Rezultate pe:
 


Rechercher Cautare avansata

Ultimele subiecte
»  Hernie discale apres la chirurgie
Sam Feb 11, 2017 2:07 pm Scris de Amiens Picardie

» Point d'acupuncture pour apprendre les mathématiques.
Joi Ian 05, 2017 8:58 am Scris de Dr.Ioan

» L'herpes oculaire
Joi Ian 05, 2017 8:57 am Scris de Dr.Ioan

» Bon anniversaire.
Sam Dec 31, 2016 8:11 pm Scris de Rives Hara

» Le traitement du cancer avec le vaccin
Lun Dec 26, 2016 6:46 pm Scris de Dr.Ioan

» L'acupuncture peut augmente l'immunité?
Lun Dec 26, 2016 6:45 pm Scris de Dr.Ioan

» Blocaj emotional
Joi Sept 08, 2016 3:51 pm Scris de Patrascu T Dumitru

» Esofagita de reflux
Mier Aug 24, 2016 4:55 pm Scris de Dr.Ioan

Share
-

Add to netvibes

-

301 Redirect Code Generator Tool

Get our toolbar!
[Valid RSS]
Flux RSS


Yahoo! 
MSN Acum este: Dum Feb 26, 2017 11:57 am

Conditii de utilizare a forumului

Moderatorii acestui forum se angajeaza sa stearga sau sa editeze toate mesajele cu caracter reprehensibil, cat mai repede posibil. Totusi, este imposibil sa treaca in revista toate mesajele. Recunoasteti deci ca toate mesajele postate pe acest forum exprima punctul de vedere si parerea autorilor respectivi si nu cele ale moderatorilor sau webmasterilor (cu exceptia mesajelor scrise de catre ei) si in consecinta nu pot fi facuti responsabili.

Acest forum utilizeaza cookies pentru a stoca informatii pe calculatorul dvs. Aceste cookies nu vor contine nici o informatie personala, ele servesc doar la ameliorarea conditiilor pentru utilizatori. Doar adresa de email este utilizata pentru a confirma detaliile inscrierii dvs. si parola (si cu scopul de va trimite parola in caz ca o uitati).

- mesajele agresive sau defaimatoare, insultele si criticile personale, grosolaniile si vulgaritatile si in general toate mesajele care incalca legile in vigoare, sunt interzise.
- mesajele ce incita la - sau evoca - practici ilegale sunt interzise ;
- daca difuzati informatii ce provin dintr-un alt website
, verificati inainte daca site-ul respectiv nu interzice acest lucru. Mentionati adresa site-ului respectiv din respect pentru munca administratorilor !
- va multumim ca postati mesaje o singura data. Repetarile sunt dezagreabile si inutile!
- va multumim ca sunteti atenti la gramatica si ortografie. Recomandam sa nu folositi stilul SMS!

Orice mesaj ce incalca dispozitiile de mai sus va fi editat sau sters fara preaviz sau justificare suplimentara atunci cand moderatorii sunt disponibili. Abuzurile vor avea ca si consecinta rezilierea inscrierii. Internetul nu este nici un spatiu anonim, nici un spatiu de ilegalitate! Ne rezervam dreptul de a informa pe furnizorul dvs. de acces internet si/sau autoritatile judiciare, in cazul in care sesizam un comportament rau intentionat. Adresa IP a oricarui utilizator este inregistrata cu scopul de a va ajuta sa respectati aceste conditii

Selectind Accept:
- recunoasteti ca ati citit in integralitate prezentul regulament;
- va angajati sa respectati fara rezerve prezentul regulament;
- acordati moderatorilor din acest forum dreptul de a sterge, muta sau edita orice subiect de discutie si in orice moment.

1. Nu este permis utilizare unui limbaj necivilizat, jignitor, userul va fi banat imediat si definitiv . 2. Nu este permisa reclama pentru institutii, firme, medici, farmacisti,etc, fara acordul administratorului, userul va fi banat imediat si definitiv . 3. Nu este admisa nici reclama mascata, prin raspunsuri sau interventii, initial va fi atentionat userul si ulterior banat daca continua . 4. La intrebarile pacientilor, vor raspunde medicii admisi ca moderatori ai forumului . 5. Statutul de moderator este obtinut numai dupa un numar semnificativ de postari si in functie de calitatea informatiei . 6. Nu sunt admise pe forum materiale copiate integral de pe alte surse . Obligatoriu se va cita sursa . 7. Orice alte probleme intampinate, intrebari, vor scrise doar pe aceasta sectiune . 8. Userii ce scriu au obligatia de a posta la acea sectiune corespunzatoare. Daca nu exista subiectul respectiv atunci poate fi luat in considerare ca un subiect nou, fiind de dorit numai subiecte unice . 9. Casutele postale sunt dezactivate de administrator, pentru a se evita trimiterea de virusi sau mesaje jignitoare . 10. Nu sunt permise imagini, avataruri mari sau virusate . 11. Moderatorii vor raspunde in limita timpului disponibil, neavand nici o obligatie contractuala cu forumul sau cu pacientii . Daca nu vi s-a raspuns inseamna ca : - nu a avut timp - nu este in masura sa va dea informatia corecta, verificata - problema d-vs nu se poate rezolva pe forum, scopul forumului fiind doar schimbul de idei, discutii si nu rezolvarea unor probleme medicale . Nici nu ar fi deontologic sa fie tratati pacientii prin intermediul forumurilor sau site-uri, rolul lor fiind doar de informare . Daca nu vi s-a raspuns, nu insistati, riscati sa fiti banati . 12. Acest site nu gazduieste nici un fisier media sau orice alt tip de fisier care ar putea fi sub influenta drepturilor de autor. Linkurile prezente pe acest site duc catre alte siteuri!Nu raspundem de acesarea linkurilor si descarcarea fisierelor la care duc acestea!Accesarea linkurilor de pe acest site , cat si descarcarea fisierelor la care duc acestea presupune responsabilitatea dumneavoastra