Translate
Derniers sujets
Spondiloza
25092012

Spondiloza
Buna ziua, am diagnosticat cu spondiloza cervicala in fiecare an cam in luna Septembrie o saptamana-doua am ameteli puternice si stare de voma doctorita a zis ca e de la spondiloza dar acum nu stiu cum e cel mai bine sa tratez situatia in care ma aflu ca e insuportabil ... am mai fost la alta doctorita si mi s-a zis ca am sindrom vertiginos dar presupun ca motivul ar fi spondiloza... nu stiu ce imi recomandati sa fac acopunctura sau masaj terapeutic? Va multumesc !
bviorel31- Numarul mesajelor : 1
Puncte : 30463
Data de inscriere : 25/09/2012
Spondiloza :: Commentaires

bviorel31 a écrit:Buna ziua, am diagnosticat cu spondiloza cervicala in fiecare an cam in luna Septembrie o saptamana-doua am ameteli puternice si stare de voma doctorita a zis ca e de la spondiloza dar acum nu stiu cum e cel mai bine sa tratez situatia in care ma aflu ca e insuportabil ... am mai fost la alta doctorita si mi s-a zis ca am sindrom vertiginos dar presupun ca motivul ar fi spondiloza... nu stiu ce imi recomandati sa fac acopunctura sau masaj terapeutic? Va multumesc !
Starea de voma si vertij in spondiloza cervicala apare doar la persoanele in varsta cu osteoporoza marcata .