Acupuncture et homéopathie


Rejoignez le forum, c’est rapide et facile

Acupuncture et homéopathie
Acupuncture et homéopathie
Vous souhaitez réagir à ce message ? Créez un compte en quelques clics ou connectez-vous pour continuer.
Translate
 
 

Rezultate pe:
 


Rechercher Cautare avansata

Derniers sujets
[Valid RSS]
Flux RSS


Yahoo! 
MSN 


Homeopatie acupunctura

https://migraineh.blogspot.ro/
Share

Primele dovezi clinice ca drogurile anti-cancer declanşeaza infecţii virale

Aller en bas

04052010

Message 

Primele dovezi clinice ca drogurile anti-cancer declanşeaza infecţii virale Empty Primele dovezi clinice ca drogurile anti-cancer declanşeaza infecţii virale
ScienceDaily (19 aprilie 2010) - progrese importante în lupta împotriva cancerului au venit în calitate de cercetători a demonstrat că virusurile şi cancerul interacţionează în moduri care au fost anterior necunoscute pentru oamenii de stiinta.
Un nou studiu condus de oameni de ştiinţă UNC arată că un medicament de cancer comune poate activa o infecţie virală care, în mod paradoxal, poate ajuta la medicamente anti-virale eradicarea virusului cancerului asociate.

Studiul de cooperare, realizat de o echipa de oameni de ştiinţă UNC Universitatea de Medicină şi Proiectului UNC în Malawi, a demonstrat pentru prima dată la om ca un medicament comun utilizat pentru a trata limfomului Burkitt poate activa infecţia cu virusul Epstein-Barr (VEB), un virus care se situează de obicei latentă în interiorul celulelor tumorale pacienţilor afectaţi. Constatarea deschide calea pentru un studiu viitor, utilizând atât un medicament de cancer şi un agent antiviral pentru a eradica atât infecţia cu virus activ şi tumorale.
Constatările sunt raportate în 1-4 problema clinică revista Cancer Research.

Margaret Gulley, MD, profesor de patologie si medicina de laborator, a spus: "Ceea ce am învăţat din această lucrare este un mijloc potenţial de valorificare pe prezenţa de genomuri virale în celulele tumorale de a modifica aceste celule tumorale într-un mod care le face mai sensibile la tratament
Descoperirile noastre au implicaţii pentru alte afecţiuni maligne VEB legate de faptul că, în general, sunt printre cele mai comune forme de cancer la nivel mondial. ". Gulley este un membru al UNC Lineberger globală Cancer Center.

VEB infecteaza mai mult de 90 la sută din populaţia lumii şi este asociată cu boli care variază de la mononucleoză infecţioasă la limfoame, cancerul gastric şi cancer al nasului şi gâtului.

limfomul Burkitt, care este asociată cu EBV, este rară în cele mai multe părţi ale lumii, dar este endemică în Africa sub-sahariană. Limfomul Burkitt este un tip agresiv, cu creştere rapidă de limfom non-Hodgkin, care apare adesea la copii. Boala poate afecta maxilarului, intestinului, ganglionilor limfatici, sau de alte organe

Studiul a demonstrat că se începe tratamentul cu ciclofosfamidă medicament anti-cancer la copii cu limfom Burkitt a declanşat simultan o infecţie activă VEB. Replicarea a crescut de VEB în ţesutul face aceste celule canceroase mai sensibile la medicamente antivirale care ucide celulele care conţin replicare a virusului. agenţi antivirală, cum ar fi ganciclovir şi valacyclovir sunt deja în utilizarea clinică de rutină pentru tratarea infecţiilor virale active.

Au fost testate 21 de pacienţi cu diagnostic confirmat de limfom VEB legate de Burkitt. Pacienţi au variat în vârstă 5-15 si au fost sub tratament cu ciclofosfamidă pentru cancer lor.
Prin analiza de laborator a probelor biopsie, cercetatorii au descoperit ca ciclofosfamida pare a induce faza de infecţie virală cele mai sensibila la tratament antiviral.

"Urmatorul pas", explica Gulley, "este de a proiecta un studiu clinic utilizând atât Cytoxan şi un agent antiviral simultan." Planuri pentru un astfel de proces sunt deja în curs de desfăşurare, sub conducerea lui Carol Shores, MD, PhD, profesor asociat de intervenţii chirurgicale în Departamentul UNC de ORL / capului şi gâtului de Chirurgie şi autor principal al studiului.

Alţi oameni de ştiinţă UNC implicati în studiu sunt membri ai departamentelor de patologie, ORL, medicina şi / divizare boli infecţioase. colaboratori suplimentare sunt afiliate cu Kamuzu Spitalul Central şi UNC Proiectul Malawi, şi Dr. Kenney Shannon, care a fost Sarah Graham profesor Kenan la UNC înainte de aderarea la departamentele de medicina si oncologie la Universitatea din Wisconsin din Madison.
Dr Ioan Dumitrescu
Dr Ioan Dumitrescu
Admin
Admin

Numarul mesajelor : 2152
Puncte : 49662
Data de inscriere : 24/07/2009

http://sites.google.com/site/acupuncturareumatism/

Revenir en haut Aller en bas

Partager cet article sur : redditgoogle

Primele dovezi clinice ca drogurile anti-cancer declanşeaza infecţii virale :: Commentaires

Dr Ioan Dumitrescu

Message Mar Mai 04, 2010 10:54 pm par Dr Ioan Dumitrescu

Universitatea din Kanazawa, Institutul de Cercetare a Cancerului SAS lărgeşte înţelegerea terapie genică cancerului

Date detaliate în "GSK3 dereglată beta) (sustine gastro-intestinale supravieţuirea celulelor canceroase prin modularea umane reverstranscriptaza telomerazei şi telomerazei" au fost prezentate. "Glicogen sintetazei kinazei-3beta (GSK3beta) reglementează mai multe căi de semnalizare celulară şi a fost implicat în intoleranţă la glucoză, tulburările neurodegenerative, şi a inflamaţiei. Am investigat expresie, a activităţii, şi rolul patologice presupuse de GSK3beta în gastro-intestinale, pancreas, ficat şi cancerul, "Oamenii de ştiinţă în Kanazawa, Japonia raport.

"Colon, de stomac, pancreas, ficat şi linii celulare de cancer; nonneoplastic celule HEK293; şi egalată de perechi de ţesuturile normale şi tumorale ale stomacului şi pacienţi cu cancer de colon, au fost examinate de exprimare şi de fosforilare GSK3beta sale la serina 9 (forma inactivă) şi tirozină 216 ( forma activă), prin Western immunoblotting şi pentru activitatea GSK3beta de test in vitro kinazei efectele inhibitorilor GSK3beta mici molecule şi de interferenţa ARN asupra supravieţuirii celulare, proliferarea,. şi apoptoza au fost examinate in vitro şi pe colon xenogrefe umane la şoareci de celule canceroase athymic Efectele de inhibare GSK3beta pe revers transcriptazei umane telomerazei (hTERT) expresie şi activitatea telomerazei au fost comparate între cancerului de colon şi a celulelor HEK293.. cancer liniile de celule şi ţesuturi cel mai crescut de cancer de exprimare a arătat GSK3beta şi a crescut tirozină 216 de fosforilare şi activitate, dar a scăzut serina 9 fosforilare comparativ cu celulele şi ţesuturile HEK293 nonneoplastic Inhibarea GSK.!
3beta a dus la supravietuirea celulara atenuate şi a proliferării şi a crescut apoptoza în cele mai multe linii celulare de cancer şi în HT-29 xenogrefe la rozătoare, dar nu în celulele HEK293. inhibarea GSK3beta in celulele cancerului de colon a fost asociată cu scăderea exprimare şi activitatea telomerazei hTERT ", a scris W. Mai şi colegi, Universitatea Kanazawa, Institutul de Cercetare a Cancerului SAS.

Revenir en haut Aller en bas

Revenir en haut


 
Permission de ce forum:
Vous ne pouvez pas répondre aux sujets dans ce forum