grele este destul de mare. De aceea ma intereseaza ce pot sa fac pentru a minimaliza efectele negative produse in organism de metalele grele.
Nici un filtru de apa care sa-mi inspire incredere in privinta filtrarii metalelor grele nu am gasit.
Ce ma framanta cel mai mult este ca nu stiu exact cum sa procedez mai corect sa nu fie afectati cei doi copii pe care ii am(asemeni mie sunt multe mamici).
Multumesc mult celor care mi-au raspuns.
Deci vrem nu vrem probabilitatea ca cei care folosesc apa Dunarii sa fie contaminati cu metale grele este destul de mare. De aceea ma intereseaza ce pot sa fac pentru a minimaliza efectele negative produse in organism de metalele grele.
Nici un filtru de apa care sa-mi inspire incredere in privinta filtrarii metalelor grele nu am gasit.
Ce ma framanta cel mai mult este ca nu stiu exact cum sa procedez mai corect sa nu fie afectati cei doi copii pe care ii am(asemeni mie sunt multe mamici).
Multumesc mult celor care mi-au raspuns.
Da puteti folosii in functie de simptome Mercurius vivus in intoxicatia cu mercur, mercurius cyanatus cand sunt si cianuri si arsenicum album in intoxicatii cu arsenic .
Dr.Ioan a écrit:Da puteti folosii in functie de simptome Mercurius vivus in intoxicatia cu mercur, mercurius cyanatus cand sunt si cianuri si arsenicum album in intoxicatii cu arsenic .
As completa cu Nitric acid ca antidot .
Ce zici ?
Korsakov a écrit:Dr.Ioan a écrit:Da puteti folosii in functie de simptome Mercurius vivus in intoxicatia cu mercur, mercurius cyanatus cand sunt si cianuri si arsenicum album in intoxicatii cu arsenic .
Ce zici ?
Ce dilutie ?
Feodora a écrit:Korsakov a écrit:Dr.Ioan a écrit:Da puteti folosii in functie de simptome Mercurius vivus in intoxicatia cu mercur, mercurius cyanatus cand sunt si cianuri si arsenicum album in intoxicatii cu arsenic .
Ce zici ?
Ce dilutie ?
Dilutie joasa : CH 9
In concluzie remediile de mai sus le putem folosi doar la momentul aparitiei simptomelor clare specifice fiecaruia, adica dupa ce metalele grele afecteaza organismul, si in urma unui consult amanuntit.
Produsele fitoterapeutice detoxifiante ar fi o solutie la indemana celor fara studii medicale? Daca da, care ar fi cel mai complet si poate fi dat si copiilor?
Produsele fitoterapeutice detoxifiante ar fi o solutie la indemana celor fara studii medicale? Daca da, care ar fi cel mai complet si poate fi dat si copiilor?
Daca va faceti dozarea si gasiti toxicul in urina sau sange, este indicat medicament homeopat .
Plante detoxifiante sunt multe, Taraxacum officinale e una dintre ele .
Plante detoxifiante sunt multe, Taraxacum officinale e una dintre ele .
Intoxicatia mercurica da dureri de gura, stomac tip arsura, oboseala, cefalee, anorexie, inflamatii, scaderea imunitatii, insomnie, iar in stadiile tardive urmeaza complicatiile bolii, din care amintesc insuficienta renala .
Rahan a écrit:Si ce putem face daca suntem intoxicati ?
Citeste pe forum si fii mai atent .
Rahan a écrit:Si ce putem face daca suntem intoxicati ?
Intai va faceti analize din urina si sange - dozari .
Din pacate analizele de sange si urina pentru determinarea metalelor grele nu se fac in orice oras din tara....
vstgx a écrit:In Rusia voi faceti dozari ?
Normal, suntem o tara cu tehnologie avansata .