Acupuncture et homéopathie
Acupuncture et homéopathie
Vous souhaitez réagir à ce message ? Créez un compte en quelques clics ou connectez-vous pour continuer.
Translate
 
 

Rezultate pe:
 


Rechercher Cautare avansata

[Valid RSS]
Flux RSS


Yahoo! 
MSN 


Homeopatie acupunctura

https://migraineh.blogspot.ro/

APĂRAREA DREPTURILOR NOASTRE LA SĂNĂTATE NATURALĂ ȘI ALIMENTAȚIE FĂRĂ ORGANISME MODIFICATE GENETIC

Aller en bas

07062011

Message 

APĂRAREA DREPTURILOR NOASTRE LA SĂNĂTATE NATURALĂ ȘI ALIMENTAȚIE FĂRĂ ORGANISME MODIFICATE GENETIC Empty APĂRAREA DREPTURILOR NOASTRE LA SĂNĂTATE NATURALĂ ȘI ALIMENTAȚIE FĂRĂ ORGANISME MODIFICATE GENETIC
INITIATIVA PENTRU UN REFERENDUM EUROPEAN
06/07/11
MIȘCAREA VIEȚII - APĂRAREA DREPTURILOR NOASTRE LA SĂNĂTATE NATURALĂ ȘI ALIMENTAȚIE FĂRĂ ORGANISME MODIFICATE GENETIC
Dragi susținători și prieteni,
Ulterior lansării noului nostru site în limba română și colectării a peste 250,000 semnături pentru petiția Inițiativei Referendumului European pentru Remedii Naturale, ne face plăcere să vă invităm la un eveniment incitant, la București. Conferința "Mișcarea vieții - Apărarea drepturilor noastre la sănătate naturală și alimentație fără organisme modificate genetic" va avea loc în Sala Titulescu din cadrul Complexului Expozițional ROMEXPO din București, joi 30 iunie 2011.
Fiind vorba de un eveniment sponsorizat de Fundația de Sănătate Dr. Rath, intrarea este liberă. Parcarea este de asemenea gratuită. Accesul în sala de conferință se face începând cu ora 17.30. Evenimentul va începe la ora 18.00 și se va încheia în jurul orei 20.30.
Conferința va fi susținută de:
Dr. Aleksandra Niedzwiecki (USA / Polonia), Director General și Director de Cercetare la Institutul de Cercetare Dr. Rath din Santa Clara, California, Prelegerea Dr. Niedzwiecki se intitulează: Progrese în domeniul asistenței medicale naturale. Cercetător biomedical de frunte în dezvoltarea medicinei celulare, preocupările sale științifice au fost adoptate pe scară largă de către universități și instituții științifice de prestigiu, care includ Universitatea Rockefeller din New York, Universitatea din Toronto, Canada precum și Institutul de Știință și Medicină Linus Pauling din California. În prelegerea sa, Dr. Niedzwiecki va explica, pe baza recentelor descoperiri științifice revoluționare în domeniul sănătății celulare și al cercetării asupra vitaminelor, posibilitatea ca bolile cardiovasculare, cancerul, SIDA și alte boli comune ale zilelor noastre, să fie total necunoscute generațiilor viitoare.
Paul Anthony Taylor (Marea Britanie), Director Executiv al Fundației de Sănătate Dr. Rath, organizația coordonatoare a campanieiInițiativă pentru un Referendum European, Prelegerea domnului Taylor se intitulează: Apărarea dreptului nostru la sănătate în "Bruxelles UE". Scriitor de renume internațional, cercetător și orator pe tema Comisiei Codex Alimentarius, el va revela originile ascunse ale UE, va analiza atacul acesteia asupra terapiilor naturale și va explica modul cum 'Mișcarea Vieții' a fost inițiată pentru a apăra, la scară globală, drepturile noastre la sănătate și alimentație fără organisme modificate genetic.
August Kowalczyk (Polonia), fost prizonier în lagărul de concentrare Auschwitz în timpul celui de-al doilea război mondial. Discursul domnului Kowalczyk se intitulează: Lecții ale istoriei. Prin descrierea experiențelor sale trăite în "iadul pe pământ" de la Auschwitz, din care a scăpat în 1942, el va aduce o mărturie profund mișcătoare despre caracterul inuman al "afacerii cu boala" care, prin intermediulCartelului Chimic și Farmaceutic IG Farben, a folosit prizonierii de la Auschwitz ca sursă de muncă sclavagistă și i-a obligat să ia parte la experimente medicale letale care implicau folosirea de medicamente sintentice patentate și vaccinuri.
Jerzy Ulatowski (Polonia), fost prizonier în lagărul de concentrare Auschwitz în timpul celui de-al doilea război mondial. Discursul domnului Ulatowski se intitulează: Lecții ale istoriei. Deportat la Auschwitz împreună cu mama și sora sa în 1944, a reușit să scape împreună cu familia sa la începutul anului 1945. După război, domnul Ulatowski a studiat dreptul la Universitatea din Varșovia. Domnul Ulatowski este membru al Comitetului Internațional Auschwitz și Președinte al Asociației Copiilor Foștilor Prizonieri din Lagărele de Concentrare Naziste.
Având în vedere căpetiția pentru un Referendum asupra Remediilor Naturale a fost semnată de peste 43.000 de români, ne așteptăm ca cererea de locuri la acest eveniment unic și memorabil să fie destul de mare. Pentru a vă asigura locul și a evita eventuale dezamăgiri, vă sfătuim să ajungeți cât mai devreme posibil, chiar de la ora 17.30 când este permis accesul în sală.
Pentru detalii despre cum puteți ajunge la Complexul Expozițional ROMEXPO/Sala Titulescu, click aici.
Click aici pentru a descărca Harta Complexului Expozițional ROMEXPO. Sala Titulescu este clădirea H1.
Prima ediție în limba română a istoricei cărți "Rădăcinile Naziste ale Bruxelles UE" va fi disponibilă pentru vânzare la Sala Titulescu, după eveniment. Cartea va avea prețul de 25 lei. Se acordă reduceri speciale pentru persoanele care achiziționează un număr mai mare de exemplare și se înscriu pentru a deveni distribuitori ai acestei cărți.

Ne cerem scuze pentru faptul că, la acest eveniment, putem accepta doar plăți în numerar la achiziționarea cărților.
Pentru a citi newsletter-ul online și a avea acces la informații suplimentare, click aici
Cu cele mai bune urări,
Echipa campaniei Inițiativei pentru un Referendum European
Dr Ioan Dumitrescu
Dr Ioan Dumitrescu
Admin
Admin

Numarul mesajelor : 2149
Puncte : 46845
Data de inscriere : 24/07/2009

http://sites.google.com/site/acupuncturareumatism/

Revenir en haut Aller en bas

Partager cet article sur : redditgoogle

APĂRAREA DREPTURILOR NOASTRE LA SĂNĂTATE NATURALĂ ȘI ALIMENTAȚIE FĂRĂ ORGANISME MODIFICATE GENETIC :: Commentaires

Dr Ioan Dumitrescu

Message le Mar Juin 07, 2011 7:40 pm par Dr Ioan Dumitrescu

INITIATIVA UNUI REFERENDUM EUROPEAN
Un Referendum pentru remediile naturale

Ce este campania "Referendum pentru remediile naturale"?
Prin desfasurarea in toate cele 27 de state membre ale Uniunii Europene a "Referendumului pentru remediile naturale" campania isi propune garantarea pentru toti cetățenii UE a accesului liber la remedii naturale fundamentate științific. In vederea atingerii acestui țel, dorim sa obținem un milion de semnături printr-o petiție care sa ceară organizarea fără întârziere, in cadrul Uniunii Europene, a acestui referendum.
De ce este nevoie de aceasta inițiativă?

Sub aparența "protecției sănătății publice" legislația europeana vine cu masuri draconice menite să restricționeze informațiile despre majoritatea remediilor naturale si uzul acestora. Toate acestea in timp ce milioane de oameni mor anual din cauza unor boli cronice precum atacul de cord, atacul cerebral si cancerul si sute de studii clinice si științifice demonstrează faptul ca remediile naturale (incluzând si terapiile cu vitamine) pot preveni apariția acestor boli. Pentru a afla cat de restrictive sunt legile europene cu privire la remediile naturale, precum si amenințarea dreptului de a le putea alege, din Statele Unite, apăsați aici.
Care este situația curenta a acestei campanii?
Debutul acestei petiții a avut loc in 2002, iar la acea vreme eram inca conduși de speranța ca Bruxelles va asculta vocile oamenilor. De atunci si pana acum insa, ca urmare a impunerii cetățenilor Europei a Tratatului dictatorial de la Lisabona, cele mai mari temeri ale noastre despre natura acestui concept si a structurii nedemocrate care il insoteste, au devenit realitate. Ținând seama de aceasta si de faptul ca peste un sfert de milion de oameni au semnat petiția, am decis ca este important sa continuam campania, maximizând in același timp eforturile de trezire a conștiinței globale cu privire la adevărata natura a sistemului de la Bruxelles si a originii sale.
Așa cum cutremurătoarea carte "Rădăcinile naziste ale UE Bruxelles" o arata, arhitecții cheie ai conceptului 'UE Bruxelles' au fost recrutați dintre aceiași tehnocrați care anterior concepusera planurile unei posibile Europe naziste de dupa cel de-al Doilea Razboi Mondial. Acest fapt, ascuns in mod deliberat cetatenilor Europei de mai bine de saptezeci de ani, explica similitudinea socanta dintre natura nedemocrata a UE Bruxelles si planurile naziste postbelice pentru o “arie economica europeana integrata”. Daca dupa lectura acestei importante carti doriti sa ne ajutati voluntar in raspandirea informatiilor pe care le contine, va rugam sa ne contactati.
In lumina noii intelegeri a naturii 'UE Bruxelles' a devenit din ce in ce mai clar pentru noi faptul ca rezultatul luptei globale pentru libertatea sanatatii si a alegerii remediilor naturale este direct dependent de demontarea acestei structuri si inlocuirea ei cu o Europa cu adevarat democrata.
Pentru a contribui la atingerea acestui scop, incurajam de asemenea semnarea petitiei 'O Europa pentru oameni, dinspre oameni'. Redactat de catre supravietuitorii lagarului de concentrare Auschwitz din Al Doilea Razboi Mondial, acest document unic justifica necesitatea ca sanatatea si vietile cetatenilor Europei sa fie aparate de interesele corporatiste ale caror profituri de mii de milioane de dolari rezulta din transformarea corpului uman intr-o piata de desfacere. Numitorul comun al acestor interese, reprezentate in primul rand prin industria farmaceutica si industria alimentara a organismelor modificate genetic, sunt produsele patentate care dau seama de investitiile gigantice de grup facute pe cheltuiala sanatatii si a vietilor a milioane de oameni. Petitia "Europa pentru oameni, dinspre oameni" cere deci dreptul la sanatate; dreptul la viata; dreptul la o alimentatie naturala; dreptul la un mediu de viata sanatos; respect pentru demnitatea umana si protectia valorilor sociale.

Revenir en haut Aller en bas

Dr Ioan Dumitrescu

Message le Mar Juin 07, 2011 7:41 pm par Dr Ioan Dumitrescu

Accesati site European referendum initiative
eu-referendum.org

Revenir en haut Aller en bas

L'auteur de ce message est actuellement banni du forum - Voir le message

Dr Ioan Dumitrescu

Message le Mar Juin 07, 2011 7:50 pm par Dr Ioan Dumitrescu

Nu stiu, am primit pe e-mail mesajul .

Revenir en haut Aller en bas

L'auteur de ce message est actuellement banni du forum - Voir le message

Nirolf

Message le Mer Juil 13, 2011 9:32 am par Nirolf

Asta ma enerveaza pe mine, cat de smecheri sunt tipii astia si cum scot banii de la fraieri, si unii din acesti "fraieri" chiar au nevoie de o solutie pentru problema lor. Ma refer in special la aia care dau solutii cum sa te lasi de fumat, sau sa scapi de diabet, cancer sau alte boli. Toate contra cost, stale-ar banii in gat!
Mai rau este cand cel care a apelat la metodele lor nici nu obtine rezultatul scontat.

Revenir en haut Aller en bas

Feodora

Message le Mer Juil 13, 2011 4:50 pm par Feodora

Toti am luat plasa Nirolf .

Revenir en haut Aller en bas

L'auteur de ce message est actuellement banni du forum - Voir le message

Message  par Contenu sponsorisé

Revenir en haut Aller en bas

Revenir en haut


 
Permission de ce forum:
Vous ne pouvez pas répondre aux sujets dans ce forum