Acupuncture et homéopathie

Rejoignez le forum, c’est rapide et facile

Vous souhaitez réagir à ce message ? Créez un compte en quelques clics ou connectez-vous pour continuer.
Translate

Rezultate pe:

Rechercher Cautare avansata

Derniers sujets
» Acupuncture cas de Parkinson
Firma Merck a recunoscut ca inoculeaza virusi periculosi in vaccinuri EmptyDim Mai 22, 2022 12:01 am par Dr Ioan Dumitrescu

» Fibromyalgie traite par l'acupuncture
Firma Merck a recunoscut ca inoculeaza virusi periculosi in vaccinuri EmptyJeu Mai 05, 2022 4:38 pm par Dr Ioan Dumitrescu

»  Fibromyalgie
Firma Merck a recunoscut ca inoculeaza virusi periculosi in vaccinuri EmptyLun Juin 07, 2021 1:52 pm par Dr Ioan Dumitrescu

» Centre médical d'excellence
Firma Merck a recunoscut ca inoculeaza virusi periculosi in vaccinuri EmptySam Mai 15, 2021 9:02 pm par Dr Ioan Dumitrescu

» Endométriose
Firma Merck a recunoscut ca inoculeaza virusi periculosi in vaccinuri EmptyDim Jan 17, 2021 10:51 am par Dr Ioan Dumitrescu

» Spasmophilie, pathologie gynécologique - applications du traitement homéopathique et d'acupuncture
Firma Merck a recunoscut ca inoculeaza virusi periculosi in vaccinuri EmptyLun Nov 16, 2020 12:26 am par Dr Ioan Dumitrescu

» Consultation d'homéopathie par télémédecine
Firma Merck a recunoscut ca inoculeaza virusi periculosi in vaccinuri EmptyJeu Mai 07, 2020 2:51 pm par Dr Ioan Dumitrescu

» Spasmophilie
Firma Merck a recunoscut ca inoculeaza virusi periculosi in vaccinuri EmptyMer Mai 06, 2020 12:35 pm par Dr Ioan Dumitrescu

[Valid RSS]
Flux RSS

Yahoo! 
MSN 

Homeopatie acupunctura

https://migraineh.blogspot.ro/
Share

Firma Merck a recunoscut ca inoculeaza virusi periculosi in vaccinuri

27012010

Firma Merck a recunoscut ca inoculeaza virusi periculosi in vaccinuri Empty Firma Merck a recunoscut ca inoculeaza virusi periculosi in vaccinuri

Aeste dezvaluiri, precum si rechizitoriul lui Wodarg, impun mai multa responsabilitate din partea fatorilor de decizie din domeniul sanatatii din Romania .
Sursa humanite.fr/2010-01-07_Societe_Grippe-A-L-implacable-requisitoire-du-depute-Wodarg

Link sters de admin
Teodorescu Cornel
Teodorescu Cornel

Numarul mesajelor : 164
Puncte : 54435
Data de inscriere : 04/01/2010

Revenir en haut Aller en bas

Partager cet article sur : reddit

Firma Merck a recunoscut ca inoculeaza virusi periculosi in vaccinuri :: Commentaires

Dr Ioan Dumitrescu

Message Mer Jan 27, 2010 2:37 pm par Dr Ioan Dumitrescu

Foarte interesant, dezvolti tu subiectul sau eu ?

Feodora

Message Mer Jan 27, 2010 3:57 pm par Feodora

Nu am inteles astia ne vaccineaza ca noi sa facem cancer ?

Mihai

Message Mer Jan 27, 2010 5:12 pm par Mihai

Eu nu m-am vaccinat si acum ma felicit .
Vecinul meu da si acum are furnicaturi in maini, picioare, se simte rau de tot . S-a dus la spital, i-au dat sa faca analize, tomgrafie dar trebuie sa plateasca o parte dintre ele ca cica aia nu le deconteaza casa de asigurari . Cu banii o duce prost, ce ma sfatuiti sa faca ?

brunhilda

Message Mer Fév 03, 2010 10:44 am par brunhilda

ne vaccineaza pentru profitul imediat (prin vanzarea vaccinurilor) si profitul viitor - banii platiti pentru tratamentele bolilor autoimune generate de vaccinuri...

este strigator la cer ...cum am ajuns la mana unor profitori care nu pun niciun pret pe viata, care manipuleaza masele si creaza panica, care nu se dau in laturi de la nimic...

Dr Ioan Dumitrescu

Message Mer Fév 03, 2010 4:52 pm par Dr Ioan Dumitrescu

brunhilda a écrit:ne vaccineaza pentru profitul imediat (prin vanzarea vaccinurilor) si profitul viitor - banii platiti pentru tratamentele bolilor autoimune generate de vaccinuri...

este strigator la cer ...cum am ajuns la mana unor profitori care nu pun niciun pret pe viata, care manipuleaza masele si creaza panica, care nu se dau in laturi de la nimic...

Gata acum am scapat de vaccinare, s-a speriat virusul de criticile adversarilor vaccinarilor si nu mai este epidemie .

Geta

Message Mer Fév 03, 2010 6:07 pm par Geta

Ioan a écrit:
brunhilda a écrit:ne vaccineaza pentru profitul imediat (prin vanzarea vaccinurilor) si profitul viitor - banii platiti pentru tratamentele bolilor autoimune generate de vaccinuri...

Gata acum am scapat de vaccinare, s-a speriat virusul de criticile adversarilor vaccinarilor si nu mai este epidemie .

Voi faceti misto, dar si bunica mea s-a vaccinat si acum ii este rau , va rog nu mai glumiti si spuneti-mi ce tratament sa ii dau .

brunhilda

Message Mer Fév 03, 2010 7:06 pm par brunhilda

exista o farmacie - IRICEANU - care face antivaccinuri ... cred ca daca intrebi... poate au facut antidotul...

Dr Ioan Dumitrescu

Message Mer Fév 03, 2010 7:54 pm par Dr Ioan Dumitrescu

brunhilda a écrit:exista o farmacie - IRICEANU - care face antivaccinuri ... cred ca daca intrebi... poate au facut antidotul...

Am cautat pe google si am gasit asta
Remedii homeopate si alopate; distribuitor produse homeopate

Adresa: Str. Ion Iriceanu, nr. 11, sector 4, Bucuresti,
Telefon: Tel. 0740.003.516; Tel/Fax 021.332.65.45

Ii voi contacta, multumesc mult .

brunhilda

Message Jeu Fév 04, 2010 9:14 am par brunhilda

Cu mare placere!

de la dansii am luat antivaccinuri pentru:
- antipolio
- BCG
- rujeolic (din pacate...este ultimul vaccin pe care i l-am facut fetitei mele - la 7 luni, inainte sa ma informez si implicit luminez in legatura cu vaccinurile)
- hepatita B

Dr Ioan Dumitrescu

Message Jeu Fév 25, 2010 10:25 pm par Dr Ioan Dumitrescu

Link sters de admin

E datoria medicului sa isi informeze pacientii despre efectele pozitive sau negative ale medicamentelor . Asa e deontologic . Il felicit pe Dr Rares .

Roxana

Message Sam Aoû 14, 2010 12:18 pm par Roxana

Cum va explicati ca unii medici nu numai ca au recomandat vaccinul impotriva lui AH1N1,dar l-au si facut?Eu am cautat pe internet informatii si m-am ingrozit.M-am straduit sa conving toti membrii familiei si toti prietenii sa nu se vaccineze...

vstgx

Message Sam Aoû 14, 2010 1:58 pm par vstgx

Stiu ca exista o asociatie a pacientilor care le apara drepturile sau sunt doar vorbe !
In America au fost actiuni in instanta si firmele producatoare de vaccinuri au pierdut milioane de dolari .
In Romania sindicatul Independent al Juriştilor din Romania a anunţăt că a
solicitat Curţii de Apel Bucureşti, secţia 8 Contencios, anularea
Ordinului Ministerului Sănătăţii Publice numărul 574/269 din 2008 in
vederea stopării Campaniei de vaccinare HPV - SILGARD / CERVARIX
iniţiata in şcolile romaneşti, la fetiţele de clasa a-IV-a. Motivul
principal al acestei acţiuni il constituie faptul că această vaccinare
ar putea genera mai multe decese decat cancerul de col uterin
Demersul face parte dintr-o acţiune mai amplă, organizată in colaborare
de Asociaţia Christiana Bucuresti, Federaţia Pro Vita Romania, Fundaţia
Sfinţii Martiri Brancoveni şi Asociaţia Rost.

vstgx

Message Sam Aoû 14, 2010 2:51 pm par vstgx

Eu nu am fost vaccinat si nici familia mea, altfel sigur ii actionam in judecata

Message  par Contenu sponsorisé