Acupuncture et homéopathie
Translate
 
 

Rezultate pe:
 


Rechercher Cautare avansata

[Valid RSS]
Flux RSS


Yahoo! 
MSN 


Homeopatie acupunctura

https://migraineh.blogspot.ro/

Primele dovezi clinice ca drogurile anti-cancer declanșeaza infecții virale

Aller en bas

04052010

Message 

Primele dovezi clinice ca drogurile anti-cancer declanșeaza infecții virale Empty Primele dovezi clinice ca drogurile anti-cancer declanșeaza infecții virale
ScienceDaily (19 aprilie 2010) - progrese importante în lupta împotriva cancerului au venit în calitate de cercetători a demonstrat că virusurile și cancerul interacționează în moduri care au fost anterior necunoscute pentru oamenii de stiinta.
Un nou studiu condus de oameni de știință UNC arată că un medicament de cancer comune poate activa o infecție virală care, în mod paradoxal, poate ajuta la medicamente anti-virale eradicarea virusului cancerului asociate.

Studiul de cooperare, realizat de o echipa de oameni de știință UNC Universitatea de Medicină și Proiectului UNC în Malawi, a demonstrat pentru prima dată la om ca un medicament comun utilizat pentru a trata limfomului Burkitt poate activa infecția cu virusul Epstein-Barr (VEB), un virus care se situează de obicei latentă în interiorul celulelor tumorale pacienților afectați. Constatarea deschide calea pentru un studiu viitor, utilizând atât un medicament de cancer și un agent antiviral pentru a eradica atât infecția cu virus activ și tumorale.
Constatările sunt raportate în 1-4 problema clinică revista Cancer Research.

Margaret Gulley, MD, profesor de patologie si medicina de laborator, a spus: "Ceea ce am învățat din această lucrare este un mijloc potențial de valorificare pe prezența de genomuri virale în celulele tumorale de a modifica aceste celule tumorale într-un mod care le face mai sensibile la tratament
Descoperirile noastre au implicații pentru alte afecțiuni maligne VEB legate de faptul că, în general, sunt printre cele mai comune forme de cancer la nivel mondial. ". Gulley este un membru al UNC Lineberger globală Cancer Center.

VEB infecteaza mai mult de 90 la sută din populația lumii și este asociată cu boli care variază de la mononucleoză infecțioasă la limfoame, cancerul gastric și cancer al nasului și gâtului.

limfomul Burkitt, care este asociată cu EBV, este rară în cele mai multe părți ale lumii, dar este endemică în Africa sub-sahariană. Limfomul Burkitt este un tip agresiv, cu creștere rapidă de limfom non-Hodgkin, care apare adesea la copii. Boala poate afecta maxilarului, intestinului, ganglionilor limfatici, sau de alte organe

Studiul a demonstrat că se începe tratamentul cu ciclofosfamidă medicament anti-cancer la copii cu limfom Burkitt a declanșat simultan o infecție activă VEB. Replicarea a crescut de VEB în țesutul face aceste celule canceroase mai sensibile la medicamente antivirale care ucide celulele care conțin replicare a virusului. agenți antivirală, cum ar fi ganciclovir și valacyclovir sunt deja în utilizarea clinică de rutină pentru tratarea infecțiilor virale active.

Au fost testate 21 de pacienți cu diagnostic confirmat de limfom VEB legate de Burkitt. Pacienți au variat în vârstă 5-15 si au fost sub tratament cu ciclofosfamidă pentru cancer lor.
Prin analiza de laborator a probelor biopsie, cercetatorii au descoperit ca ciclofosfamida pare a induce faza de infecție virală cele mai sensibila la tratament antiviral.

"Urmatorul pas", explica Gulley, "este de a proiecta un studiu clinic utilizând atât Cytoxan și un agent antiviral simultan." Planuri pentru un astfel de proces sunt deja în curs de desfășurare, sub conducerea lui Carol Shores, MD, PhD, profesor asociat de intervenții chirurgicale în Departamentul UNC de ORL / capului și gâtului de Chirurgie și autor principal al studiului.

Alți oameni de știință UNC implicati în studiu sunt membri ai departamentelor de patologie, ORL, medicina și / divizare boli infecțioase. colaboratori suplimentare sunt afiliate cu Kamuzu Spitalul Central și UNC Proiectul Malawi, și Dr. Kenney Shannon, care a fost Sarah Graham profesor Kenan la UNC înainte de aderarea la departamentele de medicina si oncologie la Universitatea din Wisconsin din Madison.
Dr Ioan Dumitrescu
Dr Ioan Dumitrescu
Admin
Admin

Numarul mesajelor : 2146
Puncte : 41016
Data de inscriere : 24/07/2009

http://sites.google.com/site/acupuncturareumatism/

Revenir en haut Aller en bas

Partager cet article sur : diggdeliciousredditstumbleuponslashdotyahoogooglelive

Primele dovezi clinice ca drogurile anti-cancer declanșeaza infecții virale :: Commentaires

Dr Ioan Dumitrescu

Message le Mar Mai 04, 2010 10:54 pm par Dr Ioan Dumitrescu

Universitatea din Kanazawa, Institutul de Cercetare a Cancerului SAS lărgește înțelegerea terapie genică cancerului

Date detaliate în "GSK3 dereglată beta) (sustine gastro-intestinale supraviețuirea celulelor canceroase prin modularea umane reverstranscriptaza telomerazei și telomerazei" au fost prezentate. "Glicogen sintetazei kinazei-3beta (GSK3beta) reglementează mai multe căi de semnalizare celulară și a fost implicat în intoleranță la glucoză, tulburările neurodegenerative, și a inflamației. Am investigat expresie, a activității, și rolul patologice presupuse de GSK3beta în gastro-intestinale, pancreas, ficat și cancerul, "Oamenii de știință în Kanazawa, Japonia raport.

"Colon, de stomac, pancreas, ficat și linii celulare de cancer; nonneoplastic celule HEK293; și egalată de perechi de țesuturile normale și tumorale ale stomacului și pacienți cu cancer de colon, au fost examinate de exprimare și de fosforilare GSK3beta sale la serina 9 (forma inactivă) și tirozină 216 ( forma activă), prin Western immunoblotting și pentru activitatea GSK3beta de test in vitro kinazei efectele inhibitorilor GSK3beta mici molecule și de interferența ARN asupra supraviețuirii celulare, proliferarea,. și apoptoza au fost examinate in vitro și pe colon xenogrefe umane la șoareci de celule canceroase athymic Efectele de inhibare GSK3beta pe revers transcriptazei umane telomerazei (hTERT) expresie și activitatea telomerazei au fost comparate între cancerului de colon și a celulelor HEK293.. cancer liniile de celule și țesuturi cel mai crescut de cancer de exprimare a arătat GSK3beta și a crescut tirozină 216 de fosforilare și activitate, dar a scăzut serina 9 fosforilare comparativ cu celulele și țesuturile HEK293 nonneoplastic Inhibarea GSK.!
3beta a dus la supravietuirea celulara atenuate și a proliferării și a crescut apoptoza în cele mai multe linii celulare de cancer și în HT-29 xenogrefe la rozătoare, dar nu în celulele HEK293. inhibarea GSK3beta in celulele cancerului de colon a fost asociată cu scăderea exprimare și activitatea telomerazei hTERT ", a scris W. Mai și colegi, Universitatea Kanazawa, Institutul de Cercetare a Cancerului SAS.

Revenir en haut Aller en bas

Revenir en haut


 
Permission de ce forum:
Vous ne pouvez pas répondre aux sujets dans ce forum