Translate
Derniers sujets
Firma Merck a recunoscut ca inoculeaza virusi periculosi in vaccinuri
Acupuncture et homéopathie :: Homeopatie :: Acupunctura chineza :: Informatii, discutii :: Ecologie medicala
Page 1 sur 1
27012010
Firma Merck a recunoscut ca inoculeaza virusi periculosi in vaccinuri
Aeste dezvaluiri, precum si rechizitoriul lui Wodarg, impun mai multa responsabilitate din partea fatorilor de decizie din domeniul sanatatii din Romania .
Sursa humanite.fr/2010-01-07_Societe_Grippe-A-L-implacable-requisitoire-du-depute-Wodarg
Link sters de admin
Sursa humanite.fr/2010-01-07_Societe_Grippe-A-L-implacable-requisitoire-du-depute-Wodarg
Link sters de admin
Teodorescu Cornel- Numarul mesajelor : 164
Puncte : 54435
Data de inscriere : 04/01/2010
Firma Merck a recunoscut ca inoculeaza virusi periculosi in vaccinuri :: Commentaires
Foarte interesant, dezvolti tu subiectul sau eu ?
Nu am inteles astia ne vaccineaza ca noi sa facem cancer ?
Eu nu m-am vaccinat si acum ma felicit .
Vecinul meu da si acum are furnicaturi in maini, picioare, se simte rau de tot . S-a dus la spital, i-au dat sa faca analize, tomgrafie dar trebuie sa plateasca o parte dintre ele ca cica aia nu le deconteaza casa de asigurari . Cu banii o duce prost, ce ma sfatuiti sa faca ?
Vecinul meu da si acum are furnicaturi in maini, picioare, se simte rau de tot . S-a dus la spital, i-au dat sa faca analize, tomgrafie dar trebuie sa plateasca o parte dintre ele ca cica aia nu le deconteaza casa de asigurari . Cu banii o duce prost, ce ma sfatuiti sa faca ?
ne vaccineaza pentru profitul imediat (prin vanzarea vaccinurilor) si profitul viitor - banii platiti pentru tratamentele bolilor autoimune generate de vaccinuri...
este strigator la cer ...cum am ajuns la mana unor profitori care nu pun niciun pret pe viata, care manipuleaza masele si creaza panica, care nu se dau in laturi de la nimic...
este strigator la cer ...cum am ajuns la mana unor profitori care nu pun niciun pret pe viata, care manipuleaza masele si creaza panica, care nu se dau in laturi de la nimic...
brunhilda a écrit:ne vaccineaza pentru profitul imediat (prin vanzarea vaccinurilor) si profitul viitor - banii platiti pentru tratamentele bolilor autoimune generate de vaccinuri...
Gata acum am scapat de vaccinare, s-a speriat virusul de criticile adversarilor vaccinarilor si nu mai este epidemie .
Ioan a écrit:brunhilda a écrit:ne vaccineaza pentru profitul imediat (prin vanzarea vaccinurilor) si profitul viitor - banii platiti pentru tratamentele bolilor autoimune generate de vaccinuri...
Gata acum am scapat de vaccinare, s-a speriat virusul de criticile adversarilor vaccinarilor si nu mai este epidemie .
Voi faceti misto, dar si bunica mea s-a vaccinat si acum ii este rau , va rog nu mai glumiti si spuneti-mi ce tratament sa ii dau .
exista o farmacie - IRICEANU - care face antivaccinuri ... cred ca daca intrebi... poate au facut antidotul...
brunhilda a écrit:exista o farmacie - IRICEANU - care face antivaccinuri ... cred ca daca intrebi... poate au facut antidotul...
Am cautat pe google si am gasit asta
Remedii homeopate si alopate; distribuitor produse homeopate
Adresa: Str. Ion Iriceanu, nr. 11, sector 4, Bucuresti, |
Ii voi contacta, multumesc mult .
Cu mare placere!
de la dansii am luat antivaccinuri pentru:
- antipolio
- BCG
- rujeolic (din pacate...este ultimul vaccin pe care i l-am facut fetitei mele - la 7 luni, inainte sa ma informez si implicit luminez in legatura cu vaccinurile)
- hepatita B
de la dansii am luat antivaccinuri pentru:
- antipolio
- BCG
- rujeolic (din pacate...este ultimul vaccin pe care i l-am facut fetitei mele - la 7 luni, inainte sa ma informez si implicit luminez in legatura cu vaccinurile)
- hepatita B
Link sters de admin
E datoria medicului sa isi informeze pacientii despre efectele pozitive sau negative ale medicamentelor . Asa e deontologic . Il felicit pe Dr Rares .
E datoria medicului sa isi informeze pacientii despre efectele pozitive sau negative ale medicamentelor . Asa e deontologic . Il felicit pe Dr Rares .
Cum va explicati ca unii medici nu numai ca au recomandat vaccinul impotriva lui AH1N1,dar l-au si facut?Eu am cautat pe internet informatii si m-am ingrozit.M-am straduit sa conving toti membrii familiei si toti prietenii sa nu se vaccineze...
Stiu ca exista o asociatie a pacientilor care le apara drepturile sau sunt doar vorbe !
In America au fost actiuni in instanta si firmele producatoare de vaccinuri au pierdut milioane de dolari .
In Romania sindicatul Independent al Juriştilor din Romania a anunţăt că a
solicitat Curţii de Apel Bucureşti, secţia 8 Contencios, anularea
Ordinului Ministerului Sănătăţii Publice numărul 574/269 din 2008 in
vederea stopării Campaniei de vaccinare HPV - SILGARD / CERVARIX
iniţiata in şcolile romaneşti, la fetiţele de clasa a-IV-a. Motivul
principal al acestei acţiuni il constituie faptul că această vaccinare
ar putea genera mai multe decese decat cancerul de col uterin
Demersul face parte dintr-o acţiune mai amplă, organizată in colaborare
de Asociaţia Christiana Bucuresti, Federaţia Pro Vita Romania, Fundaţia
Sfinţii Martiri Brancoveni şi Asociaţia Rost.
In America au fost actiuni in instanta si firmele producatoare de vaccinuri au pierdut milioane de dolari .
In Romania sindicatul Independent al Juriştilor din Romania a anunţăt că a
solicitat Curţii de Apel Bucureşti, secţia 8 Contencios, anularea
Ordinului Ministerului Sănătăţii Publice numărul 574/269 din 2008 in
vederea stopării Campaniei de vaccinare HPV - SILGARD / CERVARIX
iniţiata in şcolile romaneşti, la fetiţele de clasa a-IV-a. Motivul
principal al acestei acţiuni il constituie faptul că această vaccinare
ar putea genera mai multe decese decat cancerul de col uterin
Demersul face parte dintr-o acţiune mai amplă, organizată in colaborare
de Asociaţia Christiana Bucuresti, Federaţia Pro Vita Romania, Fundaţia
Sfinţii Martiri Brancoveni şi Asociaţia Rost.
Eu nu am fost vaccinat si nici familia mea, altfel sigur ii actionam in judecata