Translate
Derniers sujets
infectii repetate
Page 1 sur 1
06112012
infectii repetate
buna seara. in vara am facut pielonefrita acuta si infectie urinara cu E. Coli , in urma tratamentului am facut Candida, apoi la scurt timp infectie cu Enterobacter, dupa tratament cu antibiotic am scapat de E.Coli, Candida si Enterobacter dar m-am pricopsit cu Enterococus....nu mai stiu ce sa fac, doct mi-au spus ca este din cauza constipatiei...in gat cred ca am un Streptococ , am lucrat niste carti foarte vechi, atunci m-a durut rau in gat, am ramas cu tuse din cand in cand si daca beau ceva rece ma doare in gat . Exista vreun remediu si pentru mine?
flory- Numarul mesajelor : 9
Puncte : 43831
Data de inscriere : 06/11/2012
infectii repetate :: Commentaires
am facut niste analize de sange cand am avut pielonefrita acuta in iulie. GLU 95 MG/DL, UREA 20 mg/dl, CREA 0,6 mg/dl, ALT 10 u/l, AST 14 u/l, AMYL 46 u/l, TBIL 1,7 mg/dl, LDK 158 u/l, NA+ 136 MMOL/L, K+ 3,4MMOL/L, TP 6,8 g/dl, CA 8,76 mg/dl, MG 2mg/dl, FE 23 UG/DL, CA ionic 3,93 MG/DL . BASO % 0,442 %, EO % 0,338 %, HGB 12,2 g/dl, LYMPH % 15,6 %, MONO %6,22 %, NEUT % 77,4 %, PCT 0,169 %, PDW 18,4 %, VSH 6 mm/h . este in regula asa?
iar cu 2 saptamani inainte DBIL am avut 0,5, HDLC 28, Ca ionic 4,21 si LDL-C 85,2 .
flory a écrit:nu, analiza acesta nu am facut-o
Da, nu uita si examenul parazitologic ( fecale si sange ), examenul morfologic hematie, ecografie renala, compozitie sediment urinar .
Nu cunosc cazul in detaliu dar astea analize sunt minimale .
parazitologie este ok, ecografie renala - mai am nisip dupa ce am eliminat multe pietre, sediment urinar -celule epiteliale relativ frecvente, urat amorf relativ frecvent , leucocite rare, infectie cu E Coli nu mai am, nici Candida, nici Enterobacter , doar enterococus
Fa-ti analizele recomandate .
Antibioticele nu distrug, omoara in totalitate microbii ci doar o parte, deci infectia cu Coli se poate reactiva din tulpinele scunse in ganglionii limfatici
Antibioticele nu distrug, omoara in totalitate microbii ci doar o parte, deci infectia cu Coli se poate reactiva din tulpinele scunse in ganglionii limfatici
Korsakov a écrit:Fa-ti analizele recomandate .
Corect .
am facut analizele- Examen citologic al frotiului sanguin * (AUTO) Formula leucocitara in concordanta cu cea efectuata de analizor.Celularitate de aspect noormal pe liniile rosie, alba si trombocitara. IgA seric 109.420, Exudat faringian Absent Stafilococ auriu (coagulazo pozitiv), Absent Streptococ beta hemolitic. Examen complet de urina (sumar+sediment) *1) INTERVAL BIOLOGIC DE REFERINTA / UM
Urobilinogen 0.1mg/dl < 1 mg/dl
Glucoza neg < 100 mg/dl
Bilirubina neg Negativ
Corpi cetonici neg Negativ
Densitate 1.015 1.010 - 1.035
Eritrocite 10RBC/ul < 3 Negativ
pH 6.0 5 - 9
Proteine neg < 20 mg/dl
Nitriti neg Negativ
Leucocite neg < 25 uL Negativ
Sediment urinar Epitelii: RARE CELULE EPITELILE
Mucus Prezent
Hematii Rare
Cristale RAR OXALAT DE CALCIU
Examen copropazitologic (3 probe) *ABSENTE OUA SI CHISTURI DE PARAZITI INTESTINALI, PREZENTE CHISTURI GIARDIA ( + )
VSH *4
Urobilinogen 0.1mg/dl < 1 mg/dl
Glucoza neg < 100 mg/dl
Bilirubina neg Negativ
Corpi cetonici neg Negativ
Densitate 1.015 1.010 - 1.035
Eritrocite 10RBC/ul < 3 Negativ
pH 6.0 5 - 9
Proteine neg < 20 mg/dl
Nitriti neg Negativ
Leucocite neg < 25 uL Negativ
Sediment urinar Epitelii: RARE CELULE EPITELILE
Mucus Prezent
Hematii Rare
Cristale RAR OXALAT DE CALCIU
Examen copropazitologic (3 probe) *ABSENTE OUA SI CHISTURI DE PARAZITI INTESTINALI, PREZENTE CHISTURI GIARDIA ( + )
VSH *4
imunugrama completa n-am putut sa fac, costa foarte mult, examenul morfologic hematie n-a stiut nici un laborator ce inseamna si abia la sanador mi-au spus sa fac Examen citologic al frotiului sanguin pt ca este acelasi. ecografie renala- am in continuare nisip la ambii rinichi.