Translate
Derniers sujets
piatra la rinichi + bufeuri
Page 2 sur 2
Page 2 sur 2 • 1, 2
08052013
piatra la rinichi + bufeuri
Hristos a inviat ! Am marea rugaminte de a ma ajuta in urmatoarele probleme:
a. de 2 ani ma chinui cu o piatra la rinichiul drept, am facut 2 litotritii, dar nu se poate elimina datorita faptului ca este pozitionata in calicele inferior, am incercat cu diverse ceaiuri, tratamente naturiste, presopunctura, etc, dar fara efect. O colega mi-a recomandat Calculi renalis CH7, dar nu stiu doza exacta si cat timp sa iau. In orasul in care locuiesc nu sunt homeopati.
b. bufeurile nocturne, cu care ma chinui de vre-o 7 ani, carora nu le-am dat de capat si care-mi afecteaza somnul.
Va multumesc din suflet si bunul D-zeu sa va binecuvanteze.
a. de 2 ani ma chinui cu o piatra la rinichiul drept, am facut 2 litotritii, dar nu se poate elimina datorita faptului ca este pozitionata in calicele inferior, am incercat cu diverse ceaiuri, tratamente naturiste, presopunctura, etc, dar fara efect. O colega mi-a recomandat Calculi renalis CH7, dar nu stiu doza exacta si cat timp sa iau. In orasul in care locuiesc nu sunt homeopati.
b. bufeurile nocturne, cu care ma chinui de vre-o 7 ani, carora nu le-am dat de capat si care-mi afecteaza somnul.
Va multumesc din suflet si bunul D-zeu sa va binecuvanteze.
speranta- Numarul mesajelor : 9
Data de inscriere : 08/05/2013
piatra la rinichi + bufeuri :: Commentaires
De cand a fost esclus scarface pe forum avem liniste .
Domnule doctor Dumitrescu va rugam mult sa nu ii mai permiteti accesul aici .
Domnule doctor Dumitrescu va rugam mult sa nu ii mai permiteti accesul aici .
Geta a écrit:Cer senin daca citesti pe forum ai sa vezi de cate ori a fost jignit domnul profesor Korsakov de acest individ .
Scarface asta habar nu are de homeopatie dar din invidie avea obraznicia sa adreseze cuvinte jignitoare celui mai mare profesor de homeopatie .
Ma bucur ca nu ii mai vad moaca aici pe forum . Era cea mai dezagreabila prezenta, nimeni nu il suporta . Motivul era nu prostia lui ci obraznicia, rautatea, invidia .Asa om scarbos nu am intalnit in viata mea .
Pacat ca spui cuvintele asta!
Nu stiu cum poti vorbi asa despre medicul cel mai competent pe care l-am intalnit si care a rezolvat problemele de sanatate ale familiei mele, dupa ce ani de zile am alergat pe la medici de toale culorile: alopati, homeopati, bioenergoterapeuti...
A fost singurul care m-a ascultat cu rabdare, m-a incurajat si ne-a vindecat, doar pentru un simplu multumesc! Ca sa nu mai spun despre faptul ca oricand am apelat, mi-a raspuns promt si m-a sfatuit cu pricepere, avand rezultate de fiecare data.
Orice problema de sanatate ne-a fost rezolvata de Scarface numai prin homeopatie. Ii multumesc lui Dumnezeu ca datorita lui familia mea a scapat de medicamentele(chimicalele) cu care ne intoxicasem pana sa-l cunoastem pe Scarface.
Dumnezeu sa va lumineze!
Domnului doctor Dumitrescu ii doresc multa sanatate!
Cer senin nu stiu de ce ii iei apararea lui scarface, aici pe forum s-a purtat necuviincios cu domnul profesor Korsakov .
La noi profesorul Korsakov a facut minuni tratand zeci de bolnavi .
Citeste ce a scris pe acest forum scarface si o sa iti schimbi parerea despre comportamentul necivilizat al acestui individ ce nu are cei sapte ani de acasa
La noi profesorul Korsakov a facut minuni tratand zeci de bolnavi .
Citeste ce a scris pe acest forum scarface si o sa iti schimbi parerea despre comportamentul necivilizat al acestui individ ce nu are cei sapte ani de acasa
Profesorul Korsakov este cel mai bun homeopat din toate timpurile .
Este cel mai mare geniu al medicinei .
Este cel mai mare geniu al medicinei .
Va rog sa nu mai exagerati cu laudele, succesele mele se datoreaza diferentei de valoare dintre medicina noastra si a voastra .
Nu mai folositi cuvinte nepotrivite la adresa unor persoane cu deficiente, ele merita compasiune din partea noastra . Nu este vina lor ca ele s-au nascut asa .
Nu mai folositi cuvinte nepotrivite la adresa unor persoane cu deficiente, ele merita compasiune din partea noastra . Nu este vina lor ca ele s-au nascut asa .
Rely a écrit:Domnul profesor mi-a salvat de la moarte sigura papagalul meu .
Papagalul tau vorbeste ruseste ?
Unde ai vazut tu papagal care sa vorbeasca ruseste ? Frantuzeste da .
Inseamna ca ai cel mai proost papagal .Rely a écrit:Unde ai vazut tu papagal care sa vorbeasca ruseste ? Frantuzeste da .
Papagal mai proost ca ala ce recomanda sa preparam remedii homeopatice scriind numele medicamentului pe borcane !!!
Nu cred .
Nu cred .
Page 2 sur 2 • 1, 2